Dodaj do ulubionych

Kolejny watek na temat Wlodkowica

IP: *.plock.mm.pl 18.08.06, 22:38
Wiadomo ze poziom edukacji na kazdym szczeblu sie obnizyl -podstawowka,
gimnazjum, srednia, studja. Jest przyzwolenie na sciaganie i w tym jest
problem. Znam osobiscie osoby ktore koznczyly administracje we Wlodkowicu
-wygladalo to tak - gosc chodzil na studja dzienne oczywiscie ale pracowal
wiec nigdy go nie bylo na koniec semestru jak byly zaliczenia to bral wolne i
chodzil na wspomniane zaliczenia. Nie mniasl pojecia o niczym ale oczywiscie
osby ktore chodzily "przygotowaly sie" i mnialy sciagi na komputerze zrobione
i on je kserowal. Szedl na zaliczenie z tymi sciagami i zaliczal na oceny 3.5;
4 i 4.5. Tak to wygladalo!
Obserwuj wątek
    • Gość: ratio no to po co studiował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 09:22
      jaki jest sens studiowania, skoro się ściąga. Ja przez wszystkie lata nauki
      ściągałem dwa razy! A dlaczego, po prostu nie miałem wyjścia, i z tego powodu
      jest mi wstyd. Wolałem jednak dostać tą trójkę lub słabą czwórkę (a z
      przedmiotów które mnie interesowały piatki) niż korzystać z pomocy ściąg. No
      ale takich osób jak ja było może z 5 na roku. Reszta szczyciła się jacy to są
      sprytni i wogóle.
      Przecież co mi z tego że mam dyplom, wybitne oceny, stypendium naukowe jakm mam
      pusto w głowie!? Czy jest przyzwolenie na ściąganie? I tak i nie, niemniej
      jednak przeważa "tak".
      • Gość: pchełka Re: no to po co studiował? IP: *.plock.msk.pl 20.08.06, 08:51
        Grzeczny chłopczyk.
        • galena5 Re: no to po co studiował? 01.09.06, 22:41
          Popieram. Papierek papierkiem, a wiedzy lecąc na ściagach nie zdobede.
          Przyznaję, ze czasem pomoc naukowa przygotuje, ale nie korzystam, bo ściaganie
          uwazam za nieuczciwe wobec samej siebie. Ale można dostać k...... kiedy ty sie
          rzetelnie uczysz, a ten co ściagał dostał podobna notę albo co gorsza jeszcze
          lepsza. Brrr
          • pchelka_81 Re: no to po co studiował? 02.09.06, 15:50
            Spoko. Na większości egzaminach we Włodku są testy, które dokładnie weryfikują
            wiedze studenta.
            Ściąganie ? Nie ma szans (przyznaje raz spróbowałam, ale przkonałam sie że to
            nie ma sensu bo nie zdążyłam odpowiedzieć nawet na połowę pytań).
            Trzeba się uczyć i to szczegółowo a nie wybiórczo, inaczej egzamin w plecki i
            popraweczka albo i gorzej - waruneczek.
            • anitka_23 Re: no to po co studiował? 04.07.07, 19:56
              oj ja tez mialam waruneczki, szczegolnie u Pani Walczak-Duraj... ehhh zawsze
              ciezko było to przejść :/ ale i tak ta szkoła jest super
              • Gość: Myszka Re: no to po co studiował? IP: *.wlodkowic.pl 25.07.07, 14:53
                Eee... brzydale z was nie można ściągać!!! Ale czasami...
            • Gość: pistełka Re: no to po co studiował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:38
              Ty to z tym swoim Włodkowicem to już w samouwielbienie wpadłaś. Włodkowic to
              szkoła, w której płaci się za zdanie a że przytrafiają się "waruneczki" no to
              cóż ... statystyk się wykładowcy trzymają. Ktoś musi mieć pecha, żeby ktoś inny
              miał szczęśći. Pchełka przestań już chrzanić jaki to Włodkowic ma wysoki poziom
              i jaką to renomowaną jest uczelnią. To już nudne.
              • Gość: Anka SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:33
                Ja jestem dumna z tego że studiuje w SWPW w Płocku. Kto chce się nauczyć to się
                nauczy , a kto ściąga?? jego sprawa. Wykładowcy są najlepsi na świecie. Mamy
                wybitna kadre naukowa i wspaniałą atmosferę zajeć.Mam porównanie bo konczyłam
                PWSZ i w SWPW w Płocku bardziej mi sie podoba. Tutaj studenta traktuje się jak
                człowieka bo w PWSZ-ie ze studentami sie nie liczą !! ( Może jest kilka
                wyjątków) Co do organizacji to Włodkowicowi nie mozna nic zarzucić bo jest tu
                miła i kompetentna pomoc fachowa , a w PWSZ-ie... no cóz , bez komentarza. SWPW
                w Płocku to dobry wybór i zachecam do studiowania właśnie tutaj.
                • Gość: bart Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:38
                  wybacz mi, ale twój komentarz jest jednym wielkim dnem!
                  takie porównanie z PWSZ i SWPW, to niewypał:)...z tego co wiem to na
                  PWSZ(uczelnia państwowa)jest nieco większy poziom niż na Włodkowicu.
                  Jeśli masz kasę to owszem można studiować na SWPW i pewnie jest miła
                  atmosfera, inaczej traktują człowieka, ale za jaką cenę? ja studiuję
                  na UMK i uważam,że jest to uczelnia jedna z najlepszych w kraju...a
                  poziom jest nieco większy niż na Włodkowicu.
                  • Gość: Anka Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 14:22
                    Jednak mimo wszystko chwalę sobie Włodkowica. Chcę nadmienić że z tą
                    uczelnia wspólpracuja także wykładowcy z UMK , UW, UŁ co zapewnia
                    odpowiedni poziom kształcenia. Opinie głoszące że na Włodku nie ma
                    poziomu są krzywdzące ( owszem moze parę lat temu tak było) , ale
                    teraz poziom znacznie się poprawił. Oczywiście Ci co chca się czegoś
                    nauczyć to się nauczą niezależnie od uczelni. Ja akurat uczę się dla
                    siebie, bo nie ważne jak nazywa się uczelnia którą kończysz ważne
                    jest jaką wiedzę posiadasz. Na każdej uczelni znajda się ludzie
                    którzy przez swoją niewiedzę bedą wydawały opinie o szkole. Ja nie
                    mówię że we Włodkowicu są sami zdolni ludzie , bo są też ludzie
                    słabi ale jest też bardzo duza liczba ludzi zdolnych których
                    sytuacja zmusza do studiowania w Płocku. Pozdrawiam wszystkich
                    studentów niezależnie od Uczelni w której studiuja i życzę wszystkim
                    wytrwałości i zadowolenia ze zdobytej wiedzy.
                    • Gość: pistełka Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:46
                      Hahaha no nie mogę. Wykładowcy z renomowanych uczelni tam wykładają, bo dostają niemałą kasę to raz. Dwa, że taki dr wykłada na 10 uczelniach i potem nie ma czasu dla dyplomantów. Trzy, dla mnie ma znaczenie jaką uczelnię kończę i co mi napiszą na dyplomie. Cztery, jakaż to sytuacja zmusza ludzi do studiowania we Włodku, bo chyba o tej uczelni mówimy. Napewno zmusza ich sytuacja finansowa, right?
                      • Gość: A Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:43
                        Jak tak ma dla Ciebie znaczenie na jakiej uczelni studiujesz to
                        niech Twoja uczelnia nauczy Cie poprawnych zasad pisowni
                        bo "napewno" piszemy oddzielnie na pewno. Więc przestań się śmiać i
                        sama się doucz zanim zaczniesz z kogoś drwić. Bo jak kńczysz
                        renomowaną uczelnie to swoimi wypowiedziami nie przynoś jej wstydu,
                        a skoro nie studiowałaś na Włodkowicu to nie zabieraj głosu.
                        • Gość: pistełka Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 23:11
                          To może Ciebie we Włodku nauczą interpunkcji i poprawnej budowy zdań?
                      • galena5 Re: SWPW w Płocku 16.08.07, 13:50
                        Odnośnie przyczyn studiowania na Włodkowicu - te bywają bardzo
                        różne. Skończyłam III L.O, na maturze śliczne piątki, a na Włodku
                        znalazłam się z własnej nieprzymuszonej woli i nie żałuję. Polibuda
                        mnie nie interesowała, PWSZ jeszcze mniej, a politologię czy
                        socjologię (tyle że jako przedmiot semestralny) mogłam lokalnie
                        studiować tylko tam, a uczyć się trzeba było, jeśli się chciało do
                        czegoś dojść. Dzięki temu, że się uczyłam (i nie ściągałam, bo nawet
                        nie potrafię), otrzymałam stypendium naukowe, które mi bardzo
                        pomogło. Ponadto na Włodku funkcjonowała uczelniana gazeta oraz
                        punkt Europe Direct, w których można się łatwo zaczepić i wiele
                        nauczyć, przysposobić sobie to i owo. Ja dzięki temu dowiedziałam
                        się co chciałabym robić w życiu.
                        Pewnie, że zdarzają się studenci, którym -użyję tu kolokwializmu-
                        studiowanie lata i powiewa, chodzi tylko o papierek, a że się płaci,
                        to ściąganie nie wydaje im się czymś niewłaściwym. Jednak nie
                        uwierzę, jeżeli ktoś będzie się starał wmówić mi, że do Polibudy
                        albo PWSZ chodzą same aniołki, co brzydzą się ściągania.
                        Kwestia wykładowców przedstawia się nader korzystnie, wymieniać
                        wszyskich nie mam zamiaru, ale kadra grupje się z przeróżnych
                        uczelni: Uniwersytet Łodzki (w tym prof. Walczak Duraj, ma którą
                        osobiście złego słowa nie dam powiedzieć), SGH, UMK, Uniwersytet
                        Łódzki, w którym od października zaczynam dalszą naukę na studiach
                        dziennych magisterskich II stopnia.
                        Na koniec proszę, by głosu w dyskusji nie zabierały osoby, które o
                        studiowaniu na Włodku nie posiadają żadnej wiedzy, ewentualnie
                        zasłyszaną bądź minimalną, by na tej podstawie krytykować, a swoją
                        pozycję wywyższać, co jest zupelnie nieuzasadnione.
                        • Gość: A Re: SWPW w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:14
                          Galena5, dzięki za wypowiedź odnośnie SWPW !! Zgadzam się z Tobą w
                          100% , na tym forum są jednak ludzie (np. pistelka) którzy nie
                          studiując w SWPW obrażają uczelnie. Szkoda mi słów na takich ludzi.
                          Dzięki Bogu my , studenci SWPW mamy możliwość za pośrednictwem forum
                          bronić honoru naszej uczelni. Ja jestem dumna , że tu stuiuję bo
                          dzięki tej uczelni bardzo dużo się nauczyłam. Podobnie jak Ty
                          również nie ściągam i dzięki zdobytej we włodkowicu wiedzy w
                          przyszłości osiągne założone przeze mnie cele. Pozdrawiam Cię gorąco
                          i życzę dalszych sukcesów.
                • Gość: gg Re: SWPW w Płocku IP: *.074.c91.petrotel.pl 14.08.07, 11:53
                  dla ciebie jest odpowiednia uczelnia, zas dla innych, ktorzy sa
                  ambitni jest słaba, zalezy kto jakie wymagania ma
    • Gość: AMI Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:05
      to tobie się poziom edukacji obiniżył - zwłaszcza te studjowanie!!!!!!
      Studiowanie, a nie studjowanie
    • Gość: XXX Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.wlodkowic.pl 09.08.07, 13:25
      Jedno wielkie dno!!! Kończyłam tę bude ale teraz jestem na UW w
      Wawce jest zupełnie inaczej co tu ukrywać. Poszłam na wlodka bo
      blisko i było mnie na to stać ale żałuje, mogłam odrazu pójść nawet
      na zaoczne do Wawki na UW.
      • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:17
        Na każdej uczelni znajdą się takie osoby jak Ty. Skoro teraz jesteś
        na UW to znaczy że włodkowic dał Ci przygotowanie do studiowania na
        jeszcze lepszej uczelni, radzisz sobie tam więc na poziom nie
        narzekaj!! I na przyszłość : nie pluj we własne gniazdo, bo przez
        takich jak Ty potem nasza uczelnia jest źle oceniana. Wstyd mi za
        Ciebie. No ale juz kiedyś przyznałam że w SWPW studiują mądrzy ale
        też i słabsi ludzie.
        • Gość: pistełka Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 07:10
          Majaczysz kobieto.
          • Gość: YYY Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.wlodkowic.pl 14.08.07, 09:08
            Włodkowic jest do bani i nikt mi nie powie że jest inaczej, bronisz
            go bo pewnie jeszcze tam studiujesz albo pracujesz u tych
            wyzyskiwaczy hehe Ja tam byłem i naprawdę nie nazywajmy tej szkoły
            uczelnią bo to nie wypada troszkę. Skończyłem Włodka to fakt i
            powiem że to jest strasznie łatwo. A ciekawe czy włodkowic ma
            ranking ile osób ma stypendia naukowe? Ja wiem że dużo osób je ma i
            to przy banalnie małym wysiłku hehe
            • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:22
              Wiesz co?? YYY powinieneś dziękować Bogu , ze ta uczelnie udało Ci
              sie skończyć , poza tym nie wiem jaki kierunek konczyłeś , ale od
              czasu w którym Ty studiowałeś ta uczelnia podniosła poziom. Opinię o
              tej Uczelni robią tacy niedouczeni ludzie jak Ty. Stypendium naukowe
              jest cieżko uzyskać , trzeba wnieść dużo pracy i wysiłku , zeby je
              otrzymać. Kierunki ktore są na bardzo dobrym poziomie to :
              Pedagogika , administracja, informatyka ale domyślam się , że Ty nie
              studiowałes na wyżej wymienionych kierunkach, a jak Ci było tak źle
              na Włodkowicu a jestes taki wybitny to mogłeś zrezygnować z uczelni
              i iść na inną. Nie obrażaj więc rangi i przeczytaj sobie na stronie
              www.wlodkowic.pl atuty uczelni zanim cokolwiek powiesz. Wstydzę
              się , że uczelnia wypusciła taka osobe jak Ty.
              • Gość: a Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:31
                do yyy !! I nie mów , że SWPW nie można nazwać uczelnią , bo posiada
                pełne prawa akademickie i zatwierdzanie tych praw nie leży w Twoich
                kompetencjach , więc opamietaj sie człowieku!! Gdyby nie spełniała
                warunków i kryteriów to nie uzyskałaby statusu uczelni wyzszych.
                Więc wczytaj sie w rozporządzenia zanim zaczniesz głupoty pisać. Bo
                za takie słowa możesz odpowiadać karnie gdyz jestes pełnoletni. Masz
                prawo do swojej opini, szkoda tylko , ze nie korzystasz z faktów i
                konkretów a jedynie z niewiarygodnej swojej opinii.
              • Gość: bart Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 11:59
                bądzmy szczerzy na renonowanej uczelni byś sobie nie poradziła,
                Włodkowic jest dla ludzi z kasą i dla tych którzy na gwałt
                potrzebują mgr przed nazwiskiem!
                • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 14:32
                  Do YYY!! Ja nie miałam zajęć z ludzmi których wymieniłeś. U moich
                  wykładowców trzeba sie uczyć. Ja nie toleruję ściagania i nie
                  sciągam, więc nie znam pojecia łatwe zaliczenie. Mnie nikt nie pytał
                  o takie sprawy tylko zadaja fachowe pytania na które trzeba udzielic
                  bardzo konkretnej odpowiedzi. Poza tym nie piszcie ze w renomowanej
                  uczelni bym sobie nie poradziła bo tak sie składa że studiuje też w
                  UŁ i sobie radze. Nigdy nie miałam poprawek czy komisów. Przez całe
                  życie nigdy , podkreślam nigdy nie ściagnęłam!! Nie zgadzam się z
                  opiniami że włodkowica konczą ludzie z kasą , bo ja jej akurat nie
                  mam , a czesne opłacam ze stypendium naukowego. Właśnie studia w
                  Łodzi choc dzienne drozej mnie kosztuja ( akademik , wyżywienie itp)
                  Przykro mi że tak oceniasz uczelnie !! Ale może akurat Ty nie miałeś
                  szczęścia do ambitnych wykładowców bo mnie akurat tylko tacy uczą. A
                  soro teraz studiujesz w UW to znaczy , ze pomimo łatwego jak mówisz
                  zaliczenia zdobyłeś wiedze , która pozwala Ci na dalszą kontynuacje
                  studiuów na jeszcze wyzszym poziomie. PS. To prawda , że w
                  Uniwerkach jest większy poziom niz w SWPW w Płocku ale to nie jest
                  wina wykładowców , tylko nieprzykładających sie zbytnio studentów.
                  Na szczęście ja do nich nie należę, a zdobyta we Włodkowicu wiedza
                  już znalazła swoje zastosowanie w praktyce ( przynajmniej w moim
                  wypadku ). Pozdrawiam wszystkich studentów:)
                  • Gość: pistełka Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 13:43
                    2 dni mnie nie było a Ty nadal nie zmądrzałaś.
                    • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:06
                      Pistełka , weź sobie daj spojój nie mam zamiaru Cię przekonywać do
                      Włodkowica , ale przynajmiej uczelni nie obrażaj jak tam nie
                      studiowałaś i nie masz pojęcia jak tam jest. Nie zabieraj głosu na
                      forum odnosnie Włodkowica bo nie masz o nim pojecia to po co
                      wchodzisz na forum i je regularnie czytasz. Już mnie denerwujesz!!
                      Nie obrażaj mnie , ze nie zmądrzałam bo to Tobie do madrości wiele
                      brakuje . Ja swoja powinność studencką ( w rozumieniu ślubowania)
                      wypełniam nad wyraz dobrze broniąc honoru studenta SWPW, Ty się nie
                      odzywaj bo Twoja uczelnia powinna Cię wywalic na zbity p... .
                      • Gość: pistełka Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 14:58
                        Dziki szał w sercu Twym panuje - spuść trochę z wentyla bo się wykończysz. Moja uczelnia przez 3 lata bardzo doceniała wkład w jej rozwój jaki wnosiła moja osoba i na konieć doceniła mnie oceną na dyplomie. Ukończyłam jedną z najlepszych uczelni w Polsce i takiego Włodkowic to hańba dla studentów, ale tych studiujących na państwowych uczelniach, na których czegokolwiek się wymaga.
                        • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 16:17
                          Pistełka , ja Ci bardzo serdecznie gratuluję ukończenia uczelni z
                          domyślam się dobrym wynikiem, ale szanuj tez inne uczelnie ,a skoro
                          nie chodziłaś do SWPW to skąd masz wiedzę na temat poziomu uczelni?
                          Ja się akurat duzo nauczylam w SWPW. Chyba mogę mieć swoje zdanie?
                          Na każdej uczelni znajdą się ludzie którzy chodzą tylko dla papierka
                          ( na Twojej zapewne także tacy byli ) i są ludzie którym zależy na
                          zdobywaniu wiedzy. Wiadomo uczelnia , uczelni nierówna ale nie
                          oceniajmy ludzi tylko po nazwie uczelni do której chodzą!! Takie
                          opinie są krzywdzące.Ja też chodzę na Uniwerek i do SWPW i wież mi ,
                          nie oceniam ludzi poprzez pryzmat nazwy uczelni , a po zdobytej
                          wiedzy. Nie rozumiem dlaczego Ty , osoba wykształcona nie masz w
                          sobie za grosz pokory, i zrozumienia dla innych, moze z czasem
                          dojdziesz do tego , że tylko szacunkiem , pokora i dobrocia
                          osiągniesz szczyty? Mi jeszcze wiele brakuje , dążę do zdobycia
                          większej wiedzy , bo tej jest zawsze mało , nie ma czlowieka który
                          wiedziałby wszystko (niezależnie od uczelni jaka konczył ) ,a skoro
                          Ty myslisz , że już osiągnęłaś wiedzę , to powiem szczerze ta wiedza
                          jest jeszcze uboga, i kończąc kolejne studia ja udoskonalisz.
                          Zatanawiałam się nad tym co Ci powiedzieć , czego Ci zyczyć: doszłam
                          do wniosku , ze najbardziej wymowne beda słowa 2 starozytnych
                          myslicieli którzy napisali te słowa wg. greckiej nauki i madrości:
                          ucz się dobrego nawet od złych , a madrości nawet od głupich , kto
                          nabyta wiedze pielęgnuje a nowa bez ustatku zdobywa ten może byc
                          nauczycielem innych , bezuzyteczną rzeczą jest uczyć się lecz nie
                          myśleć , a niebezpieczną myśleć a nie uczyć się niczego- mądry
                          czlowiek nie poszukuje szczęścia lecz dobra ,im mądrzejszy i lepszy
                          jest człowiek tym bardziej rozpoznaje siebie w innych. Niech te
                          słowa beda dla Ciebie drogowskazem na całe zycie, a z mojej strony
                          chciałabym Ci podziękować za cenne uwagi, mam tu na uwadze : cytuję
                          spuść trochę z wentyla bo się wykończysz" spuszczam i na Twoje słowa
                          juz nie bede reagowała. Ja nie posługuje się Twym slangiem bo Twoje
                          wypowiedzi są ubogie w słowa. I powiem Ci jedno dla mnie SWPW to nie
                          jest hańba , na UŁ który mam zaszczyt ukonczyć w tym roku
                          akademickim się wymaga tak samo jak we Włodkowicu . Pozdrawiam Cię
                          serdecznie :)
                          • Gość: Pistełka. Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 19:46
                            Moje wypowiedzi są ubogie w słowa, bo mkrótko i na temat staram się przekazać coś drugiej osobie i nie leję wody. A co do mojego slangu to w dobie XXI wieku człowiek powinien umieć odnaleźć się w każdej jak i w żadnej subkulturze.
                            Nie oceniasz ludzi po skończonej szkole ale czepiasz się o coś co za chwilę staje się Twoją słabą stroną - ortografia się kłania.
                            Jakim prawem zabieram zdanie na temat Włodkowica? Mnóstwo moich przyjaciół i znajomych skończyło tą szkołę i narzekają, że nie ma po niej żadnych perspektyw na dobrą pracę - mimo, że się uczyli i jak sami mówią - nauka we Włodku nie sprawiała im trudności, bo wystarczyło, że zarwali noc przed egzaminem czy też zaliczeniem.
                            • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 22:32
                              Pistałka !! Nie powinnam już na to odpowiadać , ale masz rację
                              zrobiłam błąd więc muszę sprostować ( napisałam wież mi przez ż- bo
                              szybko pisałam i sie zagalopowałam , naturalnie wierz mi pisze się
                              przez rz, ale nie dopatrzyłam się innego błędu ortograficznego w
                              moich wypowiedziach). Więc nie przesadzaj ze stwierdzeniem , że
                              ortografia mi się kłania na podstawie jednego słowa, a skoro Twoi
                              znajomi i przyjaciele nie szanuja uczelni którą kończyli to możesz
                              im ode mnie pogratulować. Niezależnie od skończonej uczelni i tak
                              trudno znajeźć dobrą pracę !! Ciekawa jestem czy Ty masz pracę po
                              swojej wybitnej uczelni? Jak jesteś za mądra to mozesz być
                              zagrożeniem dla pracodawcy i tez nie przyjmuje do pracy !!
                              Pistałka , bardzo Cię proszę nie oceniaj całej uczelni na podstawie
                              kilku bądz kilkunastu Twoich znajomych, żeby coś powiedzieć trzeba
                              się przekonać samemu. Jeszcze raz przepraszam za ten błąd , a do
                              slangu to masz rację trzeba umieć się odnaleźć wszędzie ale osobe
                              wykształconą poznaje się po ambitnej polszczyźnie a nie po takich
                              stwierdzeniach. Masz jednak prawo mówić i pisac jak chcesz. Prośba -
                              jak masz juz krytykować ( chociaż nie powinnaś ) to krytykuj
                              rozsądnie. Pozdrawiam .
    • Gość: gosc włodkowice to nie uczelnia!!!!!! IP: *.074.c91.petrotel.pl 14.08.07, 11:51
      nie maja pracy po tej uczelni, dobra firma nie chce zatrudniac....a
      wykladowcy maja w niej relaks, gdyz wyekspolatują się na innych,
      dobrych o wysokiej renomie a tu odpoczywają...taka prawda jest.
      • Gość: YYY Re: włodkowice to nie uczelnia!!!!!! IP: *.wlodkowic.pl 14.08.07, 13:00
        A nio widzisz niedawno skończyłem włodka. Zupełnie bez problemowo
        zwłaszcza egzy u hehe Bylickiego to śmiechu warte. Koleś zadaje
        pytanie dotyczące tego jakie masz plany lub czy masz już rodzinę
        albo coś w tym stylu hehehe i dostajesz za to 5 lub co najgorzej 4,5
        a bardzo rzadko się zdarza że ktoś dostaje niższą ocenę. Albo egzy u
        Hołysta hehe zawsze robi dzień dziecka a i ludzie ściągają u niego
        jak chcą, nio tylko nie wiem po co bo wystarczy chodzić na wykłady
        tak jak ja to robiłem i się wszystko kuma pyzatym troszkę opracowań
        poczytać ale bez przesady i już 5 w indeks hehe albo Góral hehehe
        szkoda pisać o gościu egzy u niego to też wielka ściema. A już
        obrona pracy J koleś przepuszcza wszystkich i nawet nie zna imion i
        nazwisk osób które u niego mają obronę, po za tym nie czyta prac
        swoich studentów sprawdza tylko ilość przypisów i ilość stron. NIE
        POLECAM TAKIEJ SZKOŁY !!! Dlatego skończyłem licencjatem. A teraz
        jestem na UW i o to chodziło!!
    • Gość: ble ble ble Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.wlodkowic.pl 14.08.07, 15:01
      A ja uważam że w Płocku potrzebna jest jeszcze jedna uczelnia tylko
      tak duża jak polibuda np. UW mugłby się powiekszyć albo UŁ lub UMK.
      Tak żeby zrobić konkurencję i dac szanse naszym dzieciakom na dobra
      i nie płatną uczelnie w Plocku a nio i przy okazj było by więcej
      miejsc pracy dla naszych płocczan ni i może udało by się stwożyć
      chciaż małe miasteczko akademickie. Płock mógł by zacząć żyć nie
      tylko noca.
      Pozdrawiam
      • Gość: a Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 16:27
        Jestem za, tez myslę , że w Plocku przydałaby się jeszcze jedna
        uczelnia , bezpłatna. Pozwoliłoby to na doskonalenie sie dla
        wszystkich osób ( niezależnie od posiadanych funduszy) ale czego tu
        wymagać , jedynego kina nie ma , teatr w remoncie , o moscie nie
        mówiąc a o najlepszej pływalni jaką jest podolanka nie wspominając.
        Płock jest ładnym miastem ale z perspektywami życia w Płocku jest
        krucho. Na dobrą sprawę osoba która jest zmuszona do studiowania w
        Płocku , chcąca kontynuować studia magisterskie nie ma wyboru i
        idzie do włodkowica. Potrzebna jest uczelnia bezpłatna uprawniająca
        do nadania stopnia magistra.
    • Gość: Student Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.wlodkowic.pl 16.08.07, 09:50
      Włodek to syf!!! Odradzam tej prowincjonalnej szkółki
      • Gość: A Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 11:18
        Z Twojej niezbyt konkretnej wypowiedzi wynikia , ze nie znasz
        znaczenia słowa prowincjonalna szkoła, więc nie obrażaj nie szkoły a
        Uczelni, a syfem to jestes chyba Ty. Podpisujesz się Student , ale
        ja mam wrażenie , że nawet nie skończyłeś podstawówki !! Więc się
        nie udzielaj,a jak już zabierasz głos i obrażasz to podaj konkrene
        przykłady jakie zarzucasz uczelni .I na koncu zdania ( nawet takiego
        głupiego jak Twoje ) stawiamy zawsze kropkę , uczniaku. Wniosek z
        tego , że Cię niedouczyli.
        • Gość: ktosiek Re: Kolejny watek na temat Wlodkowica IP: *.wlodkowic.pl 16.08.07, 14:37
          hehehe wiesz co A przeczytałem wszystkie wypowiedzi i ty to chyba
          tam pracujesz bo tak zachwalasz tego Włodka a nawet jak nie ty to
          ktoś z twojej rodziny. Nie żebym miał cos do osób tam pracujących
          ale tobie to chyba faktycznie płacą za takie wpisy na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka