Dodaj do ulubionych

Most przesunięty

08.11.06, 19:06
Milewski zdrefił przed wyborami jego obietnice są warte tyle co nic a On chce
linie tramwajową w Płocku - śmieszny jest
Obserwuj wątek
    • Gość: ao Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:37
      trzeba być przekretem by teraz tak pisac
      • wydra33 Re: Most przesunięty 08.11.06, 19:43
        Prekrętem to jest i był Milewski i jego poplecznicy czli faszyści i komuniści z
        ,,S" i PiS
    • roman_j Wszystko przesunięte... 08.11.06, 20:16
      Most przesunięty, amfiteatr przesunięty, Tumska przesunięta. Teraz wyborcy
      powinni się teraz zachować tak, jak mądry trener i przesunąć... pana prezydenta
      do kadrowych rezerw. Niech nabiera doświadczenia w grze w niższej lidze. Może w
      Radzie Miasta, a może w jakiejś Radzie Osiedla. ;-))
      • Gość: kkk Re: Wszystko przesunięte... IP: *.c243.petrotel.pl 08.11.06, 20:41
        teraz pewnie w następnej kolejności będziemy raczeni HOT-SPOTEM :D do niedzieli
        może chociaż taką kiełbasę wyborczą łykniemy :DD
        • gzeju Re: Wszystko przesunięte... 08.11.06, 21:01
          Jak będzie most przed wyborami to źle... jak nie będzie to też źle.

A ja się cieszę że w tym człowieku tkwi choć ta odrobina zdrowego rozsądku i wreszcie posłuchał co mówią na temat otwarcia mostu ludzie, którzy się lepiej na tym znają :)
          • roman_j Re: Wszystko przesunięte... 08.11.06, 21:11
            gzeju napisał:

> A ja się cieszę że w tym człowieku tkwi choć ta odrobina zdrowego rozsądku i
            > wreszcie posłuchał co mówią na temat otwarcia mostu ludzie, którzy się lepiej
            > na tym znają :)

Ja też się cieszę. Żałuję tylko, że ta odrobina zdrowego rozsądku dochodzi do
            głosu tylko raz na cztery lata. Zdecydowanie za rzadko. ;-))
          • Gość: inga Re: Wszystko przesunięte... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:14
            hahhaha, mirek chyba sam to piszesz. rozsadek...
          • Gość: z Re: Wszystko przesunięte... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:41
            chciałbym aby jeszcze posłuchał w kwestii zabudowy Nowego Rynku, tramwaju i
            jeszcze paru innych sprawach, posunął paru współpracowników, zrobił plan dla
            terenu NR, i dla mnie może być dalej.
            • Gość: global Re: Wszystko przesunięte... IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 08:44
              > jeszcze paru innych sprawach, posunął paru współpracowników...
              Czyżby? Hehehehehe
          • Gość: płocka Re: Wszystko przesunięte... IP: *.class147.petrotel.pl 09.11.06, 11:13
            coś ten rozsądek krótkotrwały, bo zaraz MM obiecał ze otworzy most niedługo jak
            znajdzie sie lepsze rozwiazanie z ul. Wyszogrodzką - A co tam można stworzyć,
            tylko porządne rondo albo wiadukt, ale tego się tak szybko nie zrobi.
          • Gość: buba Re: Wszystko przesunięte... IP: *.c240.petrotel.pl 10.11.06, 08:20
            kto wogóle o zdrowych zmysłach chce budowac drogi w grudniu czy w styczniu.
            mrozy sniegi a w zwiazku z tym dziury , dziury , dziury. latem od poczatku beda
            poprawiac, łatac zaklejac.nigdy w Polsce nie doczekamy sie dobrych dróg.
            CZŁOWIEKU (zwracam się do PREZYDENTA) zaprzestań budowy tych drog na czas zimy,
            wznowij roboty jak sie ociepli, bedzie wtedy widac efekty. bo inaczej beda na
            Tobie psy wieszac!!!!!!!!!
            masakra
            OCKNIJ SIE, LEPIEJ PÓŹŃNIEJ I Z SUKCESEM !!!!!!!!!!
            JAKICH TY MASZ DORADCÓW????????
      • Gość: MK Re: Wszystko przesunięte... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:30
        A może wybory przesunąć - Jak by sie postarał to może może ..
        Nie czepiam się mostu
        ale opóźnienie oddania amfiteatru o pół roku to juz afera - nie wspomnę o tumskiej!
        Oj wielki bałagan nam pan prezydent pozostawił
    • Gość: darek Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:06
      wreszcie głos rozsądku,
      a debile niech sobie pieprza co chca, to nie ma na nic wpływu,
    • Gość: zoa Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:12
      no widze ze na pan prezydenta mozna liczyc...moj boze co za oszołom.jak mozna
      byc tak nieodpowiedzialnym.i jeszcze miec czelnosc starac sie o reelekcje.
      widac na swiecie sam moher jest........
      • Gość: Adam Re: Most przesunięty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.06, 21:52
        Daremne żale, próżny trud, bezsilne złożeczenia, I tak Milewski będzie
        PREZYDENTEM,
        • Gość: kkk Re: Most przesunięty IP: *.c243.petrotel.pl 08.11.06, 21:55
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Daremne żale, próżny trud, bezsilne złożeczenia, I tak Milewski będzie
          > PREZYDENTEM,

placa ci za pisanie tych bajek ?
          • Gość: radny Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:04
            milewski obiecal rowniez tuz po poprzednich wyborach ktore wygral z hetim tylko
            jak sam przyznal dzieki Sylwestrowi wisniewskiemu i jego SB-ckiemu pisemku
            nasze miasto plock uruchomienie w 2006 roku polnocnej obwodnicy plocka I tez
            sie biedakowi to nie udalo jedyna rzecz w ktorej jest lepszy od hetkowskiego to
            nachalna propaganda przedwyborcza ze zlamaniem prawa lub jak kto woli
            zlodziejska praktyka z prawami autorskimi Andrzeja Mleczki Ludzie opamietajcie
            sie Wybierzcie obojetnie kogo tylko nie oszukanca mamiacego wszystkich
            wizjami ,obietnicami i nieskutecznym polowaniem na czarownice /czerwone/ w
            ratuszu
            • Gość: kkk Re: Most przesunięty IP: *.c243.petrotel.pl 08.11.06, 22:07
              żeby to tylko Mleczki były rysunki bezprawnie zamieszczone, to jeszcze pół biedy...
          • Gość: antyadam Re: Most przesunięty IP: *.static.kutno68.tnp.pl 08.11.06, 22:05
            Gość portalu: kkk napisał(a):

> Gość portalu: Adam napisał(a):
            >
            > > Daremne żale, próżny trud, bezsilne złożeczenia, I tak Milewski będzie
            > > PREZYDENTEM,

>
            > placa ci za pisanie tych bajek ?

adam jest ślepy , głuchy, niewidomy. Dodać coś jeszcze ?
            • kawka Re: Most przesunięty 08.11.06, 22:08
              Gość portalu: antyadam napisał(a):
              adam jest ślepy , głuchy, niewidomy.

Czym różni się Adam ślepty od niewidomego? :-)))
              I nie czepiajcie się Adama, jest już nocka i pora na bajki na dobranoc, prawda?
              Szkoda tylko, że takie straszne opowiada...
              • Gość: Tekla Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:20
                No jak to, a stolek dyrektora orkiestry to co, to nie zaplata dla Adama?
                Patrzac na granie orkiestry ostatnimi czasy to "gluchy" musialo byc wpisane
                podczas konkursu w rubryce "wymagane kwalifikacje"...:-))
    • Gość: polk Most przesunięty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:27
      OK! Można to zrobić, ale na drogę prowadzącą do mostu powinno się tylko dać
      skręcać dla jadących z miasta w prawo, a Ci co chcą wjechać od stronu mostu do
      miasta powinni mieć możliwość skrętu tylko w prawo w kierunku podolszyc,
      następnie nawrót na najbliższym skrzyżowaniu przy PKO. Ci co jadą z kierunku
      podolszyc a chcą dostać sie na most powinni robić nawrót przy energetyku i
      jadąc z powrotem skręcić w prawo na most. Innego rozwiązania nie widzę do czasu
      budowy całego ronda lub sygnalizacji świetlnej.
      • Gość: ja Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:55
        Ciekawy jestem kto weżmie odpowiedzialność za położenie izolacji na trzydniowym
        betonie układanej przy minusowej temperaturze,kto zapłaci za byle jak wykonane
        skarpy, które już się obsuwają, kto odbierze asfalt na połączeniu mostu
        dojazdowego po stronie Radziwia z drogą dojazdową /lepszej jakości jest na
        drogach wiejskich/, kto wreszcie poniesie koszty sprowadzenia tzw.
        Arizon /betonowych zabezpieczeń/, które miały tymczasowo zastąpić brakujące
        bariery na estakadzie?
        • Gość: drogowiec Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:07
          Za to oczywiscie powinien zaplacic milewski bo on naciskal na wykonawce ,ale
          oczywiscie nasz Mirek Poszukiwacz Szkodnikow zwali to na jakubowskiego albo
          hetkowsiego W najgorszym wypadku na jakas tajemnicza urzedniczke sabotujaca
          dzielnego gospodarza ksiazecego grodu Zygac sie chce
        • gzeju Re: Most przesunięty 09.11.06, 18:27
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Ciekawy jestem kto weżmie odpowiedzialność za położenie...

Chyba wykonawca za takie rzeczy bierze odpowiedzialność, nie? :)
          • enaka Re: Most przesunięty 10.11.06, 11:07
            Jesli wykonawca mowi swojemu klientowi, ze cos jest nierealne do wykonania, a
            klient i tak sie upiera przy swoim, to wtedy moga uzgodnic, ze wykonawca
            owszem, wykona to, co jest nierozsadne z technicznego punktu widzenia, ale bez
            dania gwarancji.
            Zapewne tak jest i w tym wypadku.
      • Gość: she Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:20
        czemu nasze miasto jest taką prowincją.Gdynia ma dobrego gospodarza-co każdy
        widzi a u nas nawet porządnej galerii brak.A czy nikt nie pamięta już o
        kawiarence na Starówce-gdzie jej szklane okna-wszystko aby zbyć.Szare, brudne,
        monotonne miasto
        • Gość: he Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 23:47
          Bo Plock nie dobrego gospodarza ,a ludzie z plocka lykaja kazda bajke jak male
          dzieci czy Plock moze miec dobrego gospodarza ? To tylko od nas zalezy
    • sylian Re: Most przesunięty 09.11.06, 07:15
      "Policjanci zapowiedzieli wręcz katastrofę i paraliż komunikacyjny tej części
      miasta."

Policjanci też są z Układu!! :))
    • Gość: pchełka Re: Most przesunięty IP: *.msmplock.pl 09.11.06, 07:17
      To że nasz prezydencik wycofał się z tego bezmyślnego pomysłu - z resztą po
      przeczytaniu opinii na forum - i tak Mu nie pomoże. Za sam tem pomysł został
      skreślony.
    • Gość: K.W. Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:36
      MĄDRA DECYZJA . PANIE PREZYDENCIE JESTEM Z PANEM . BĘDĘ NA PANA GŁOSOWAŁA , A
      ŁOBUZOM NIECH PAN NIE DARUJE
      • Gość: r Re: Most przesunięty IP: *.c151.petrotel.pl 09.11.06, 10:51
        K.W.? Pewnie te inicjały są p.MM znane. Utrzyma się na posadzie jeśli MM
        zostanie.A jeśli nie, nowemu też się palec wepcha...
        • Gość: niwol Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:07
          Przez 4 lata milewskiemu nic sie nie udalo poza balaganem i wpasowaniem sie na
          lawe oskarzonych Trzeba na niego glosowac bo to debesciak moze za 4 lata
          skonczy te dojazdy malo to prawdopodobne ale ja wierze ,a 4 lata w ta czy w
          tamto to i tak wuj naprzeciw wiecznosci
        • Gość: Ox Skazani na porażkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:20
          I nie mam na myśli mostu. Rozmawiałem z wieloma osobami, pierwszą część mówi że
          na wybory nie idzie druga mówi że zagłosuje na Milewskiego. Zapytałem drugiej
          części dlaczego, oto WSZYSTKIE rodzaje odpowiedzi: -bo nie znam reszty
          kandydatów; -bo nie było tak źle; -może zostać. Jednym słowem nic ciekawego.
          Teraz krótka hisoryjka: idę do sklepu napić się gazowanej cocacoli która zgasi
          moje pragnienie i dowiaduję się na miejscu że mam do wyboru 5 innych napoi
          taniej marki których nie znam i herbatę, która wiem jak smakuje. Nie jestem jak
          większość i nie napiję się herbaty tylko dlatego, że wiem jaki ma smak.
          W niedzielę pójdę na wybory, bo mam kandydata na radnego. Co do tego "bo nie
          było tak źle" "może zostać" mówili to ludzie, którzy naprawdę nie wiedzą o
          wszystkim co nasz kochany prezydent zrobił a raczej czego nie zrobił. Dziękuję
          za tegoroczne koncerty na amfiteatrze, za piękną halę na placu celebry i za
          parę innych rzeczy
          • Gość: gościu z miasta Re: Oxowi IP: *.plock.msk.pl 09.11.06, 14:08
            Oxie, to napij się wody! Albo relanium weż. Nic nie zmienisz, a zachowasz zdrowie.
            A głosować trzeba. Liczy się każdy głos. Wybierz kandydata i głosuj.
            • Gość: wyborca Re: Most bez dojazdu ! IP: *.c240.petrotel.pl 09.11.06, 14:48
              Szkoda,że nie było imprezki jak za Gierka,a potem i tak wszystko do poprawki!
    • Gość: DachMan Most przesunięty IP: *.c154.petrotel.pl 09.11.06, 17:49
      A ja tak z zupełnie innej beczki. Czy w tym mieście są miłośnicy DACHINGU?
      Chyba że to do Płocka jeszcze nie dotarło ...
      Pozdrówka dla wszystkich którzy wiedzą o czym tu piszę ;-)
    • Gość: www Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:52
      www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=0&kl=g
      • rromero Re: Most przesunięty 09.11.06, 22:45
        Przesunięcie otwarcia nowego mostu może mieć także inny powód. MM posłuchał się
        ... swoich doradców , a znalazł się tak ktoś nie głupi. Dlaczego ? . To proste.
        Jak by wyglądał ruch w mieście po otwarciu nowej przeprawy ? W sobotę i
        niedziele dni wolne od pracy , ruch względny korki niespecjalne. A co by było po
        niedzieli ? Przecież większość przewiduje że na jednej turze się nie skończy. Po
        niedzieli zaś miasto by stało. Nowa przeprawa sparaliżowała by ruch w całym
        mieście w godzinach szczytu a szczególnie popołudniowych. I już widzę te tłumy
        wściekłe po godzinnych postojach w korkach . Czy zagłosowali by pana MM ?
        Nie sądzę. Tak więc być może doczekamy się otarcia nowej przeprawy tuż przed
        drugą turą , lub ( daj Boże ) wtedy gdy zostanie to porządnie przygotowane. Co
        zresztą na jedno wyjdzie gdyż otwarcie z takim rozwiązaniem jak obecnie
        proponowane musi skończyć się paraliżem komunikacyjnym , a więc i wskutek tego
        ... ponownym zamknięciem. Ale po wyborach to wsio rawno ...
        • Gość: wiem,widziłałem Droga nie nadaje się do otwarcia !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:43
          Rura 2 m nad ziemią (tak na odcinku przed rurą i za rurą nie ma
          asfaltu !),objazd górą po nasypie - to się nadaje do - nie powiem czego. Żenua.
    • Gość: Plastus Re: Most przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 02:14
      Gdyby rzeczywiscie chodzilo Panu Milewskiemu o ukonczenie drogi w czasie swojej
      kadencji, a nie o kielbase wyborcza, to pamietalby, ze jego kadencja nie konczy
      sie 12 listopada. Tak wiec moze jeszcze skonczyc, jesli tak bardzo chce, zanim
      odda wladze w rece bardziej kompetentnego nastepcy...:-)))
      • Gość: gość Re: Most przesunięty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:37
        Jedziemy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka