Gość: skiski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 11:21 Do której sauny fińskiej warto w Płocku zajrzeć? Chodzę do Włodkowica, ale chętnie spróbowałbym gdzie indziej. Co polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: Gdzie do sauny? IP: 62.200.126.* 21.11.01, 13:05 Gość portalu: skiski napisał(a): > Do której sauny fińskiej warto w Płocku zajrzeć? Chodzę do Włodkowica, ale > chętnie spróbowałbym gdzie indziej. Co polecicie? Ja chodzę na Podolankę i innych nie znam ale do Włodka miałbym bliżej. Gdzie to jest dokładnie- który budynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 16:26 Gość portalu: Zenek napisał(a): > Ja chodzę na Podolankę i innych nie znam ale do Włodka miałbym bliżej. Gdzie to > > jest dokładnie- który budynek? No właśnie. Ja też bym się chętniej dowiedział więcej szczegółów. Gdzie to dokładnie się mieści we Włodku, ile kosztuje, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Gdzie do sauny? 03.01.02, 11:55 We Włodkowicu są dwie, takie maleńkie, na 2-3 osoby. Ale komfortowe, miłe, czyste, słowem - OK. Na stadionie Orlenu jest duża, standard trochę niższy, ale i tak jest nieźle. W Orlenie cena wejścia - 6 zł, karnet 10 wejść za 54 zł. Ruch średni, im później, tym ciaśniej (czynne do 21). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Gdzie do sauny? IP: 62.200.126.* 03.01.02, 12:06 drops1 napisał(a): > We Włodkowicu są dwie, takie maleńkie, na 2-3 osoby. Ale komfortowe, miłe, > czyste, słowem - OK. W którym budynku, za ile itd. Na stadionie Orlenu jest duża, standard trochę niższy, ale > > i tak jest nieźle. W Orlenie cena wejścia - 6 zł, karnet 10 wejść za 54 zł. Za jaki czas. Godzinę to chyba nikt nie wytrzyma. No może tak ale na własną odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Gdzie do sauny? 03.01.02, 12:15 We Włodkowicu dawno nie byłem, więc cena (bez zniżek 8 zł za godzinę) mogła się zmienić. W Orlenie cena 6 zł obowiązuje za wizytę, a więc czas nieograniczony. Zwykle od wejscia do budynku do wyjścia mija 1,5-2 godziny. W saunie siedzi się np. 8-10 minut, potech chłodzi w basenie z lodowatą wodą i odpoczywa ok 10-15 minut. I tak kilka razy, więc wychodzi ponad godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polk Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 14:35 Chyba coś na kształt sauny musi być w Urzędzie m.Płocka.Ostatnio widziano tam wielu popoconych nieźle jegomości. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Gdzie do sauny? 04.01.02, 01:14 > Chyba coś na kształt sauny musi być w Urzędzie m.Płocka.Ostatnio widziano > tam wielu popoconych nieźle jegomości. Albo Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Gdzie do sauny? IP: 62.200.126.* 04.01.02, 11:08 hiubi napisał(a): > > Chyba coś na kształt sauny musi być w Urzędzie m.Płocka.Ostatnio widziano > > tam wielu popoconych nieźle jegomości. > > Albo Auchan. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 09:09 Jak uwazasz to o czym pisales za przedsionek Europy to wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Gdzie do sauny? IP: 62.200.126.* 05.01.02, 09:16 Gość portalu: Duch napisał(a): > Jak uwazasz to o czym pisales za przedsionek Europy to wspolczuje! 1)A widziałeś po mojej wypowiedzi takie coś:-))))))))))) 2) Chwila wazeliny. Dziękuję redakcji za zainteresowanie tematem i listę saun w Płocku z cennikiem i innymi namiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman J. Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:07 Byłem wczoraj w saunie na Podolance. Rewelacyjne uczucie. :-))))) Polecam. Nie koniecznie na Podolance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiski Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 07:52 Polecam Włodkowica. Sauny miszczą się obok hali sportowej na 1 piętrze. Jedna jest z basenem, druga z prysznicem. Rezerwacja na nazwisko. Chodziliśmy tam nawet grupą 6-cio osobową. Ceny przystępne, 6,5 zł dla studentów, 8 zł jeżeli idzie rodzinka, 9 zł bez zniżki. Wszystkie ceny za 1 godzinę. Można wynająć nawet na cały dzień. Polecam i żałuję wszystkich lat życia spędzonych bez sauny. Zawsze w zimę miałem problemy z grypą i katarem, a odkąd regularnie zacząłem uczęszczać na saunę - zapomniałem co to choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman J. Re: Gdzie do sauny? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 10:01 Czy te ceny, które podałeś, są od osoby, czy od całej grupy? Jeżeli od całej grupy, to jest to rewelacyjnie tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Gdzie do sauny? 07.01.02, 10:44 To są ceny od osoby za godzinę, niestety, nie za grupę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek8888 Re: Gdzie do sauny? 04.08.16, 09:38 Polecam saunę karbonową w Gabinecie Revital w Płocku - działa lepiej niż sauna tradycyjna. Dodatkowo mozna skorzystać z maseczki a alg. Odpowiedz Link Zgłoś
doriska2012 Re: Gdzie do sauny? 16.09.18, 17:55 a czy wie ktoś gdzie jest sauna karbonowa w Krakowie .?? Odpowiedz Link Zgłoś