Gość: a IP: 83.238.103.* 02.04.07, 18:40 dobra, bandych, weź już skończ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _spokojny_ Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:45 Facet więcej optymizmu,jak czytam Twoje wypociny to myslę że Ty za karę chyba to piszesz albo masz jakies kompleksy,wiecznie tylko źle,niedobrze,narzekania,więcej radości i wiary,zobacz co robia kibice,są zo druzyną.pojechali do Szczecina w dość licznej grupie,są z nimi a Ty wiecznie płaczesz jak baba,pozdrowienia::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:16 skoncz juz czlowieku z takimi artykulami !! masz dola czy,co ? dlaczego wy dziennikarze "ploccy" jestescie przeciwko Nam ? PAJACE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki Michał co racja, to racja IP: *.c242.petrotel.pl 02.04.07, 22:06 to że można by zauważyć w GW zaangażowanie kibiców, to prawda, ale że słuszni wytknął Csaplarowi, że krytykuje innych za coś, co sam uskutecznia, to już coś innego. Pierwszy sort Czechów gra we Włoszech, drugi w Niemczech, trzeci w Czechach, a u nas chyba piętnasty. P.S. A na dodatek, ustawia Michalka na nie jego pozycji, choć ma on smykałkę do strzelania bramek, a w poprzedniej drużynie był właśnie skrzydłowym w ustawieniu 4-3-3 i strzelił 7 lub 8 bramek w pół sezonu. Michalek ma grać na boku napadu. U nas - grał już wszędzie, tylko nie na tej pozycji. I na pewno lepiej od Peszki wykorzystałby te wszystkie setki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: co racja, to racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:20 Szesnasty sort emerytowanych czechów! Szalony ten nasz trener,szalony........... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYBANDYCH Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:41 Bandych jest kolejnym po Kowalskim, który czeka na wp...dol!!Ze też takie głąby rodzą sie własnie u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:58 te komentarze to żenada. a wy się po prostu boicie spojrzeć prawdzie w oczy, że to jest zbieranina marnych piłkarzy, a nie drużyna na miarę pierwszej ligi. szkoda gadać - a żyłka jednemi u drugiemu wychodzi, bo nie umie sensownego komentarz (także negatywnego) sklecić. kojarzy mi się to z pięknym cytatem: "może nie za dobrze mi idzie pisanie, ale przy*ebać z dyńki umiem" pozdrawiam i życzę choć odrobiny trzeźwego spojrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Crazy Football IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:57 Popatrzcie jakich my mamy piłkarzy.Prezes jest odpowiedzialny za politykę transferową bo wydaj mi się ze ma ostatnie zdanie(nie liczącz zarządu).Czemu odchodzi Romuzga(calkiem niezły obrońca) a przycgodzą "farfocle".Polityka transferowa klubu jest taka że odchodzą dobrzy piłkarze a na ich miejsce przychodzą słabsi.Przykladaów jest aż nadtto.Za słabi dla naszego klubu byli Matusiak,Łobodziński i kilku innych nie pisząc juz o innych.Z resztą już o tym pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Crazy Football IP: 80.249.4.* 03.04.07, 15:10 Już kiedyś jeden z zawodników , którego chcieła Wisła stwierdził, że tu grają ludzie kończący karierę . Z tego co widać to grają po jej zakończeniu . Najciekawsza jest jednak polityka transferowa - trener twierdzi - nie mam kim grać prezes nie ma kasy . Mam jedno pytanie do tych " mądrych " sprowadziliście latem do tego klubu niby piłkarzy gdzie oni grają - w kadrze meczowej brak tych nazwisk Gregorek i inni( po co było ich sprowadzać jeżeli nawet ławy nie grzeją ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:10 Przecież to csaplar z piszem wnioskowali o sprowadzenie leranta w miejsce Romuzgi,Pekovica.O sprowadzenie obajdina,doska w miejsce Zilica....A tego kolesia z Ukrainy czy z innej wiochy na lewą obronę co zagrał jeden mecz i zaginoł to kto ściągał?? Przyszedł niezły Gregorek i jak był w gazie to grał zupełnie bez formy dosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:16 I jeszcze jedno-co to za pseudotrener co wygrywa co 15 mecz,sieje niezgodę w drużynie,wyrzuca z drużyny dobrych piłkarzy by zrobic miejsce dla swoich emerytowanych rodaków? Wygrał raz o 15 kolejek i od razu krytykuje polityke personalna naszych rywali!!A co mu do tego na co Ptak wydaje swoją kasę?Niech spojrzy na własne "transfery", knedel jeden........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _spokojny_ Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:34 facet czy Ty w ogóle chodzisz na mecze czy tylko czytasz Przegląd Sportowy,my kibce od lat ponad 30 idziemy na mecz bez wzgledu na to czy maja super wyniki czy grają marnie,to jest sens kibicowania a nie wiecznie że wszystko do bani,pytam sie czy byłes w Szczecinie,dopingowałes-pewnie szyderczo kpiłes ze wszystkich naszych piłkarzy przed monitorem albo opowiadań kolesiów,mam nadzieję ze spotkamy sie w pociagu do Łodzi i tam wymienimy zdania,pozdrawaim wszystkich kibiców ale tych prawdziwych a nie niedzielnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Crazy Football IP: 80.249.4.* 04.04.07, 13:25 Jeżeli twierzdisz, że od 30 lat kibicujesz tej drużynie to napisz kiedy była tak prowadzona polityka kadrowa . Nie broń j......go zarządu , pseudo działaczy i trenerów . Racja wygrali i dobrze ale kto wreszcie odpowie za błędy. Z zespołu odchodzi za pieniądze Irek a gdzie i za ile pozostali zakupieni za grube miliony . A ty sobie kibicuj i pracuj na dobre imię tych ch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 15:10 Nie napinaj się chłopie bo Ci żyłka pęknie ...trochę szacunku dla kibiców co od wielu lat chodzą na mecze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _spokojny_ Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:52 facet,wybacz mi jeśli piszę cos nie tak,ja wiem i inni wiedzą że polityka transferowa i jej otoczka to wielka pomyłka ale nam chodzi o to żeby i piłkarze czuli że jestesmy nie tylko jak wygrywają ale jak im sie nie wiedzie,to jest cała istota kibicowania i nikt Ciebie nie zmusza do przychodzenia na stadion czy w ogóle zajmowania się tą tematyką,widzę że tylko potrafisz narzekać a pokaz mi choć 10 polskich piłarzy godnych zatrudnienia w naszym klubie czy w Polsce w ogóle ich mamy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Crazy Football IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:43 Co to znaczy "godny zatrudnienia"? Piłkarz jest na tyle związany z klubem na ile opiewa kontrakt. Im wyższa cena tym bardziej przywiązany i większe pierdoły będzie opowiadał jak mu cudownie, jak kocha kibiców i miasto. Jeśli do tego dobrze gra to kibice też go polubią. Jego miłość kończy się w momencie otrzymania oferty z zachodniego klubu (czasem wystarczy wyższy kontrakt w innym polskim) Odpowiedz Link Zgłoś