Dodaj do ulubionych

BIS-Sylwester

08.01.07, 09:19
kto organizuje bis-sylwestra lub inna karnawałową zabawę? Znacie propozycje
ceny, terminy?
Obserwuj wątek
    • Gość: PM Re: BIS-Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:52
      oczywiscie sylwestra non-stop organizuje centrum konferencyjne nad wisla
      • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: 80.50.239.* 08.01.07, 14:37
        tak tak, tylko u mnie sylwester non-stop calym rokiem. komu komu bo ide do domu.
        • Gość: uczestnik Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:57
          po ostatnim sylwestrze w Centrum Konferencyjnym goraco namawiam Pana
          Mordzinskiego na organizacje jakiejs zabawy w karnawale Frekwencja murowana a
          wpis porrzednika ...to napewno jakis zazdrosnik pana kolega ,ktory sam nic nie
          potrafi
          • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.c155.petrotel.pl 08.01.07, 17:02
            taaaa jakis dupek, zapraszam wszystkich. sylwester - bis bedzie za darmo.
            zarobilem na sylwestrze to stac mnie, a jak.
            • Gość: full Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:04
              zamknij morde i wypad z forum Wez sie za jakas tyrke to tez trafisz szmalec
              • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.wlodkowic.pl 08.01.07, 17:55
                luzik, zapraszam wszystkich
              • Gość: Krzysiek Re: BIS-Sylwester IP: *.c155.petrotel.pl 08.01.07, 20:07
                Ja tez zapraszam - jestes współorganizatorem imprezy hehehe
                • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:41
                  zapraszam wszytskich, któryh dotond zrobiłem w jajo
                  • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.c155.petrotel.pl 08.01.07, 21:47
                    ten mordziaty z neostrady to podróbka. to ja jestem mordziaty i to ja zapraszam :D
                    • Gość: ja Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:32
                      mordziaty nadaje nawet z włodkowica!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.c155.petrotel.pl 08.01.07, 22:34
                        studiuje wieczorowo... wicie, rozumicie....
                        • Gość: tancerz Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:29
                          Nie rozumiem co ma jakis mordziaty do sylwestra bis Organizatorem wspanialego
                          balu sylwestrowego w Centrum nad Wisla byl Pan Pawel Mordzinski a nie jakis
                          mordziaty i wlasnie Pana Pawla, mam nadzieje w imieniu wszystkich uczestnikow
                          tego niesamowitego wieczoru , a wlasciwie nocy, prosze o bis w postaci
                          kolejnego balu ,jeszcze w tym karnawale mordziaty niech ze swoimi
                          kmplami ,ktorzy o nim pisza zajmie sie czyms innym Prosze nie robic sobie kpin
                          z normalnych spragnionych dobrej zabawy ,ktorej tak malo w Plocku ,ludzi
                          • Gość: fan Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:57
                            Mordziaty z forum chyba dostal pigule w nos bo zamknal paszcze
                            • Gość: mordziaty Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:26
                              Chwilowo zajety jestem palka
                              • Gość: anna Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:18
                                Czyja ? mam nadzieje ze nie swoja chociaz jesli obca to zazdroszcze
                                • Gość: kinol Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:26
                                  Czy ktos wie jak naprawde z tym bisem nad wisla po zabawie sylwestrowej o
                                  ktorej tak dobrze czytalem na forum sprawdzilbym osobiscie czy tam jest
                                  rzeczywiscie cool
                                  • Gość: pyskaty Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:08
                                    Ma byc w kazda sobote Bardzo dobra informacja dla spragnionych dobrej rozrywki
                                    mieszkancow grodu krzywoustego Mordzinski znow pokaze klase i przy okazji
                                    przytuli troche kasiory
                                    • Gość: Zenek Re: BIS-Sylwester IP: *.c153.petrotel.pl 10.01.07, 08:48
                                      Żeby samemu ze sobą gadać, to już naprawdę trzeba mieć nasrane we łbie ostro :)
                                      • Gość: pyskaty Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:18
                                        Masz na mysli siebie osbiscie ?Tak to wyglada
                                        • Gość: slodki Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:51
                                          jak zle w plocku zrobic cos dobrze Mordzinski ktorego nie znam zrobil chyba
                                          dobrego sylwestra na ktorym nie bylem Ci co tam tancowali chwala go bardzo ale
                                          za to ci ktorzy nie byli jada w mordzinskiego jak w bura suke nie podoba im sie
                                          ze gosciu cos potrafi Jak by byl na zasilku ,kradl albo zebral to by sie nikomu
                                          nie narazil i byloby good Co za miasto ,co za ludzie Zrob im pan tego bisa na
                                          zlosc
                                  • Gość: Złpta Pokowa Re: BIS-Sylwester IP: *.c154.petrotel.pl 13.01.07, 13:47
                                    Dom Weselny Złota Podkowa zaprasza na bal karnawałowy, który odbędzie się 27
                                    stycznia o godzinie 20.Cena 190 zł od pary.Gwranujemy dobrą zabawę!Więcej
                                    informacjii pod nr. tel 608704550 lub na miejscu, ul.Zglenickiego 1. ZAPRASZAMY!
        • Gość: Polski Dom Weselny Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:55
          Polski DOm Weselny organizuje Sylwester- Bis dnia 20 stycznia 2007r, od godz.
          20.00-02.00 przy muzyce mechanicznej. Cena zaproszenia 100zł od pary. Zapisy do
          17.01.2007. Oferujemy dwa dania gorace, przekąski.

Kontakt: Płock ul. Chopina 3
          tel: 2689710, 2685303
    • Gość: zuzia Re: BIS-Sylwester IP: *.c154.petrotel.pl 13.01.07, 13:34
      wiem za zw zlotej podkowie jest organizowany sylwester bis!cene 190 zl od
      pary.bylam tam na sylwestrze i szczerze mówiąc bylo super choc nie spodziewalam
      sie
    • Gość: dworek Re: BIS-Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:58
      Zapraszamy na Sylwestra BIS do sali bankietowej Dworek
      Wiecej informacji na: www.dworek.info.pl
      Cena 270 zl od pary, a w tym 8 dan cieplych, zimne przystawki,
      muzka 5 osobowego zespolu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka