Dodaj do ulubionych

Namiot przed Teatrem

12.10.06, 13:02
Nie chciano w Płocku Galerii na placu przed Teatrem to prawdopodobnie będzie tam stał namiot z pogorzelcami z Taygera...
Rozumiem całą trgedię tych ludzi ale namiot niech stawiają na Kobylińskiego na miejscu zlikwidowanego targowiska Rynexu "Manhattanu"
Obserwuj wątek
    • konrad_wp Re: Namiot przed Teatrem 12.10.06, 14:41
      Jeśli ten namiot stanie na placu przez Teatrem to nie zjawię się nawet w jego okolicy..wybaczcie ostre słowa ale do jasnej cholery - DOŚĆ....dość robienia wiochy z tego miasta....mam dość uczucia wstydu za to co się dzieje....
    • ciffan Re: Namiot przed Teatrem 12.10.06, 15:04
      Może Milewski chce każdego dnia swego urzędowania chodzić wśród pogorzelców,
      jako ten dobry pan, co dogląda swych podopiecznych? Każdego dnia, aż do wyborów...
    • stuntman Re: Namiot przed Teatrem 12.10.06, 16:56
      Ludzie, litości z tym namiotem! Ja wiem, że trzeba tym osobom pomóc, ale czy to
      oznacza, że pod remontowanym gmachem teatru należy handlować badziewiem i
      podrabianymi ciuchami? Na najatrakcyjniejszych i najdroższych terenach w
      mieście robić taki odpust - mało to innych miejsc? Przy manhattanie to ani tego
      nie widać, a i klient tam zagląda bardziej z podobnego kręgu zainteresowań. W
      ogóle odnoszę wrażenie, że Płock chce najbardziej eksponować to z czego nie
      można być dumnym i co w normalnym świecie wszyscy starają się cywilizować.
      • konrad_wp Re: Namiot przed Teatrem 12.10.06, 18:45
        Tragedię ? Ci ubezpieczeni dostaną kasę za szkody... a Ci nieubezpieczeni ...
        TEŻ tyle że z naszych podatków bo prezio lekką rączką wywali naszą kasę na
        sknerusów. TAK SKNERUSÓW , bo ubezpieczenie takiej budy kosztuje niecałe 20
        (słownie - DWADZIEŚCIA) złotych miesięcznie. To chyba jednoznacznie
        charakteryzuje chciwą, prowincjonalną mentalność części z tych ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka