Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 26.06.07, 15:19 To co tam u Pana fuck-a slychac? Zna go chyba juz caly Plock! Dziwie sie, ze jeszcze to dziadostwo u nas funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarka Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:48 Ja na szczęście nie wiem co u tego "hot man" słychac. Przeniosłam się na angielski do British School i mam spokój:) A w "britishu" super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 29.06.07, 14:10 No i bardzo dobrze zrobilas u McClarena nic bys sie nie nauczyla - zupelne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gita Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 05.07.07, 12:16 Przezylam szok po tym co tu przeczytalam, poznalam tego goscia i nie wyglada na dziwkarza? Ale wyglad o niczym nie swiadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 23.07.07, 14:10 Dziewczyny nic nie piszecie! Czyzby Mr fuck sie zdezaktywowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 22:51 Hmmm... Maro, a czy Ty masz jakieś kompleksy lub inne problemy, że tak baaardzo interesuje Cię ten człowiek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 13.08.07, 11:43 Nie mam zadnych. A Ty? Jestes jedna z tych dziwek ktore go bronia i podziwiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 19.09.07, 16:03 Czesc Dziewczyny Wasz Apollo znow dziala. Widzialam go w czwartek z jakas panienka w Czarnym Kocie. Chyba nie zmienil swoich zwyczajow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziulka Re: Would like to have some fun? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 14:14 Siemka, chodziłam do YLC przez 4 lata ale od roku juz nie chodze... Moglibyście mi opisać wygląd tego T. chyba ze on jest tam od września 2006 a wczesniej nie pracował w szkółce to i tak go nie skojarze... Ale miłoby było wiedzieć bo różnych Anglików spotykałam uczęszczajac do centera;P może mogłabym sie wypowiedzieć Xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 04.10.07, 11:48 40 letni juz bladyn, sredni wzrost. Uwaza, ze jest wysportowany i atrakcyjny. W Polsce od 2000 czy 2001, wiec musialas go widziec, bo to on sam jest fundatorem swojego biznesu. Poza tym probuje zbajerowac kazda panienke, ktora wpadnie mu w oko. Jak na razie chyba idzie mu niezle + do tego roznosi syfa, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Hot Ass Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 06.11.07, 13:37 Ten bydlak naprawde ma syfa. Wykorzystywal mnie przez 3 lata. Gdybym wiedziala, ze to takie parszywe gowno nigdy bym sie nie wkopala w ten chory zwiazek. Ostrzegam wszystkie dziewczyny, ktore kiedykolwiek mialy badz maja kontakty z tym palantem. Tony zaraza HPV Papilloma Virus, poza tym to cwaniak, ktory przyjechal tylko i wylacznie na fuck do Polski + zarobienie maksymalnej kasy przy jak najmniejszym wysilku. Udalo mi sie przesledzic przeszlosc tego gnoja i poznalam 2 angielki, ktore tez tak jak ja maja teraz dyspalzje szyjki macicy. Chcialam tez przezstrzec dziewczyny, ktore mysla ze Tony sie zakochuje i jest wierny. W trakcie mojego koszmarnego zwiazku, przelatywal okazyjnie panienki na imprezach i nie wiem gdzie jeszcze, bo nie mozna sie bylo za wiele od niego dowiedziec. Domyslilam sie jak zlapalam potworna infekcje, tylko ze mi to nieprawidlowo zdjagnozowali. Czasami zastanawiam co ja widzialam w tym wyswiechtanym 40-latku. Bardzo zaluje, ze zwiazalam sie z tym podelcem i radze wszystkim dziewczynom trzymac sie od niego z daleka, chyba ze wola miec syfa i zmarnowane zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 30.11.07, 11:38 Niestety jest wielu takich Panow jak Tony, ktorzy przyjezdzaja do Polski tylko na "fuck". Polki maja niestety opinie fatwych panienek i wiele naszych rodaczek pracuje w burdelach londynskich i innych lokacjach UK. To przykre...Dobrze, ze pojawil sie ten watek. Ludzie tacy jak opisany Tony czuja sie tu bezkarni i dzialaja niejako inco- gnito. Bo kto zna Tony-eg? Chyba tylko te dziewczyny, ktore przelecial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...../..../ Re: Would like to have some fun? IP: *.086.c65.petrotel.pl 07.12.07, 22:57 Panienki same są sobie winne. Jak łażą do łóżka z kim popadnie to tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 10.12.07, 17:11 No niezupelnie. Wina lezy tez po stronie nieodpowiedzialnych facetow, ktorzy klamia w zywe oczy i wykorzystuja dziewczyny jadac na klamstawach. Nie sadze, zeby ktoras z tych dziewczyn pchala sie do lozka tego palanta, to chyba raczej on je zaciagal, klamiac i obiecujac cos z czego nigdy nie zamierzal sie wywiazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Would like to have some fun? IP: *.cec.eu.int 28.01.08, 16:51 No i tak jak to bylo do przewidzenia kolejna dupa poszla w odstawke. Mr fuck twierdzi, ze bylo to wszystko "too complicated". Ale porazka, gosciu nie ma zadnej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś