ona_plock 10.01.07, 10:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 10:51 Przykro. Twoja frustracja jednak nie powinna być adresowana do tego czy innego ginekologa. Pomyśl. Może by wykrył gdyby się nie bał wykryć a prawo jest niefajne w tej kwestii. Po co miał rydzykowac więzienie i utratę pracy. Bardziej mu się pewnie opłacało: a) popełnić błąd w sztuce (za to się nie traci pracy i nie idzie do więzienia) b) zasada "po pierwsze nie szkodzić" nie została złamana To chore ale polskim matkom potrzeba: 1. praktycznej realizacji konstytucyjnego prawa do opieki i miłości 2. dziesięcioleci na wykorzenienie ciemnogrodu w Polsce 3. edukacji seksualnej 4. legalego prawa do aborcji 5. zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 10:53 mariuszg2 napisał: > To chore ale polskim matkom potrzeba: > 1. praktycznej realizacji konstytucyjnego prawa do opieki i miłości > 2. dziesięcioleci na wykorzenienie ciemnogrodu w Polsce > 3. edukacji seksualnej > 4. legalego prawa do aborcji > 5. zdrowego rozsądku 6.orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś
grom54 Re: Ginekolog - morderca 11.01.07, 10:51 maciek, dobrze to podsumowałeś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macius bez jaj Re: Ginekolog - morderca IP: *.class147.petrotel.pl 12.01.07, 07:45 I tak oto, bez ograzmu, w wyniku przymuszonej kopulacji poczęty został Maciek zwany jajem.... I niech Aniołowie w końcu nad nim się zlitują i skrócą mu męki... co za banan z tego gościa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Ginekolog - morderca IP: *.c152.petrotel.pl 11.01.07, 14:32 tak , na całym świecie ludzi uśmiercają choroby ,a w Polsce lekarze. Ja rozumiem ,iż lekarz powinien leczyć za darmo , bo przecież społeczeństwu się należy , powinien brać po 15 dyżurów w miesiącu ,a w międzyczasie uczyć się ,jeździć na szkolenia itp.Ludzie opamiętajcie się.O winie decyduje w tym kraju Sąd . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Ginekolog - morderca IP: *.zep.com.pl 10.01.07, 11:24 Dobrze że ostrzegasz inne kobiety, tylko że chyba forma nie taka jak potrzeba i treść również. Polecam wpierw pracę ze słownikiem ortograficznym a potem popracowanie nad stylistyką i merytoryką. W takiej postaci i w ten sposób pisząc raczej nic nie osiągniesz i nie zainteresujesz nikogo problemem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: Ginekolog - morderca 10.01.07, 13:00 > a kasiora płynie szerokim strumieniem poki beda tluki co do niego chodza nic sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ginekolog - morderca IP: *.c241.petrotel.pl 10.01.07, 13:51 A co z elementarną przyzwoitością i netykietą?...KAŻDE nazwisko można w ten sposób splugawić. Forum NIE JEST miejscem dla takich enuncjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Ginekolog - morderca IP: *.zep.com.pl 10.01.07, 14:29 Potrzebujesz dokumentacji medycznej i oskarżenia w sądzie, lub wyroku?? Człowieku, to ma być jakieś ostrzeżenie aby kobiety dobrze się zastanowiły czy chcą powierzyć swoje zdrowie i życie przyszłych dzieci w ręce tego "specjalisty". Nikt przecież nie zakazuje do niego iść i nie poleca innych lekarzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Ginekolog - morderca IP: 83.147.134.* 10.01.07, 14:49 mozna sobie przekazywac ze sie nie jest zadowolonym z fryzjera, kosmetyczki i tak samo ginekologa, dentysty czy innego co sie dumnie czasami zwie doktorem czy lekarzem. mam pytanie czy to chodzi o tego samego lekarza ktory ma swoja prywatna klinike ginekologiczna na skarpie w okolicach polnej? centrum rodzenia czy cos w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:15 wybacz ale w tym momencie slownik ortograficzny, stylistyka i metoryka nie ma znaczenie ciekawe jakbys sie czuła w sytuacji ze nosisz przez 9 miesciecy dziecko ktore umrze??? Wiem, ze moze nie jest to odpowiedni sposob na ostrzeganie ale jakby dotkneło to kogos z Twoich bliskich to takimi pierdołami bys sie nie przejmowała. Wybacz ale ja gdybym mogła poszla bym do niego i bym mu cos zrobila za to co zrobił. Mam nadzieje, że sprawa trafi gdzies wyżej i wszyscy sie o tym dowiedza ucierpi na tym jego reputacja jest cała dokumentacja lekarska na ten temat. Także jeżeli jakas kobieta chodzi do niego do lekarza to jesli chce miec zdrowe i zywe dziecko niech albo zmieni lekarza albo zrobi wiecej dokładnych badan. Takze prosze wybaczyc za bezpośredniość ale nie potrafie inaczej. Bobby lekarz ten przyjmuje na jachowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rate Re: Ginekolog - morderca IP: *.plock.mm.pl 10.01.07, 18:25 trzymaj sie ona_plock przykro mi ze Ciebie to spotkało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 19:46 popieram!!!!!! piszmy o złych lekarzach. Może sumienia ich będą boleć.Kasa przesłania im całą wiedzę medyczną ( maja ją czy nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Nie używaj obelżywych określeń IP: *.plock.mm.pl 10.01.07, 22:38 Lekarz nie jest cudotwórcą . Czy ty przygotowałaś swój organizm do funkcji matki? Zrobiłaś wcześniej badania wraz z ojcrm dziecka, sprawdziłaś choroby dziedziczne w waszych rodzinach ? Rzucilaś palenie , alkohol , używki , balangi, itp ? Dlaczego akurat twoja ciąża przebiega z powikłaniami ? Dlaczego do lekarza masz pretensje , że nosisz w sobie chore maleństwo , przecież nie lekarz spowodowal chorobę , to w twoim organiźmie coś źle zadziałało ? Nie masz prawa opluwać człowieka dlatego ,że ciebie i twoje dziecko tak strasznie doświadczył los .Zespół lekarzy pracujący na ginekologii na Winiarach nie zasługuje na takie znieważanie ,to ludzie oddani swojej pracy , przeżywający tragedie swoich pacjentek . Nie mam nic przeciwko temu ,żeby pisać o lekceważeniu pacjentów ,o karygodnych błędach i tzw. rankingu specjalistów ,ale te opinie powinny mieć poziom minimum ukończonej szkoły podstawowej . Nie jest dla mnie wiarygodną osoba , która w taki sposób wypowiada swoje opinie , bo wygląda to na próbę zwalenia odpowiedzialności za własne grzechy na kogoś innego . Współczuję Ci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nie używaj obelżywych określeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:45 Nie ja strace to dziecko tylko bliska mi osoba. a lekarza jest wina z tego wzgledu, że jest to druga ciaza tej osoby ktora straci i była bardzo przeczulona kiedy chciała zrobic badania lekarz jej odradzil tweirdzac ze po co skoro jest wszystko w najlepszym porzadku. Wiec kobieta nie martwiac sie nie zrobiła sobie tych badań. Osoba ta nigdy nie paliła, nie brala tabletek antykoncepcyjnych, nie pracowała w czasie ciazy w ogóle, nie piła. Niestety gdyby lekarz wykrył to wczesniej i zalecił te badania nie musialaby teraz przechodzic tego przez co przechodzi. Moze nie mam prawa ale tak czuje i wiec pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Brak badań to wina chorego systemu NFZ IP: *.class147.petrotel.pl 11.01.07, 09:32 Lekarze nie zlecają badań , bo muszą minimalizować koszty , a skutki tej walki o pieniądze dla szpitali najczęściej ponoszą pacjenci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Brak badań to wina chorego systemu NFZ IP: *.plock.msk.pl 11.01.07, 10:25 Jest tak urządzone, że lekarz za zlecone badania płaci z pieniędzy przeznaczonych dla niego przez NFZ. Stąd ograniczenia w badaniach i wizytach u specjalistów. Musisz wymuszać wszelkie skierowania co staje się krępujące i możesz stać się "chipochondrczką" czy jakoś tak. Poza tym nikt nahała" nie lubi. I masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
grom54 Re: Ginekolog - morderca 11.01.07, 10:50 Gdzie polskie znaki, znaki przestankowe itd??? Jesteś bido niewiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
grom54 Bogu dziękuję 11.01.07, 10:58 Bogu dziękuję, że nie jestem kobitą. W szczególności za to, że mi nie wycięli jajników i za to, że mnie nikt nie wykastrował. Jeszcze Bogu dziękuję za to, że rozumiem te głupoty i potrafię się z nich śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: Ginekolog - morderca IP: *.c240.petrotel.pl 11.01.07, 21:26 Jeśli ta osoba ma dowody na to że pan doktor zaniedbał to niech skieruje sprawę do sądu od tego te instytucje są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Ginekolog - morderca IP: *.c156.petrotel.pl 12.01.07, 09:30 Ja tam dr Panka bardzo chwalę. Jeszcze w dodatku zrobił dobrze mojej dziewczynie w trakcie badania. Była bardziej zadowolona jak ze mnie. A że ma niesamowity apetyt, to niech mu będzie na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ginekolog - morderca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:17 Mam dosyć tego twojego wyżalania się na forum. Masz twoim zdaniem uzasadnione pretensje czy żal, to złóż doniesienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa. Pamiętaj tylko, że by dobrze wypaść w sądzie, jeżeli tam trafi sprawa, będziesz musiała zatrudnić adwokata, a on lub ona kosztuje znacznie więcej niż wizyty w gabinecie lekarskim. Lekarze to nie cudotwórcy, a medycyna to nie matematyka, że zawsze wszystko da się przewidzieć i wyliczyć. Mam dosyć ciągłego krytykowania lekarzy, pielęgniarek, warunków w szpitalu, przychodniach. Niedobrze mi się robi od takich wywodów i rewelacji kur domowych, które siedzą w domu i wypisują posty o swoich miesiączkach, "cesarkach", nadżerkach i torbielach. Przypominacie mi takie starsze panie, które dla rozrywki chodzą do lekarzy i w kolejkach nawiązują znajomości, opowiadając sobie o swoich chorobach. Jeszcze jedno, pomiętaj, że to, że ukrywasz się pod nickiem na forum, nie chroni cię przed odpowiedzialnością karną za zniesławienie. Na miejscu doktora Panka wytoczyłabym ci sprawę, bo ten wątek prawie umarłego płodu, a teraz mordercy przewija się za często na rożnych działach forum GW Płock. Dosyć, tochę godności. Tak na marginesie, też jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Ginekolog - morderca IP: *.c246.petrotel.pl 12.01.07, 12:59 Zgadzam się z "mimi" w 100% Odpowiedz Link Zgłoś