Gość: Wisłoholik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 14:32 sportowefakty.pl/?dysc_id=2&k1_id=63&k2_id=142&dzial_id=519&news_id=149474 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wisłoholik Re: ZKS WISŁA !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:54 sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=2&k1_id=63&k2_id=142&dzial_id=519&news_id=150009 Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: ZKS WISŁA !!!!!!!!! 02.10.06, 10:58 Jak to dobrze,że chociaż ten szczypiorniak nam się w Płocku ostał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto ja jestem ? Re: ZKS WISŁA !!!!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.10.06, 15:36 a dlaczego w nodze nie stawiamy na swoich ? czy oni sa w czyms gorsi niz obajdin,studen i inni ? czy po prostu prezes dmoszynski lubi robic transfery,lubi obracac pieniazkami ? na dodatek pieniedzmi ktore nie zdobyl tylko juz byly, bo prezesowanie pan dmoszynski ograniczyl do narzekania ze malo pieniedzy-sam nie wpadl na pomysl ze prezesowanie polega na zdobywaniu sponsorow. jego prezesowanie polega na pokazywaniu sie na stadionie legi, na bankietach i udawanie wielkiego macho w tym fachu, tylko oprocz udawania to co z tego ma Wisla ? gdzie ci sponsorzy ? gdzie ten klimat wokol pilki ? duzo osob w Plocku interesuje sie Wisla ale na stadion nie przychodza bo ich nie potrafi sciagnac prezes ! Oglupil kilku kibicow ktorzy uwierzyli w jego magie. Przeciez Dmoszynski za czasow nazy na o spadl za jego kadencji do II ligi, byla wieksza kasa ale nie bylo klimatu i ten klimat jest wlasnie wazny,ludzie z Plocka do druzyny sa potrzebni,potrzebny jest nowy prezes ktory skupi sie na promowaniu widowiska sportowego a nie $$$$. Szacunek dla dla kibicow ktorzy maja otwarte oczy i wierza ze moze byc lepiej i ze nie jestesmy skazani na prezesa dmo$zynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ZKS WISŁA !!!!!!!!! IP: *.c156.petrotel.pl 04.10.06, 08:14 pamiętaj ze Dmo to agent tajnych służb - będzie walczył do konca, bo dziś gdzieś na posadę nie ma najmiejszych szans !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ZKS WISŁA !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:33 szanowny prezes trwa i tyle. nic sie nie dzieje. czasem ponarzeka. ja chce zmian Odpowiedz Link Zgłoś