wyzarty 02.08.06, 18:58 trzy fabryki za10000 zl na pol roku izarobic100 proc.-mysle o arksteelu,jago,mci,ibstystem,mini,aprzede wszystkim ginorossi-prosze o opinie. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fular1 Re: chce kupic 02.08.06, 19:11 ja poluje na jago, ibssystem, lubawke, biotonka bo sprzedalem ostatnio z zyskiem myslac ze cos sie kroi, piasta. dlugoterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
syndicate Re: chce kupic 02.08.06, 19:37 Witaj fular- na jaka cene Piascika polujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 02.08.06, 19:44 1.25 ostatnio bylo prawie tyle i zwalilem sprawe. sprzedajac po prawie 2 zeta mialbym okolo 2000zł zysku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
syndicate Re: chce kupic 02.08.06, 20:05 :) sam przespalem moment sprzedazy po 2 zlote ale sprzedalem po 1,80 co dalo 38gr na akcji. Jeszcze jedno pytanko 11 sierpnia raport za drugi kwartal moze warto wskoczyc przed raportem nawet jezeli kurs bedzie w okolicach 1,40 - 1,43 ? Odpowiedz Link Zgłoś
cichaj Re: chce kupic 02.08.06, 23:56 Nie sądzę,żeby jutro jeszcze spadał. Ja kupię z rana bo teraz jest promocja. To oczywiście moje zdanie ale piast ma jeszcze spory potencjał do wzrostów /ale trzeba wchodzić z głową bo spekuła sie dobrała - czyli czekamy na zjazd i kupujemy, potem część sprzedajemy na górce i tak dobierając stopniowo na koniec roku liczymy zyski od ok 2,50 zł za akcję - pobożne życzenia ? - zobaczymy! Jeszcze sie nie zdazyło, żeby pożyczający kasę na nieruchomości stracił /bo wie komu pożycza i w co inwestuje/. Dlatego wyniki finansowe Piasta na koniec roku bez względu na kondycję Wig-u będą świetne=zarobek dla akcjonariuszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: chce kupic 04.08.06, 21:10 juz wybralem lubawe, jago,ibsystem,i przede wszystkim ginorossi-mysle,ze te buty dadza duzo zarobic. pozdro.moze ktos sie wypowie na temat tego garnituru. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 05.08.06, 10:59 jago, ibs, lubawka - tez na nie poluje. powoli. na gino rossi musze zerknąc i poczytac. no w ostatnich dniach dała ta spoleczka wiele zarobic :-) kto wie czy nie trzeba poczekac na małą korekte Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: chce kupic 05.08.06, 16:29 t.z. czekasz na nizsza cene?...ps. bedziesz patrzyl, a g.r.bedzie szlo do gory. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 05.08.06, 23:20 mam 10000 akcji piasta po 1.38 i mam zamiar je sprzedac w PN. mysle ze po 1.43. zobaczymy. a kupie go taniej. a inne ? inne czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cichaj Re: chce kupic 07.08.06, 23:26 Też tak kombinowałem ale przegapiłem 1,35. Juytro chyba nie dotknie tego poziomu i pewnie do wyników dojedzie na 1,5 a moze wyżej. Jak myślisz fular co sie stanie po asymilacji z Piastem i jaka może być redukcja dla dodatkowych zapisów ? Czy realne wg Ciebie jest 2 zł jeszcze na jesieni ? /jak wig nie zleci :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 07.08.06, 23:32 naprawde nie moge przewidziec co sie stanie po asymilacji. co do moich ruchow to jesli ktos ma wykupione notowanie wszystkich ofert to widzial, ze ktos chcial kupic po 1.35 a sprzedac po 1.44, kiedy kurs przez pol dnia byl po 1.37 \1.38. :) pierwszy pakiet akcji mam po 1.38. dzis dokupilem po 1.35. mysle ze zarobie na tym. co do jesieni to jestem pewien ze bedzie kolo 1.80zł. jesli sie myle to przypłace to moimi pieniedzmi. mimo wszystki ostatnio kiedy przegapiłem 1.35zł stawke a potem bylo po 1.95 to zalowalem. mysle ze nie zawiedziesz sie. ale decyzje musisz podjac sam. jeszcze mam do kupienia jupitra po 2,02 zł tak mysle DT oraz bioton po 1.85. tak sobie patrze i mysle ze hygienke po 3.3 kupie oraz ibsystem kolo 90 gr. zobaczymy. nie wszystko bedzie trafione w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
cichaj Re: chce kupic 07.08.06, 23:45 A co myślisz o Barlinku długoterminowo? - deska bedzie potrzebna do tych wszystkich rozpoczętych nieruchomosci i to nie tylko w Polsce /weszli na rynki wschodnie/. Drewno jest już w cenie, a przybywać go nie będzie bo lasów coraz mniej :( Ludziska maja coraz wiecej kasy i nie będą wykańczać mieszkań czy biur byle "lentexem" ale deską barlinecką. Widziałeś ich stronę albo opinie z branży - warto sie przyjrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaced Re: chce kupic 09.08.06, 16:42 Fular1, kupiłem dziś za 0,97 ibsystem- nie ukrywam, że trochę po Twojej rekomendacji. A co myślisz o PgNiG? Czy warto teraz kupić? Pozdr Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 09.08.06, 18:31 nie chce brac odpowiedzialnosci za moje rekomendacje. choc ostatnie piast, jupiter, ecard itp. udalo mi sie. ibsystem chce kupic tak po 0,93 zł. tak gdzies. zobaczymy. najwazniejsze - kupuj na spadku. nigdy na wzroscie. znaczy to wyczuc musisz. jupiter i piast odjechaly. bioton tez. ecarda odkupie po 2,85 planuje. ibsystem mysle ze do 1,10 dojdzie bez problemu. PGNig tez obserwuje. oczywiscie - ponizej 3zł. tak 2,90. zobaczymy. bede mowil o swoich ruchach. dzis jedyny - nfi2 kupione 2 czy 3 dni temu po 2,66. dzis sprzedane po 2,80. moze byc. moj portfel to: prochnik po 0,85 zł - cza sie tego pozbyc fortuna po 2,70zł tez sie cza tego pozbyc fon kupiony po 0,56 zł po 0,60 zł sprzedaje. a tak to juz chyba nic nie mam. obserwuje jago tak po 3,02 chcialem kupic - zas pociag odjechal. MNI tez dosyc ciekawe. ale to wszystko spekulacje. napisze cos wiecej wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
jaced Re: chce kupic 09.08.06, 19:57 Dzięki Fular! Mam przeczucie, że masz dobre przeczucie :))) Pozdr Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 09.08.06, 21:56 ale nie sugerowac sie. bede mowil co robie. ale czasem tez trace ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wyzarty Re: chce kupic 10.08.06, 21:03 kupiles lubawke?a na spadku gr.-tak jak chciales.Gr.-da zarobic jak ccc- zobaczysz...pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 10.08.06, 23:55 powoli. przyszedlem z piwa. musze do 9:30 wytrzezwiec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: chce kupic 11.08.06, 09:54 optimus poszedł po 5,10 kupiony za 4,96 dzis czatuje na nfi04 za 2,92 jesli ecard da zarobic to sprzedam kupiony po 3,10 to samo biotek PDA, choc chyba poczekam do PN na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś