Gość: iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 15:19 Co sądzicie o anglistyce w PWSZ (zaczynam studia od pażdziernika) - poziom kształcenia/nauczyciele/trudności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dami Re: anglistyka w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:38 dziewczyno nie przychodz tu!! tu jest strasznie,torturuja nas codziennie, na lekcjach leja palami za kazda zla odpowiedz,czesto mszcza za brak pracy domowej oraz wyrzucaja z zajec, nie przychodz-zginiesz w okropnych mekach!! hehehe a tak w ogole powodzenia:)...ps omijaj Kino szerokim lukiem bo imprezy tam to nedza konkretna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: anglistyka w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 16:33 Chyba chcesz mnie nastraszyć. Podobno na studiach się nie pyta na lekcji tylko pisze się kolokwia.Chciałam uzyskać tylko odpowiedzi na moje pytania. Ale w sumie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: anglistyka w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:07 przesiew 60% beznadziejne plany wsumie tak sobie ale niema c narzekac nie jest najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś