Dodaj do ulubionych

Chto kciał

13.07.11, 17:10
niebieskiego orlika nasiona? Lella?
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: Chto kciał 13.07.11, 17:47
      A one z niebieskiego wychodzą niebieskie? Bo u mnie jakieś takie raczej różowe są. Jak ktoś chce, to pozbieram.
      • yoma Re: Chto kciał 13.07.11, 18:02
        No właśnie nie bardzo mi się chce przegrzebywać stare wątki przy tej prędkości internetu, ale pamiętam, że się tu upewniałam, co zacz, bo mi rosło w dziwnym miejscu i to był na pewno orlik i chyba niebieski i ktoś chciał nasiona, bo ma same białe.
        • lellapolella Re: Chto kciał 13.07.11, 18:11
          ja nie, mam różniste oprócz białej;)
          • yoma Re: Chto kciał 13.07.11, 18:14
            Czyli dokładnie na odwyrtkę :) Dobra, chto kciał, to się pewnie zgłosi :)
    • leloop Re: Chto kciał 13.07.11, 19:53
      JA, JA, JA :D to ja chciałam niebieskiego orlika :)
      Lella, chcesz białego (w roślinie i w nasionach), mam po kokardę białych, rosną wszędzie i mi zagłuszają inne. dostałam od teściowej fioletowego, zebrałam już nasiona, mam żółtego ledwo dyszy ale się porozsiewał, chciałabym różowe :)
      • dorkasz1 Re: Chto kciał 13.07.11, 20:04
        No to ja kcem białego i niebieskiego. Jutro pozbieram swoje. Ale nie daję gwarancji różowości. Może być też w odcieniu fioletu? No chyba, że zdjęcia przelecę i dojdę do tego, który był różowy.
        Goździki kamienne się suszą. Ktoś chce?
        • lellapolella Re: Chto kciał 13.07.11, 20:18
          Poobcinałam nasienniki, żeby mi się nie siały:( Jutro zobaczę, Leloop, jak dojdę do tego, które były różowe, to ci wykopię.
        • yoma Re: Chto kciał 14.07.11, 18:01
          Czyli orlika chce Leloop i Dorkasz. To na sabat przywiozę, nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka