Dodaj do ulubionych

Impreza w UM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 14:57
Czy ktoś wie co to za impreza była dziś w UM duzy stół z kanapkami na holu
przed drzwiami prezydenta
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:10
      milewski żegnał się z pracownikami, bo za półtora miesiaca wylatuje
      • Gość: tytan Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:26
        Czy aby na pewno
        • Gość: elf Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:42
          tyle kanapek zostało
          • Gość: xx Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:52
            To sobie pojedli
            • Gość: mydło Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:35
              A ja myślę że to sprzątaczka odchodzila na emeryturę
              • Gość: //// Re: Impreza w UM IP: *.c153.petrotel.pl 30.09.06, 10:39
                Kanapki?A kto je robil?Pewnie nie nadawaly sie do zjedzenia!Zreszta kogo i kto chce kanapka nakarmic,a gdzie nadmiar diet by wydali?A tak i bar wspomoga,zamist obradowac to przesiedza w barku,wystarczylo w telewizji popatrzec na frekwencje!Kamery powinny pokazywac tez inne zakamarki urzedu podczas trwania sesji,badz spotkan tzw nadzwyczajnych...-zawsze kasa wpadnie.
                • Gość: Aga Re: Impreza w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:43
                  Sesje ,spotkania nadzwyczajne to dla niektórych urzędników wspaniała okazja by
                  pokój był zamknięty na klucz i nigdzie ich nie znajdziesz.Są bardzo zapracowani
                  że nie mogą usiedzieć na stołkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka