wspanialyplock 10.11.06, 14:00 www.platforma.org/index.php/aktualnosci/aktualnosci&pT=details&sP=CONTENT,objectID,900478/CONTENT_2,objectID,900478&L=pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel7 Re: Nowakowski wygrał!!! 10.11.06, 14:13 Byłbym zadowolony! :) Obiecałem Panu Andrzejowi swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieg Nowakowski wygrał!!! IP: *.c246.petrotel.pl 11.11.06, 02:15 Pan Andrzej jest konkretnym kandydatem, młodym , nieuwikłanym w układy, a przede wszystkim - co pokazał za swojej kadencji w radzie miasta - potrafi wychodzić do ludzi i z nimi rozmawiać. I ma konkretny program, dobry program, nie jakieś tam tramwaje i inne gruszki na wierzbie. Ma energię, nie pojawiał się na sesjach rady tylko żeby podpisać listę, zainkasować dietę i się zmyć, on może i chce być prezydentem, nie jak pewien lekarz, który będzie się tu męczył, bo ma apetyt być Marszałkiem Województwa, a na prezydenta płocka startuje asekuracyjnie - wiadomo: niezadowolony prezydent to kiepski prezydent. Ja oddaję swój głos na Andrzeja Nowakowskiego, bo to gość, któremu ze spokojnym sercem można i warto powierzyć los naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wygra Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:49 Jetsem peqwien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polcia Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:07 To było oczywiste że wygra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanka Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:10 W niedziele oddam na niego swój głos!!!!!!!! jest jedynym odpowiednim kandydatem. GŁOSUJCIE NA ANDRZEJA NOWAKOWSKIEGO, GŁOSUJCIE NA PO!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Nowakowski wygrał!!! IP: *.c246.petrotel.pl 11.11.06, 02:48 Nie ma innej opcji, nie ma nikogo lepszego na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagający Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:58 SZCZERE GRATULACJE!!!!!! NOWAKOWSKI NASZYM PREZYDENTEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:01 ANDRZEJ NOWAKOWSKI PREZYDENTEM PŁOCKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byku Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.c155.petrotel.pl 10.11.06, 23:12 Tomciu zadajesz pytania niczym przedszkolak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:17 Uwaga członkowie Komisji Obwodowych - uważajcie podczas liczenia głosów. Coś za dużo osób wycofało sie z członków komisji zgłoszonych przez Samoobronę - może nie chcą brać udziału w przekrętach ? Oczy otwarte- oby teraz podczas tych wyborów nie było w Płocku przekretów podczas liczenia głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: Nowakowski wygrał!!! 10.11.06, 23:43 moi Kochani Rodzice zaglosuja na PO, - na Andrzeja, jezeli chodzi o fotel prezydencki i na Michala Kowalskiego. ja niestety nie zaglosuje, ale i tak "duchowo" jestem z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nowakowski wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 23:48 jeden głos, a wart tysiące innych POzdrawiam Miltona Odpowiedz Link Zgłoś