Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:37 Zagadka Jaki to kraj, w którym rządzi prezydent Tusk i premier z Krakowa? Wirtualna Polska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgadnij Re: Zagatka IP: *.plock.msk.pl 08.09.06, 10:38 Jaka to zagatka dwie kulki i armatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Zagatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:39 Z Agatką miało być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan władeczek Re: Zagatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:40 Mirek: "...most powstanie pod koniec roku" ;-) Do szkoły podstawowej przychodzi prezydent Milewski. Pozwala dzieciom na zadawanie pytań. Zgłasza się mały Michaś. - Ja mam trzy pytania. Po pierwsze: jak się pan czuje po wygraniu wyborów, które pan sfingował? Po drugie: czy nie uważa pan, że zakazanie Parady Równości było zamachem na polską demokrację? Po trzecie: czy to prawda, że chce pan przejąć całą władzę w Polsce? Pan prezydent zaczął się namyślać, gdy wtem zadzwonił dzwonek. Po przerwie dzieci wróciły do klasy, usiadły, Piotruś podniósł rękę. - Ja mam pięć pytań do pana prezydenta. Po pierwsze: jak się pan czuje po wygraniu wyborów, które pan sfingował? Po drugie: czy nie uważa pan, że zakazanie Parady Równości było zamachem na polską demokrację? Po trzecie: czy to prawda, że chce pan przejąć całą władzę w Polsce? Po czwarte: dlaczego dzwonek na przerwę zadzwonił dwadzieścia minut wcześniej? I po piąte: co się stało z małym Michasiem? Polska to takie dziecko z downem, trzeba je kochać ale cudów to nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Jana władeczka IP: *.c157.petrotel.pl 09.09.06, 02:29 W oryginale to był dowcip o Kaczyńskim Lechu. W Płocku nie było propozycji Parady Równości (tylko w Warszawie), więc nie miałby Milewski co zakazywać. Chciałeś zabłysnąć, ale Ci się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iyt Re: Zagatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:58 przepustka ze Skoków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagadka Re: Zagatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 12:12 analfabetyzm się szerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Zagatka IP: *.plock.msk.pl 08.09.06, 18:51 Pszecie mufię : zagatka! Odpowiedz Link Zgłoś