Dodaj do ulubionych

gdzie tani optyk

IP: *.plock.mm.pl 18.09.06, 21:42
chcialam spytac czy ktos wie moze gdzie w plocku jest tani optyk? Czekam na
odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: gdzie tani optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:44
      ja robiłam okulary - tanio i solidnie u szewczyka - na tumskiej przy dziurze po
      kinie i w championie. tam ma sklepy.
      • Gość: karola Re: gdzie tani optyk IP: *.plock.mm.pl 18.09.06, 21:46
        dzieki ja tez tam robilam i nie wiem czy bylo tak tanio a poza tym codziennie
        chodzilam po okulary bo codziennie mowili ze juz nastepnego dnia beda a nie
        bylo i przez kilka dni z rzedu tam chodzilam zanim je dostalam, ale dzieki
        • Gość: gosia Re: gdzie tani optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:48
          a czy nie lepiej laserem sobie zrobić operację. wydatek co prawda duży, bo około
          2 tysięćy za oko. ale sprawa z głowy
        • Gość: okularnik Re: gdzie tani optyk IP: *.plock.msk.pl 18.09.06, 22:06
          Karola masz racje z tymi usługami obok kina. Ja tam więcej nie zlecę żadnej
          usługi. Nigdy!!
      • Gość: basiabasia Re: gdzie tani optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.16, 12:16
        ja też zostałam super obsłuzona na Tumskiej przy kinie. ogromny wybór oprawek i gdyby nie pomoc pań to w życiu nie potrafiłabym sobie czegoś sama dobrać. okulary miałam następnego dnia. polecam :)
    • Gość: hsj Re: gdzie tani optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:47
      Na Manhattanie. Okulary 10 zł.
      I nie ma się co przjemować gadaniem "optyków", że od tych okularów oczy sobie
      popsujesz. Używam kilka lat i uważam, że te tanie okulary są całkiem niezłe.
      Wcale nie psują oczu. Gadają tak bo ich tania konkurencja boli.
      • Gość: hsj Re: gdzie tani optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:51
        Dodać tylko muszę, że nie dotyczy to osób ze skomplikowanymi wadami.
        Różnoogniskowe itp. Z tym trzeba do okulisty i optyka.
      • Gość: nn Re: Nie polecam Perfect Optyk Galeria wisła płock IP: 5.174.66.* 13.05.14, 16:35
        Nie wiem czym się zasugerowałam, ale zrobiłam błąd. Poszłam na badanie w celu wymiany szkieł na mocniejsze, nie minął miesiąc i szkło zaczęło wypadać. Cztery razy przychodziłam i prosiłam o naprawę, za każdym razem szkło wypadało. . . moja cierpliwość się skończyła.
        • ol85 Re: Nie polecam Perfect Optyk Galeria wisła płock 16.03.15, 14:26
          Nie polecam Perfect Optyk Galeria wisła płock,
          Otóż obsługa klienta cofnęła się tam do czasów średniowiecza, dziewczyna która tam pracuje kompletnie nie potrafi dobierać okularów, we wszystkich wygląda się bardzo fajnie i super chociaż widać że wygląda się ewidentnie źle, próbuje wcisnąć wszystko jak leci aby tylko sprzedać, a ponadto jeżeli nie zdecydujesz się na zakup tam oprawek (a wybór przecież nie jest duży) będziesz obgadana - takie zachowanie to jakaś kpina!. Nie zdecydujesz się kupić tam oprawek zostaniesz obgadana przez melepete która sama ma źle dobrane oprawki, to jest żenujące i żałosne. Obsługa klienta jest jak z taniego salonu fryzjerskiego z lat 80 tych plotki, plotki!!! ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!!!!!!
          • Gość: Irka Re: Nie polecam Perfect Optyk Galeria wisła płock IP: *.plock.mm.pl 21.06.15, 20:07
            Samiuśka prawda z tym Perfectem w Wiśle. I także z tym optykiem w Auchanie - zdziercy!
          • Gość: kry225 Re: Nie polecam Perfect Optyk Galeria wisła płock IP: *.c149.petrotel.pl 15.09.15, 14:51
            Robiłam okulary w perfect optyk i uwazam ze obsługa na wysokim poziomie ,okulary dobrze dobrane do tego wynegocjowałam super rabat :) zdecydowanie polecam
      • ms4444 Re: gdzie tani optyk 21.06.15, 19:30
        Polecam salon optyczny ,, Twoje oczy'' na ulicy Tumskiej 16. Mają bardzo szeroki wybór oprawek w różnych cenach, także każdy znajdzie coś dla siebie dodatkowo udzielany jest rabat - 30% dla każdego klienta.Obsługa profesjonalna zwłaszcza p.Kasia, która potrafi tak dopasować okulary do kształtu twarzy,ze do dziś jestem pod wrażeniem.Serdecznie polecam :-)
      • Gość: wóda&koks Re: gdzie tani optyk IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.17, 20:25
        Pierdzielisz głupoty i tyle.To załóż sobie denka od butelek po winie i spaceruj
    • Gość: ktos. Re: gdzie tani optyk IP: *.centertel.pl 24.06.15, 13:18
      Najtanszy optyk Twoje Oczy Tumska 16. Po obejsciu wszystkich optykow nie znalazlem tanszego. Solidna perfekcycjna robota. Ceny rewelacyjne. Najlepsi fachowcy markowe oprawy w super cenach.
      • iks1 Re: gdzie tani optyk 18.07.15, 14:45
        ja już drugie okulary zrobiłem w Fielmann'ie w Galerii Wisła - najtańsze oprawki, super szkła, oczywiście badanie wzroku gratis, PROFESJONALNA OBSŁUGA. Za oprawki Jaguar (wyższa półka) zapłaciłem 615 złotych, normalnie musiałbym za to samo zapłacić powyżej 1000. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ola Re: gdzie tani optyk IP: *.234.c70.petrotel.pl 18.07.15, 21:13
          W fielmanie znajoma miała darmowe badanie wzroku, które wskazało niby koniecznośc noszenia okularów korekcyjnych.. Na szczęście jej mama nie dała się wywieźć w pole i zapisała córkę do okulisty w ramach nfz. Okazało się, że wzrok idealny....
        • Gość: gość Re: gdzie tani optyk IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.15, 16:54
          Nie polecam!!!!
          W galerii łódzkiej do lekarza dostałam się po 1,5 godzinnym oczekiwaniu w kolejce! Dlaczego? Bo w salonie pracuje tylko jeden lekarz, który obsługuje dwa gabinety jednocześnie!
          To niestety nie koniec, zostałam poinformowana, że gdy salon otrzyma zamówione soczewki mam się stawić na przymiarkę. Zostały mi podane godziny pracy okulisty więc wiedziałam kiedy mogę przyjść. Przyszłam raz i czekałam w kolejce kolejne 1,5 godziny! ale moje czekanie było na marne, gdyż lekarz mnie już mnie nie przyjął, bo kończył pracę.... Spróbowałam zatem w innym dniu. Tym razem według danej mi rozpiski lekarz miał przyjmować od 9:30. Czekałam przed salonem o 9:20. Salon otworzono o 9:30, przy kasie zostałam poinformowana, że zmieniły się od września godziny pracy lekarza i że mogę przyjść o 13:00!!! W jaki sposób miałam się dowiedzieć o zmianie?! Wszystkie swoje dane do kontaktu podałam za pierwszym razem, dlaczego nikt mnie nie poinformował? Z soczewek oczywiście zrezygnowałam i więcej nie przyjdę do salonu. Wolę zapłacić 100 zł i iść prywatnie do lekarza niż stać w kolejce po 1,5h. Było mi też szkoda tej lekarki, bo z każdej strony dostawała uwagi od czekających w kolejce klientów czemu tak długo trzeba czekać!
    • Gość: Joanna832 Re: gdzie tani optyk IP: *.centertel.pl 08.12.15, 13:05
      Ja gorąco polecam salon Twoje Oczy na Tuskiem. Przemiła obsługa Rabaty i przede wszystkim dobre dopasowanie szkieł. Dokładne badanie wieloma sprzętami. Szkoda czasu na inne miejsca.
    • Gość: wóda i koks Re: gdzie tani optyk IP: *.plock.mm.pl 09.12.15, 18:14
      Monopolowy na Królewieckiej za rogiem.2 flaszki i z denek można zrobić wspaniałe szkła.Widać poczwórnie :)))
      • Gość: G.l.o.p. Re: gdzie tani optyk IP: *.146.132.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.17, 08:14
        A potem: "...ciemność, widzę ciemność..." Hehe, powodzenia...😎
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka