10.01.07, 10:05
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 10:51
      Przykro. Twoja frustracja jednak nie powinna być adresowana do tego czy innego
      ginekologa.

Pomyśl. Może by wykrył gdyby się nie bał wykryć a prawo jest niefajne w tej
      kwestii. Po co miał rydzykowac więzienie i utratę pracy. Bardziej mu się pewnie
      opłacało:
      a) popełnić błąd w sztuce (za to się nie traci pracy i nie idzie do więzienia)
      b) zasada "po pierwsze nie szkodzić" nie została złamana

To chore ale polskim matkom potrzeba:
      1. praktycznej realizacji konstytucyjnego prawa do opieki i miłości
      2. dziesięcioleci na wykorzenienie ciemnogrodu w Polsce
      3. edukacji seksualnej
      4. legalego prawa do aborcji
      5. zdrowego rozsądku
      • maciek.zwany.jajem Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 10:53
        mariuszg2 napisał:

> To chore ale polskim matkom potrzeba:
        > 1. praktycznej realizacji konstytucyjnego prawa do opieki i miłości
        > 2. dziesięcioleci na wykorzenienie ciemnogrodu w Polsce
        > 3. edukacji seksualnej
        > 4. legalego prawa do aborcji
        > 5. zdrowego rozsądku

6.orgazmu
        • grom54 Re: Ginekolog - morderca 11.01.07, 10:51
          maciek, dobrze to podsumowałeś
          :-)
        • Gość: Macius bez jaj Re: Ginekolog - morderca IP: *.class147.petrotel.pl 12.01.07, 07:45
          I tak oto, bez ograzmu, w wyniku przymuszonej kopulacji poczęty został Maciek
          zwany jajem....
          I niech Aniołowie w końcu nad nim się zlitują i skrócą mu męki...
          co za banan z tego gościa......
      • Gość: p Re: Ginekolog - morderca IP: *.c152.petrotel.pl 11.01.07, 14:32
        tak , na całym świecie ludzi uśmiercają choroby ,a w Polsce lekarze.
        Ja rozumiem ,iż lekarz powinien leczyć za darmo , bo przecież społeczeństwu się
        należy , powinien brać po 15 dyżurów w miesiącu ,a w międzyczasie uczyć
        się ,jeździć na szkolenia itp.Ludzie opamiętajcie się.O winie decyduje w tym
        kraju Sąd .
    • Gość: życzliwy Re: Ginekolog - morderca IP: *.zep.com.pl 10.01.07, 11:24
      Dobrze że ostrzegasz inne kobiety, tylko że chyba forma nie taka jak potrzeba i
      treść również. Polecam wpierw pracę ze słownikiem ortograficznym a potem
      popracowanie nad stylistyką i merytoryką. W takiej postaci i w ten sposób
      pisząc raczej nic nie osiągniesz i nie zainteresujesz nikogo problemem.
      Pozdrawiam.
      • Gość: pacjentka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ainipoajom Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 13:00
          > a kasiora płynie szerokim strumieniem

poki beda tluki co do niego chodza nic sie nie zmieni
          • Gość: r Re: Ginekolog - morderca IP: *.c241.petrotel.pl 10.01.07, 13:51
            A co z elementarną przyzwoitością i netykietą?...KAŻDE nazwisko można w ten
            sposób splugawić. Forum NIE JEST miejscem dla takich enuncjacji.
            • Gość: życzliwy Re: Ginekolog - morderca IP: *.zep.com.pl 10.01.07, 14:29
              Potrzebujesz dokumentacji medycznej i oskarżenia w sądzie, lub wyroku??
              Człowieku, to ma być jakieś ostrzeżenie aby kobiety dobrze się zastanowiły czy
              chcą powierzyć swoje zdrowie i życie przyszłych dzieci w ręce
              tego "specjalisty". Nikt przecież nie zakazuje do niego iść i nie poleca innych
              lekarzy!!
              • Gość: bobby Re: Ginekolog - morderca IP: 83.147.134.* 10.01.07, 14:49
                mozna sobie przekazywac ze sie nie jest zadowolonym z fryzjera, kosmetyczki i
                tak samo ginekologa, dentysty czy innego co sie dumnie czasami zwie doktorem
                czy lekarzem.

mam pytanie czy to chodzi o tego samego lekarza ktory ma swoja prywatna klinike
                ginekologiczna na skarpie w okolicach polnej? centrum rodzenia czy cos w tym
                stylu?
      • Gość: ona Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:15
        wybacz ale w tym momencie slownik ortograficzny, stylistyka i metoryka nie ma
        znaczenie ciekawe jakbys sie czuła w sytuacji ze nosisz przez 9 miesciecy
        dziecko ktore umrze???
        Wiem, ze moze nie jest to odpowiedni sposob na ostrzeganie ale jakby dotkneło
        to kogos z Twoich bliskich to takimi pierdołami bys sie nie przejmowała.
        Wybacz ale ja gdybym mogła poszla bym do niego i bym mu cos zrobila za to co
        zrobił. Mam nadzieje, że sprawa trafi gdzies wyżej i wszyscy sie o tym dowiedza
        ucierpi na tym jego reputacja jest cała dokumentacja lekarska na ten temat.
        Także jeżeli jakas kobieta chodzi do niego do lekarza to jesli chce miec zdrowe
        i zywe dziecko niech albo zmieni lekarza albo zrobi wiecej dokładnych badan.
        Takze prosze wybaczyc za bezpośredniość ale nie potrafie inaczej.

Bobby lekarz ten przyjmuje na jachowicza
    • Gość: rate Re: Ginekolog - morderca IP: *.plock.mm.pl 10.01.07, 18:25
      trzymaj sie ona_plock
      przykro mi ze Ciebie to spotkało :(
      • Gość: Ola Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:46
        popieram!!!!!! piszmy o złych lekarzach. Może sumienia ich będą boleć.Kasa
        przesłania im całą wiedzę medyczną ( maja ją czy nie)
        • Gość: matka Re: Nie używaj obelżywych określeń IP: *.plock.mm.pl 10.01.07, 22:38
          Lekarz nie jest cudotwórcą . Czy ty przygotowałaś swój organizm do funkcji
          matki? Zrobiłaś wcześniej badania wraz z ojcrm dziecka, sprawdziłaś choroby
          dziedziczne w waszych rodzinach ? Rzucilaś palenie , alkohol , używki ,
          balangi, itp ? Dlaczego akurat twoja ciąża przebiega z powikłaniami ? Dlaczego
          do lekarza masz pretensje , że nosisz w sobie chore maleństwo , przecież nie
          lekarz spowodowal chorobę , to w twoim organiźmie coś źle zadziałało ? Nie masz
          prawa opluwać człowieka dlatego ,że ciebie i twoje dziecko tak strasznie
          doświadczył los .Zespół lekarzy pracujący na ginekologii na Winiarach nie
          zasługuje na takie znieważanie ,to ludzie oddani swojej pracy , przeżywający
          tragedie swoich pacjentek . Nie mam nic przeciwko temu ,żeby pisać o
          lekceważeniu pacjentów ,o karygodnych błędach i tzw. rankingu specjalistów ,ale
          te opinie powinny mieć poziom minimum ukończonej szkoły podstawowej .
          Nie jest dla mnie wiarygodną osoba , która w taki sposób wypowiada swoje
          opinie , bo wygląda to na próbę zwalenia odpowiedzialności za własne grzechy
          na kogoś innego . Współczuję Ci .
          • Gość: ona Re: Nie używaj obelżywych określeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:45
            Nie ja strace to dziecko tylko bliska mi osoba. a lekarza jest wina z tego
            wzgledu, że jest to druga ciaza tej osoby ktora straci i była bardzo
            przeczulona kiedy chciała zrobic badania lekarz jej odradzil tweirdzac ze po co
            skoro jest wszystko w najlepszym porzadku. Wiec kobieta nie martwiac sie nie
            zrobiła sobie tych badań.
            Osoba ta nigdy nie paliła, nie brala tabletek antykoncepcyjnych, nie pracowała
            w czasie ciazy w ogóle, nie piła.
            Niestety gdyby lekarz wykrył to wczesniej i zalecił te badania nie musialaby
            teraz przechodzic tego przez co przechodzi.
            Moze nie mam prawa ale tak czuje i wiec pisze.
    • Gość: czytelnik Brak badań to wina chorego systemu NFZ IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 09:32
      Lekarze nie zlecają badań , bo muszą minimalizować koszty , a skutki tej walki
      o pieniądze dla szpitali najczęściej ponoszą pacjenci .
      • Gość: pacjentka Re: Brak badań to wina chorego systemu NFZ IP: *.plock.msk.pl 11.01.07, 10:25
        Jest tak urządzone, że lekarz za zlecone badania płaci z pieniędzy
        przeznaczonych dla niego przez NFZ. Stąd ograniczenia w badaniach i wizytach u
        specjalistów. Musisz wymuszać wszelkie skierowania co staje się krępujące i
        możesz stać się "chipochondrczką" czy jakoś tak. Poza tym nikt nahała" nie
        lubi. I masz problem.
    • grom54 Re: Ginekolog - morderca 11.01.07, 10:50
      Gdzie polskie znaki, znaki przestankowe itd???
      Jesteś bido niewiarygodna.
    • grom54 Bogu dziękuję 11.01.07, 10:58
      Bogu dziękuję, że nie jestem kobitą.
      W szczególności za to, że mi nie wycięli jajników i za to, że mnie nikt nie
      wykastrował.
      Jeszcze Bogu dziękuję za to, że rozumiem te głupoty i potrafię się z nich śmiać.
      • Gość: do grom Re: Bogu dziękuję IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 13:29
    • Gość: ginekolog Re: Ginekolog - morderca IP: *.c240.petrotel.pl 11.01.07, 21:26
      Jeśli ta osoba ma dowody na to że pan doktor zaniedbał to niech skieruje sprawę
      do sądu od tego te instytucje są.
    • Gość: Max Re: Ginekolog - morderca IP: *.c156.petrotel.pl 12.01.07, 09:30
      Ja tam dr Panka bardzo chwalę. Jeszcze w dodatku zrobił dobrze mojej
      dziewczynie w trakcie badania. Była bardziej zadowolona jak ze mnie. A że ma
      niesamowity apetyt, to niech mu będzie na zdrowie.
    • Gość: mimi Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:17
      Mam dosyć tego twojego wyżalania się na forum. Masz twoim zdaniem uzasadnione
      pretensje czy żal, to złóż doniesienie do prokuratury o popełnieniu
      przestępstwa. Pamiętaj tylko, że by dobrze wypaść w sądzie, jeżeli tam trafi
      sprawa, będziesz musiała zatrudnić adwokata, a on lub ona kosztuje znacznie
      więcej niż wizyty w gabinecie lekarskim. Lekarze to nie cudotwórcy, a medycyna
      to nie matematyka, że zawsze wszystko da się przewidzieć i wyliczyć. Mam dosyć
      ciągłego krytykowania lekarzy, pielęgniarek, warunków w szpitalu,
      przychodniach. Niedobrze mi się robi od takich wywodów i rewelacji kur
      domowych, które siedzą w domu i wypisują posty o swoich
      miesiączkach, "cesarkach", nadżerkach i torbielach. Przypominacie mi takie
      starsze panie, które dla rozrywki chodzą do lekarzy i w kolejkach nawiązują
      znajomości, opowiadając sobie o swoich chorobach. Jeszcze jedno, pomiętaj, że
      to, że ukrywasz się pod nickiem na forum, nie chroni cię przed
      odpowiedzialnością karną za zniesławienie. Na miejscu doktora Panka
      wytoczyłabym ci sprawę, bo ten wątek prawie umarłego płodu, a teraz mordercy
      przewija się za często na rożnych działach forum GW Płock. Dosyć, tochę
      godności. Tak na marginesie, też jestem kobietą.
      • Gość: magdalena Re: Ginekolog - morderca IP: *.c246.petrotel.pl 12.01.07, 12:59
        Zgadzam się z "mimi" w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka