Gość: darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:39 kupowal ktos z was w sklepie internetowym sferis????? ile czasu trwalo sprowadzenie zamowionych czesci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarek Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 17:22 ja kupowalem i wszystko bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.c158.petrotel.pl 19.09.06, 17:45 Kupowalam w sklepie internetowym, odbior osobisty w jednym ze sklepow, razem trwalo to 3 dni. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
149k Re: znowu auto.REKLA MA 19.09.06, 21:16 to ja dodam, że 3dni czekałem na kompa i nie dostałem sterowników do modemu! a póżniej usiłowano mi wmówić, "musieliśmy je wydać" co prawda to było 5lat temu ale jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neck Re: znowu auto.REKLA MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:00 5 lat temu nie bylo sferisa, nie sadzisz ze od tamtej pory moglo (lecz nie musialo) sie troche zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: znowu auto.REKLA MA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 07:13 czemu autorekalama to juz zapytac o nic sie tu nie wolno ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: eeeetam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 08:26 kiedys było tak, że cena w internetowym była wyższa niż w tradycyjnym i jeszcze odebrać trzeba, jak słyszę, też w tradycyjnym - to po co w ogóle kupować w internetowym? Jest taka konkurencja znanych i uznanych, że lepiej sobie odpuść tego Sferisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: eeeetam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:01 Moze i masz racje zeby odpuscic, ale przegladam oferte: HDD CAVIAR 80GB 7200-obr (WD800JB) 8MB CACHE sferis.pl/sklep/product_info.php/cPath/15_17/products_id/180?osCsid=f9b55100374d1eb3312bf05a2558e59d Alltech: HDD CAVIAR 80GB ATA100 8MB 7200 200 zł alltech.pl/komputery/komputery.html Geoinf: nie moge znalezc na www ceny Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:32 www.allegro.pl/item128768801_lms_caviar_80gb_7200_obr_wd800jb_8mb_cache.html 161zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec www.alfa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:02 www.alfa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:32 161 plus 8 zl wysylka plus przelew. Jak sie popsuje - wysylasz na swoj koszt do tej firmy. Rzeczywiscie duzo zaoszczedzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:41 jesteś pewien, że płacisz za przesyłkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:53 tak, bo Caviar nie oferuje gwarancji DOOR TO DOOR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:26 no kolego, jak jestes taki dokladny to zauważ, że w Sfersie 15 zet wysyłka i 20% przedpłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:44 tak, ale mozesz bez dodatkowych kosztow odebrac w ich sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:46 i jeszcze: pisząc o znanych i uznanych nie miałem na mysli ani Geoinfu ani tym bardziej Alltechu. tego ostatniego to nawet szczerze odradzam - mam mnóstwo problemów z kompami od nich i z nimi też. Geoinf wymyslił ostatnio, że nie podaje cen w necie, trzeba dzwonić lub mailować. Praktykowałem to kiedyś, nawet gdy podawali ceny, bo mozna było uzyskać korzystniejszą ofertę, szczególnie przy wiekszych zakupach. Jezeli potrzebujesz kupić tylko dysk, czy inny drobiazg na dodatek raz na pare lat to najlepiej zrob to w tradycyjnym sklepie, nie ma szczegolnego znaczenia róznica kilkunastu zł. Z doswiadczenia dorzucę jeszcze, że jak padnie Ci kiedys taki dysk, to Twoim najwiekszym zmartwieniem wcale nie będzie te kilkanaście zl za odesłanie go sprzedawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: masz tutaj z allegro od firmy, nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:50 masz racje , moim zmartwieniem nie bedzie odeslanie go do sprzedawcy ani te kilkanascie zlotych, bo ja na allegro nie kupuje - chyba ze cos ma gwarancje DOOR TO DOOR i ktos wystawi mi imienna fakturke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: taaa, grunt to gwarancja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:32 chyba nie kminisz mojego ostatniego zdanka... To po kolei: kupiłem przyzwoitego notebooka za przyzwoita dawke zet, oczywiscie DoorToDoor i imienna fakturka tez była. Normalnie nie wyobrażam sobie rozstania z nim na dłużej niż 48h. Pod koniec dlugiego okresu gwarancji nagle dysk w komputerku zszedl byl nagle. W 90% wypadków, jak hdd oddaje ducha to jest kilka charakterystycznych objwów i czas na ratowanie co się da... ale nie tym razem. Przybył kurier zabrał, po dwóch tygodniach to door przywiózł, ba nawet bonus był od firmy - załozyli dwa razy większy, nowy hdd. Cóż skoro nic nie było w stanie ukoić mej tęsknoty za poprzednim i jego zawartością... tylko słowa serwisanta, gdzieś wciąż słyszałem "...trza mieć backup proszę pana...". Miałem, a pewnie, tylko sprzed kilku tygodni i jak to zwykle bywa - nie wszystko. W moim przypadku ten backup to tylko bitowy śmieć był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: taaa, grunt to gwarancja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:16 Mozesz obwiniac tylko siebie ze nie przegrales danych, przeciez serwis nie bedzie sie Ciebie pytal czy moze wymienic dysk czy tez nie - a przegrywanie danych to usuga dodatkowa - odplatna - dlaczego nie pytales sie na infolinii czy jak to sie nazywa czy oni cos takiego robia? I nie wiem jaki to ma zwiazek z tematem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: taaa, grunt to gwarancja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:28 ano taki, że był to przykład jakie możesz mieć zmartwienie jak padnie dysk. nie wiem czy jeszcze pamiętasz, że zwróciłeś uwagę na koszt rzędu 15 zł w celu odesłania uszkodzonego hdd do sprzedawcy. Dyski ulegają uszkodzeniom sporadycznie i 15 zł nie ma znaczenia. I, wciąż nie kminisz, nikogo nie obwiniam. Gość portalu: Rafal napisał(a): "...a przegrywanie danych to usuga dodatkowa - odplatna - dlaczego nie pytales sie na infolinii.." pytałem, serwis profesjonalny - wypożyczono mi uszkodzony dysk i gdyby to było mozliwe sam bym to zrobił, w tej sytuacji wchodziło w grę tylko odzyskiwanie danych, ale to temat na inną rozmowę, nie w wątku reklamującym Sferis, bo rzeczywiście nie ma to związku z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: eeeetam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:30 Rrzeczywiscie taniej jak bede cos kupowal (drobnego na poczatek) to chyba sie skusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.c157.petrotel.pl 20.09.06, 21:08 Wybij sobie z głowy kupowanie czegokolwiek w sferisie. Nakop sobie do tyłka i omijaj ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI 20.09.06, 22:04 Kupowałem w tym sklepie i byłem zadowolony z obsługi. Co do cen to z reguły niższe są w Geoinfie lecz na ich stronie internetowej znajdziesz ... nic(podobno jest w remoncie ... od dwóch miesięcy?). Niestety trzeba dzwonić, a warto bo często się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew ja i tak czegoś nie rozumiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 06:17 gość pisze o sklepie internetowym, a i tak chce zapi.... odebrać osobiście :) bo przecież wysyłka 8 zł i lepiej żeby za wysyłkę nie płacić... zachowujesz się tak jak moja szwagierka, która po zajęciach fitness potrafiła zjeść 4 pączki w drodze do domu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: ja i tak czegoś nie rozumiem ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 13:56 Tu nie chodzi o to ze ktos chce zap.... bo 8 zl wysylka tylko kupujac w ich sklepie internetowym masz dodatkowo duzo lepsze ceny niz pojdziesz i kupisz od reki w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 10:59 Ja ostatnio kupilem - towar byl ok ale czekalem 4 dni - jestem srednio zadowolony... taniej ale musialem dluzej czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:31 Ja nie kupowałem i raczej kupować tam nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Czy kupowal ktos w sklepie internetowym SFERI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:21 "Ja nie kupowałem i raczej kupować tam nie będę!" Uuuu, na pewno firma przez to upadnie buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyf. czy ta reklama sferisu daje jakiws efekty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 19:26 dodatnie czy ujemne to juz kolejny wątek bo chłopaczki sie nudzą z braku klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: czy ta reklama sferisu daje jakiws efekty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:03 a moze ty sie nudzisz wieśmacku Odpowiedz Link Zgłoś