Dodaj do ulubionych

Zespół na Wesele

30.07.06, 00:13
jaki polecacie zespól na wesele??Ile osob ile biora i jak grają(live czy
playback).Mam juz kilka nazw wiec bede wdzieczna za opinie o tych zespolach-
Ex-Bolo,Saturn, Rewanż, Quest(a raczej wokalista z Quest bo spiewa w zespole
ktorej nazwy nie pamietam),Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • frodo100 Re: Zespół na Wesele 30.07.06, 12:37
      I co z tymi zespołami?
      • Gość: ja Re: Zespół na Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:41
        a co ma byc? sa i graja.

czlowieku wyluzuj jest niedziela! moze bys tak poczekal troche na odpowiedz!
        • Gość: mmm Re: Zespół na Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:54
          mysle ze poprzedni post byl po to by umiescic ten watek na poczatku :P a to w
          niedziele ludzie nie siedza w necie??
          • Gość: martusia Re: Zespół na Wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 12:51
            U mnie ma grac Rewanz-co prawda ich nie slyszalam, bo zespol wybieral
            narzeczony.Ale jestem ciekawa waszych opinii
    • Gość: Ziyo Re: Zespół na Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:26
      Co to za reklama na forum, wypadzik!
      • frodo100 Re: Zespół na Wesele 30.07.06, 14:52
        O rany pytam sie o zespoly a tu ktos mnie o reklame posadza.Rozumiem jakby byla
        mowa o jednym zespole...
        A tak sie sklada ze wlasnie w niedziele mam dostep do neta i tyle...
    • Gość: werka Re: Zespół na Wesele IP: *.cust.homechoice.net 31.07.06, 15:11
      Osobiście nie polecam tego zespołu z tym wokalistą z Quest(grali u mojego brata
      na weselu), grają nierytmicznie i jakoś tak dziwnie.Każdy utwór inny od orginału
      (chodzi o ich wykonanie).Jedyne co mi sie podobało to przyśpiewki.U mnie grał
      zespół Rodeo.I powiem szczerze że też nasłuchałam sie róznych opinii na ich
      temat,ale zagrali super.Potem grali na poprawinach i wszyscy byli
      zadowoleni.Ale to jest twój wybór,najlepiej to wziąc płyty demo i trochę
      zapoznać sie z utworkami.
      • Gość: Edyta Re: Zespół na Wesele IP: *.c240.petrotel.pl 09.08.06, 08:28
        Piszesz o zespole KINGS BAND. U mnie grali i rewelacja!Gościom sie bardzo
        podobali, prerwy króciótkie, graja na żywo i dosłownie wszystko.
    • frodo100 Re: Zespół na Wesele 01.08.06, 13:02
      a jakie sa wasze wrazenia co do zespolu saturn i rewanż.Rozwazam opcje tych
      dwoch zespolow.
      • Gość: znawca Re: Zespół na Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:05
        I ten i ten słyszałem. Musisz sama zadecydować. Oba te zespoły grają inny styl
        muzyki. Oba podobają się gościom. Wybór należy do ciebie.
    • Gość: Monia Re: Zespół na Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 14:23
      Ja byłam miesiąc temu na weselu gdzie grała Quest. Było super. Młodzi zaprosili
      chłopaków na poprawiny i grali znowu do 2-giej w nocy. Świetna zabawa! Ja już
      nie będę się zastanawiać nad wyborem zespołu na swoje wesele :-)
    • Gość: e [...] IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 01.08.06, 16:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kala Re: Zespół na Wesele IP: *.cust.homechoice.net 02.08.06, 13:01
        Ja osobiście nie znam tego zespołu tylko piszesz że nie grają disco
        polo.przejrzyj sobie dokładnie listę utworów jaką proponują(na ich stronie
        internetowej)i ja jakoś widzę te utwory disco polo!!.Ale to nic,przesłuchalam
        sobie trochę mp3 i naprawdę fajnie grają.
        • Gość: e Re: Zespół na Wesele IP: *.wirba.net / 88.220.32.* 02.08.06, 17:08
          masz racje, w repertuarze znajdzie sie troche numerow disco polo,jednak mialam
          przyjemnosc goscic na weselu i studniowce (III LO) w tym roku, na ktorej grali
          i musze przyznac ze utwory byly z najwyzszej polki, a disco polo tylko na
          zyczenie, a wiadomo jak goscie popija,....
    • Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • reniek11 Re: Zespół na Wesele 09.08.06, 01:05
      A może ktoś słyszał o zespole " Skala"? Byłabym wdzięczna za jakieś opinie. Za
      miesiąc będą grali na moim weselu i chciałabym coś na ich temat wiedzieć.
    • Gość: mła Re: Zespół na Wesele IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.08.06, 09:46
      tylko deejay
      • Gość: Ja Re: Zespół na Wesele IP: *.class147.petrotel.pl 11.08.06, 12:43
        Jeśli chodzi o Saturn to grają w miarę dobrze, ale robią stanowczo za dużo
        długich przerw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka