Dodaj do ulubionych

Kraksa w Sannikach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:21
Kolejny przykład na to, jak potrafią jeździć kobiety :D
Obserwuj wątek
    • Gość: płockier Re: Kraksa w Sannikach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:14
      NA DODATEK Z włocławka :( tam większość jeździć nie potrafi
    • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 07:54
      no tak a faceci to rzeczywiście jeżdżą zaje.... Codziennie dojeżdżam do pracy
      50 km w jedną stronę więc mogę trochę poobserwować ;) No i sytuacja nie jest
      taka wspaniała jak to niektórzy Panowie uważają ... lewoskręty wykonywane
      prawie z prawego krawężnika, niewłączanie kierunkowskazu przy zmianie pasa,
      albo włączanie kierunkowskazu tak późno że w zasadzie nie jest on już potrzebny
      (tzn. wtedy gdy samochód już np. zjedzie na pobocze) itp. itd. No więc zanim
      zaczniecie krytykować Kobiety spójrzcie na to jak sami jeździcie albo inni
      przedstawiciele Waszej Płci!!!!!!
    • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 08:07
      Aha zapomniałam o jeszcze jednym ciekawy manewrze stosowanym przez wspaniałych
      kierowców mężczyzn ... Oczywiście znam to również z własnej praktyki ...
      Mianowicie jak tylko zaobserwują swoim czujnym okiem ;) że wyprzedza ich
      kobieta (najgorzej jak ma lepszy od wyprzedzanego samochód) to jakoś
      automatycznie ich prawa noga staje się taka ciężka, że nie mogą jej opanować ;)
      Wprost uwielbiają próbowanie sił, najlepiej jeszcze jak naprzeciw nadjeżdża
      inny samochód i mogą sprawdzić czy kobieta spęka i się za nimi skryje czy
      pojedzie dalej. No a jeśli jest na tyle odważna, że pojedzie dalej to
      oczywiście urażona męska duma Wyprzedzonego nie pozwoli mu zbyt długo za nią
      jechać i przy najbliższej okazji (niezależnie od podwójnej ciągłej linii czy
      ostrych zakrętów) musi pokazać że on jako samiec jest najlepszy w
      dziedzinie "prowadzenie auta" i nawet jak jego samochód już cały trzeszczy bo
      nie wytrzymuje narzuconego tempa to on gna, aby w momencie gdy jest na
      wysokości kobiety, która go wyprzedziła spojrzeć jej prosto w oczy i udowodnić
      że jest NAJLEPSZY!!! Także kochani Panowie jeszcze raz powtarzam spójrzcie
      najpierw na siebie, a dopiero krytykujcie, bo gdyby spojrzeć w statystyki to
      najczęściej sprawcą wypadków są jednak faceci, a pod wpływem alkoholu to
      ich "przewaga" jest pewnie zatrważająca :)
      • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 09:48
        kobieto czego się burzysz na facetów ??? popatrz jak twoja płeć szaleje :D
        widzisz tylko jedną stronę medalu -a że poleciałaś na dzianego faceta i ci kupił
        dobre auto to cwaniakujesz i się podniecasz za bardzo. A z tą przewagą to ci
        wytłumaczę dlaczego tak jest - bo większość kierowców to faceci !!! Zrób sobie
        statystykę kto częściej chodzi do kosmetyczki - facet czy kobieta? i odpowiedz
        sobie czemu tak jest. Kierowca - nieważne M czy K - musi myśleć na drodze -
        prędkość prędkość - niestety na to nie ma bata - nie dostosowanie prędkości do
        panujących warunków na drodzę zawsze ma taki sam finał - i ci nawet mesiek z 12
        poduszkami kupiony przez twojego dzianego faceta nie pomoże przy czołówce z
        tirem czy spotkaniem pierwszego stopnia z grubym drzewem.
    • Gość: misiek Re: Kraksa w Sannikach IP: *.c244.petrotel.pl 02.08.06, 09:54
      Już dawno powinni wprowadzić przepis zabraniający kobietą prowadzić samochody.
      One nadaja sie tylko do prania brudnych gaci i garów. A ta "mądra" kobieta ,
      której mąz w wieku jej ojca kupił brykę niech nie zabiera głosu. Niech sie
      przyzna ile musiała zrobić la..k za prawko. Do garów i brudnych gaci baby.
      • Gość: bs Re: Kraksa w Sannikach IP: *.c151.petrotel.pl 02.08.06, 09:59
        Aleś,Misiu, pojechał po całosci...A o facetach w kapeluszach zapomniałeś? Toż
        to chyba jeszcze gorszy "gatunek":(
    • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:21
      Widzę, że Panowie należą do tego gatunku kierowców o którym wcześniej
      napisałam, nadepnęłam chyba komuś na odcisk;) A jeśli chodzi o ścisłość to ja
      wcale nie krytykuję mężczyzn-kierowców. Uważam, że nie można jednak
      generalizować, a do tego zwykle uciekają się faceci. Jak to niektórzy z Was
      napisali "baby do garów" to zwykły męski szowinizm. Znam wiele kobiet-kierowców
      i są one w tym duże lepsze niż faceci. I powtarzam nie krytykujcie kobiet-
      kierowców tylko dlatego że tak wypada, patrzcie na umiejętności poszczególnych
      osób!!!

P.S. Do wszystkich tych "Panów", co to uważają, że:
      1. kobieta może mieć własne auto tylko wówczas gdy dostanie od Tatusia lub
      Dzianego Faceta - tego też nie można generalizować, bo akurat ja samochód
      kupiłam sobie SAMA i wcale nie jest to mesiek ... Ale widzę że niektórym Męskie
      EGO przeszkadza w przedstawianiu rzeczowych argumentów ;)
      2. kobieta może zdać egzamin na Prawo Jazdy tylko po zapłaceniu łapówki - znowu
      wniosek na podstawie wydumanych męskich osądów - zdałam egzamin za 1 razem bez
      łapówki, czego nie muszę nikomu udowadniać. Wiem co umiem, a jak facetom nie
      podoba się jak jeżdżą kobiety to NIECH SAMI RUSZĄ DO GARÓW I ZREZYGNUJĄ Z JAZDY
      SAMOCHODEM ;p;p:)
      • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 10:38
        o widze że mamy feministke - chcecie równouprawnienia? - to marsz do woja, tyrać
        do emerytury tyle co faceci, do kopalni, do straży pożarnej...
        • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:19
          Alejaja widzę że jak nie masz rzeczowych argumentów to pozostaje Ci już tylko
          ten z feministką!!! No więc i tutaj się mylisz, bo nią nie jestem!!! No więc
          apeluję teraz do Ciebie, że skoro tyle razy wytknęłam Ci brak rzeczowych
          argumentów (te które podajesz to zwykłe bujdy które zasłyszałeś w TV:)) to może
          w końcu zaczniesz myśleć zanim cos napiszesz :), bo nie mam czasu na takie
          bzdurne słowne awantury z Tobą :) bo jestem teraz w pracy i muszę zarobić na
          ten samochód co to niby Tatuś czy jak to określiłeś Dziany Facet mi kupił
          hehehehe Dobre to było rzeczywiście, jakby to było takie proste :)
          • caro333 Re: Kraksa w Sannikach 02.08.06, 11:31
            Nie jestem ortodoksyjny - w końcu ktoś musi przywieźć człowieka z imprezy do
            domu, ale zgadzam się, że mniejsza ilość wypadków spowodowanych przez kobiety
            jest skutkiem mniejszej liczby pań za kółkiem i że faceta w kapeluszu należy
            omijać jeszcze szerszym łukiem niż kobietę. Jednak znam parę pań prowadzących
            bardzo dobrze.Wyjątki potwierdzające regułę?:)
            Na koniec mały apel - po co w normalnej rozmowie niegrzeczne supozycje i ostry
            ton? Wstyd, panowie, macie do czynienia z damą!:))
          • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 13:46
            widzisz jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wychwyćiła owe argumenty.
            dokładnie to co napisałaś może byc równie dobrze wyssane z palca lub wchłonięte
            z tv. Opisujesz sytuacje na które normalni (niezakompleksieni) kierowcy nie
            zwracają uwagi, a jak już zwracają to nie robią z tego takiego halo jak ty
            robisz jednocześnie podpinasz pod to facetów jako ogół zła na drodze - stąd moje
            przekonanie o twoich feministycznych zapędach i ogólnej wrogości do facetów -
            przypuszczam że to się wzieło z twoich niespełnionych ambicji i chęci dominacji
            nad jakim kolwiek facetem prywatnie czy na szczeblu służbowym. Twoje
            doświadczenia zebrane na trasie z twojej wioski do Płocka możesz sobie opisać w
            pamiętniku a nie na forum - chyba że chciałaś tą marną prowokacją wywołać
            dyskusję na forum. I co ? - zatkało kakao ?
            • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:02
              Jeśli już bawimy się w przypuszczenia, to moje jest takie, że ty chyba
              zachowujesz się podobnie do przypadków przeze mnie opisanych, bo tak Cię
              poruszył mój komentarz i to najwidoczniej Twoja kobieta jeździ tak, że wiele
              osób głowa boli, a ty tak się tym irytujesz że przenosisz to na całą "płeć
              piękną" hehe
              Co do dojazdów z wioski to i tu się mylisz (oczywiście!) bo jestem rodowitą
              Płocczanką, a to do pracy dojeżdżam, więc widzisz Kochaniutki Twoje
              przypuszczenia się nie potwierdzają, więc może z nimi skończ hehe A jeśli
              chodzi o kontakty z facetami to jakoś też nigdy nie miałam z tym problemów :)
              Aha i jeśli chodzi o ścisłość to o ile mnie pamięć nie myli to "zatkało"
              i "kakao" się nie rymuje heheh A może się mylę? Jakie są Twoje przypuszczenia
              na ten temat? :):)<lol>
            • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 14:07
              a jeszcze - jak twierdzisz że nie czepiasz się facetów to wytłumacz mi ten twój
              podział na kierowców facetów i kobiety. Na kobiety lepsze od facetów (ciekawe
              czy widziałaś jakiegoś faceta lepszego od kobiety? hehe) ogólnie kierowca to
              kierowca - kobieta, facet, dziadek, babcia, małolat, niepełnosprawny, gej,
              lesbijka, ksiądz, zakonnica i tak można wymieniać - każdy może być kierowcą i
              nie można gadać że ksiądz lepiej jeździ od zakonnicy bo nie jeden ksiądz i nie
              jedna zakonnica z prawkiem mieszka w tym kraju. Ogólnie jeżeli widzisz faceta
              który chce ciebie wyprzedzić tylko i wyłącznie dlatego że jesteś kobietą to
              odpuść mu... niech wariat jedzie dalej .. poco się użerać z bydłem ... ale mniej
              to na uwadze że na drogach nie tylko kobiety sa wyprzedzane przez facetów i że
              nie tylko się stosuje ten manewr w walce płci. Jestes feministką (może
              nieświadomą) ale twój problem polega na tym że nie idzie tobie nic przetłumaczyć
              - poprostu jestes niereformowalna.
              • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:17
                mogłabym na to odpowiedzieć i "vice versa". Ja nie dzielę kierowców na kobiety,
                mężczyzn itd. Swój komentarz odniosłam jednak do moich "przedmówców", zresztą
                również po moim wpisie pojawiły się inne komentarze, które wyraźnie miały na
                celu wykazać, iż Panowie jeżdżą super, a kobiety są bee i powinny tylko
                siedzieć w domu i gotować ... więc sorry ale taki podział tworzą mężczyźni, a
                ja poprzez swój wpis chciałam jedynie pokazać, że nie jesteście idealni. Jeżeli
                odczytałeś moje intencje w inny sposób o jest już Twój problem ...
                • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:18
                  aha i żebyś mnie dobrze zrozumiał, bo może źle sprecyzowałam wypowiedź, chodzi
                  mi o to byście zrozumieli, że nie jesteście idealni jako kierowcy ...
                  • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 14:26
                    >aha i żebyś mnie dobrze zrozumiał, bo może źle sprecyzowałam wypowiedź, chodzi

to powiedz mi dlaczego jest tak mało kobiet kierowcami zawodowymi np. tirów,
                    taksówek, autobusów, dlaczego w formule1 nie ma kobiet, czemu na motorach nie
                    ścigają się kobiety, czemu w rajdach ściga się większość facetów, czemu
                    instruktorami jazdy są przeważnie faceci - czemu ? jest was mniej czy co?
                    jesteście gorsze czy co? odpowiedz mi na to pytanie...
                    • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:38
                      Może nie czują na razie takiej potrzeby, ale np. jeśli chodzi o Tiry to już
                      zaczynają się pierwsze pojawiać, także myślę, że to kwestia czasu :)
              • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 14:17
                nawet jakby moje przypuszczenia były prawdziwe to wątpie byś się przyznała. dla
                mnie każdy jest równy - nie mam potrzeby wyprzedzania kobiet tylko ze względu na
                płeć. Znam wiele dobrze kierujących kobiet i facetów - znam też wiele kiepsko
                kierujących M czy K - ale ani mnie to grzeje ani ziębi. To zależy od człowieka i
                jego doświadczenia i pewności w aucie a nie od tego co ma w kroku. Jak chcesz
                więcej przypuszczeń to druknij sobie tą dyskusję i pokaż to swojemu
                psyhoanalitykowi a ten niech się wypowie na ten temat i zapisze ci odpowiednie
                leki. Pozdrawiam P.S. Ciekawą masz prace - jak cały czas w necie siedzisz - ma z
                ciebie pracodawca pożytek - pewno ci da podwyżkę i będziesz sobie mogła kupić
                lepsze auto so ścigania się z szowinistami. hehe
                • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:23
                  no ty widocznie też masz ciekawe zajęcia, skoro masz czas na odpowiadanie :)
                  Wytykasz mi czytanie bez zrozumienia, a z Tobą chyba jest podobnie, ja nie
                  mówiłam, że facet wyprzedza tylko dlatego, że jestem kobietą. Ale widzę że nie
                  ma sensu tego tłumaczyć, przeczytaj, a sam zrozumiesz. Pozdrawiam :) Mimo
                  wszystko jednak fajnie mi się dyskutowało ;) chociaż pewnie w to nie uierzysz!
                  Oczywiście przyjmuję do wiadomości Twoje zdanie, ale ile ludzi tyle opinii,
                  mamy demokrację, więc pozwól mi mieć swoje zdanie :) Jeszcze raz Pozdrawiam :)
                  • Gość: alejaja Re: Kraksa w Sannikach IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 02.08.06, 14:33
                    >aha i żebyś mnie dobrze zrozumiał, bo może źle sprecyzowałam wypowiedź, chodzi

to powiedz mi dlaczego jest tak mało kobiet kierowcami zawodowymi np. tirów,
                    taksówek, autobusów, dlaczego w formule1 nie ma kobiet, czemu na motorach nie
                    ścigają się kobiety, czemu w rajdach ściga się większość facetów, czemu
                    instruktorami jazdy są przeważnie faceci - czemu ? jest was mniej czy co?
                    jesteście gorsze czy co? odpowiedz mi na to pytanie...
                    >no ty widocznie też masz ciekawe zajęcia, skoro masz czas na odpowiadanie
                    ...ja mam wolne dzisiaj
                    >Wytykasz mi czytanie bez zrozumienia, a z Tobą chyba jest podobnie, ja nie
                    mówiłam,
                    ...ja też nie mówiłem - ja napisałem ;)
                    >Mimo
                    wszystko jednak fajnie mi się dyskutowało ;) chociaż pewnie w to nie uierzysz!
                    ...również mi było miło i pozdrawiam. Co do wiary to wierze w ciebie - dasz rade
                    >Oczywiście przyjmuję do wiadomości Twoje zdanie
                    ...cieszy mnie to - dyskusja przyniosła efekt
                    >mamy demokrację, więc pozwól mi mieć swoje zdanie :)
                    ależ prosze cię bardzo - nie zabraniam ci wypowiedzi tylko nie wrzucaj
                    wszystkich do jednego wora
                    >Jeszcze raz Pozdrawiam :)
                    ja tez :)
      • Gość: Misiek Re: Kraksa w Sannikach IP: *.c244.petrotel.pl 02.08.06, 18:13
        Nie mówiłem o łapówkach tylko o lasce.
    • Gość: Emilia Re: Kraksa w Sannikach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 15:39
      Byłam swiadkiem w tym wypadku, to było straszne ludzie wylecieli z fotelami w
      powietrze
    • Gość: autor praktycznie do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:18
      niedobrze sie robi czytajac niektore wpisy. zginela kobieta, w bardzo ciezkim
      stanie sa inne osoby, a Wy tu piszecie na temat kobiet kierowcow.moge podac
      wiele przykladow, gdzie mezczyzni kierowcy zachowali sie tragicznie, powodowali
      wypadki. troche ciszej szanowni panstwo, troche ciszej.....

[i][i][i].....
    • Gość: misiek Re: Kraksa w Sannikach IP: *.c244.petrotel.pl 02.08.06, 18:21
      Do "a". a gdzie ty dojeżdzasz. Z Płocka do "Lolity". Masz daleko. Naprawdę.
      • Gość: a Re: Kraksa w Sannikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 08:02
        Do "misiek": Już wiem skąd się wziął Twój Nik od "misia o małym rozumku", w
        Twoim przypadku powiedziałabym, że baaaardzo małym ... proponuję byś przeczytał
        wpisy a później zaczął używać tych pozostałości rozumku :) Napisałam ile km
        dojeżdżam i jak się trochę wysilisz to zauważysz, że z to nijak do tej Twojej
        lolity nie pasuje. No ale skoro już zsugerowałeś to chyba ty masz z nią jakieś
        rozległe powiązania :) ....
        • Gość: Misiek Re: Kraksa w Sannikach IP: *.c245.petrotel.pl 03.08.06, 09:20
          jestem twoim stałym klientem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka