Dodaj do ulubionych

Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5,45

29.07.06, 08:06
Pustka w domu po 26 latach Jej
" matkowania, szefowania i dzieci wychowywania"(...);-WZOROWO!!!
Wojtek-zięć z żoną i 3 córkami.
PS
Przez 7 lat('80-87) " stąpała" z ul. Chopina do " STANISŁAWÓWKI".
Nie opuściła żadnej " Mszy za Ojczyznę";
-była odważniejsza ode mnie(!), opuściłem wiele(...)
Cześć Jej pamięci!
Obserwuj wątek
    • Gość: nono Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 08:36
      a o deszcz też? Bo taki sam tego skutek.
      • Gość: bliźni. Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.plock.mm.pl 29.07.06, 08:43
        Tys nie Polak , ugryzła cię informacja , za Ojczyznę. Naśmiewanie się ztragedi
        drugiego Człowieka jest podłe i niegodne człowieczeństwa. Odłaty zaznasz
        wkrótce.
        Łączę się z Rodziną zmarłej.
    • Gość: waldek Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 08:46
      modliła sie o rozum dla ciebie nono
      ale to przekraczało nawet boskie możliwości jak udowodniasz,
      nie potrafisz uszanować prawa i regulaminu ani drugiego człowieka
      nie masz minimumodwagi podać nazwiska, zalogować sie ,
      lecz IP oraz ID posiadasz,pilnuj sie mocno,
      ________________________________________________________________________________
      koledze który z taka miłością i bólem przeżywa odejscie tesciowej życze
      wytrwania, to ze wreszcie są realizowane nasze ideały , nasze marzenia to duza
      zasługa Twojej teściowej, jej modlitw które Pan wysłuchał,Cześć jej Pamięci.
      • Gość: z parafii Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.plock.mm.pl 29.07.06, 08:51
        Amen. Popieram Ciebie, hańba piszącemu, zdechnie w samotnosci zaduszony gniewem.
        • Gość: reb Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: 207.67.146.* 29.07.06, 09:36
          a wies ty szabesgoj, ze ty masz w sobie duzo poziytecznej energii
    • Gość: Jur Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.c243.petrotel.pl 29.07.06, 09:37
      To szcZęście mieć taką Teściową. Miałeś je. Bardzo Wam współczuję.
      Niestety w śród ludzi są i nieludzie, ale to mniejszośc.
    • Gość: TROLL Teraz już wiem, czemu ta ojczyzna bokiem wychodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:19
      Spartoliłeś sprawę, zbyt rzadko uczęszczałeś na mszę i teraz są tego skutki.
      Polacy uciekają z Polski, nawet do obozów pracy, nie wspominając o super
      warunkach w burdelach.
      Popraw się, napraw to, masz jeszcze trochę na to czasu.
      • Gość: Ewa Re IP: *.c157.petrotel.pl 29.07.06, 10:35
        (*)(*)(*)
    • Gość: kolega Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:04
      (*) (*) (*)
      • Gość: oko Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:30
        nikt nie zawraca tylko ty o znanym wszystkim IP, zwykły taboret jestes
      • Gość: . Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.plock.mm.pl 29.07.06, 12:01
        co znaczą te znaki?
    • Gość: reb kazden ma tesciowe IP: 207.67.146.* 29.07.06, 11:27
      kazden ma tesciowe, kazden pozegnal kogos z rodziny, ale nie kazden dope innem
      zawraca swoje tesciowe
      • Gość: Historyk II Re: kazden ma tesciowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:31
        Tak sądzisz; to zyczę Ci( wam o zblizonej mentalności...);
        podobnych wrażeń"(...)
        ...forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=46039338&a=46117001
        • Gość: Renata Re: kazden ma tesciowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:12
          no i widzisz, nie dales na msze do ojca inwestora w tym swoim sekciarskim
          toruniu wiec masz efekt
    • Gość: i. Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:18
      rzekł ubowiec
      • Gość: Historyk II Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:44
        dziekuję ci-Ubowcu, za.... to że wpisujesz się w naszą rozpacz.
        Chyba nie było to o mnie? zapewniam Cię, że jezęli sugerujesz choćby, to żes
        walnął " w płot"!!!
    • historykii Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 01.08.06, 19:56
      W takim stanie Ją wypisano;- WYRZUCONO jak worek siana(...).
      • Gość: lidek Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 12:11
        Jeśli nie chcesz odpuścić,drukuj tutaj dokumenty i rozszerzaj wątek.
        Każdy z nas kiedyś trafić może do szpitala...
        • Gość: Historyk II Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:30
          Podaję za karta wypisu- " toczka w toczkę"(!)
          >>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=46039338&a=46207401
          • Gość: ivulspirit Re: Moja Teściowa, Matka żony mojej "zgasła" o 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:52
            teraz będzie coraz więcej takich wspaniałych lekarzy

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3524585.html
            Lecimy w ilość, a nie jakość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka