Dodaj do ulubionych

Nauczyciele w PWSZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 10:03
Co sadzicie o nauczycielach w PWSZ szczególien chodzi mi o kierunek
PEDAGOGIKA bo na taki sie niedawno dostałem jacy sa ci nauczyciele???????????
Czy jest łatwo czy trudno?/
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.msk.pl 31.08.06, 14:36
      Witam!!!Mam pytanko...Jacy są nauczyciele na kierunku:finanse i rachunkowość
      przedsiębiorstw i czy łatwo jest na tym kierunku?Z góry dziękuję za
      odpowiedz.Pozdrawiam
      • Gość: Weronika Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 18:04
        ja też idę na finanse ;d
        • Gość: Monika Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.msk.pl 08.09.06, 14:54
          Cześć Weronika.Fajnie,że chociaż jedna osoba napisala,że idzie na ten kierunek
          co ja.Może sie spotkamy w szkole,a może bedziemy w tej samej grupie...A mam
          pytanko...Na dzienne idziesz czy na zaoczne studia?
      • Gość: Marika Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.msk.pl 08.09.06, 14:51
        Witam.Czy ktoś mi powie jacy są nauczyciele na PWSZ,a dokładnie na kierunku
        finanse i rachunkowosć.Czy łatwe są egzaminy?
    • Gość: mała mi Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.msk.pl 05.09.06, 17:14
      ogólnie nie ma co narzekać jak w każdej szkole jedni są wymagający inni
      zajefajni jeszcze inni beznadzejni (mgr Suchecka) totalne dno apropos. nie
      martw się bedzie dobrze
      • Gość: znawca tematu Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.mm.pl 07.09.06, 01:13
        no właśnie, nauczyciele, to było dobre w szkole, ale studiowanie nie polega na nauczeniu czegoś co się zapomni za dwa lata
        na wyższych uczelniach potrzebni są ludzie wybitni, wykładowcy, którzy sprawią, aby studentów skierować na właściwy trop rozumowania, radzenia sobie z problemami, samodzielnej nauki i studiowania tematów, a nie tylko nauce
        jeśli oczekujesz że PWSZ będzie szkołą to ok, ale niestety za mało jest ww. osób i prac rozwojowo-badawczych, żeby tą placówkę określić jako uczelnię, dużo bliżej jej do szkoły np. w 4LO też obowiązują podobne zasady! jedna niedostateczna inawet przy 10innych pozytywnych sprawia, że nie zdajesz! (ale to chora szkoła ), a nauczyciele? zależy kto co lubi
        • Gość: Monika Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.plock.msk.pl 19.09.06, 18:17
          Ja wybieram się na finanse i rachunkowość.Ma się do wyboru test z matematyki
          albo geografii.Ja wybrałam matematyke.Test był trudny ale udało mi się
          zdać,chociaż zawsze miałam problemy z matematyką
    • Gość: ksero Re: Nauczyciele w PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:18
      Lepiej tą szkołę omijać -prawdziwy koszmar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka