zwolenikobecny 10.11.06, 09:27 Ja popieram M. Milewskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborcy Re: Twój nowy prezydent, kto nim będzie? IP: *.c152.petrotel.pl 10.11.06, 09:31 My także. Rdzenni Mieszkańcy Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie popieram w/w Re: nowy prezydent, kto nim będzie?Tylko nie MM! IP: *.c154.petrotel.pl 10.11.06, 11:19 Dosyć 4 lata straconej kadencji dla Płocka i PiSdokracji dla swoich,za jakie grzechy miasto ma tak cierpieć,czy to pokuta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: nowy prezydent, kto nim będzie?Tylko nie MM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:32 a kto niby lepszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: nowy prezydent, kto nim będzie?Tylko nie MM! IP: *.c154.petrotel.pl 10.11.06, 15:48 Ja głosuję na Mirka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: nowy prezydent, kto nim będzie?Tylko nie MM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:07 A ja żałuję,że nie startuje Henryk Krouz, chętnie oddałabym swój głos na tego pana. A tak nie mam swojego kandydata i dlatego nie głosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń student Nowakowski IP: 89.229.144.* 10.11.06, 16:27 Nowakowski, słyszałem że aktywny człowiek, przyzwoicie się prezentuje, wczoraj wygrał z Milewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasiemiec Re: nowy prezydent, kto nim będzie?Tylko nie MM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:37 od początku popieram kandydata PO Andrzeja Nowakowskiego to jest jedyny odpowiedni kandydat i w niedziele z całą rodziną na niego głosujemy!!!!!!!! WY TEZ TAK ZRÓBCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buła Re: Twój nowy prezydent, kto nim będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:32 dla mnie Milewski. Reszta to chołota Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Twój nowy prezydent, kto nim będzie? 10.11.06, 16:39 Gość portalu: buła napisał(a): > Reszta to chołota Po pierwsze więcej szacunku. Po drugie zaglądaj do słownika ortograficznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Andrzeja Re: Twój nowy prezydent, kto nim będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:35 JA GŁOSUJE NA ANDRZEJA NOWAKOWSKIEGO!!!!!!! ON BEDZIE NASZYM PREZYDENTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Twój nowy prezydent, kto nim będzie? IP: *.plock.msk.pl 10.11.06, 21:49 Nowakowski, pomijając wszystko inne, nawet źle wygląda. Przypomina mi początkującego chłopka z Samoobrony, wybieram Milewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś