felusiak1 02.05.23, 07:02 0% Women Football 100% WWE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 14:12 Znowu potrzeba papieru i atramentu w drukarniach: next.gazeta.pl/next/7,151003,29719493,stanom-zjednoczonym-grozi-niewyplacalnosc-sekretarz-skarbu.html#s=BoxOpImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 15:03 Tu nie ma już problemu. Dziś załatwia się to na komputerze albo smartfonie jednym kliknięciem zera albo przestawieniem przecinka. Jaka oszczędność papieru i jaka ekologia! Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 15:06 Dzięki. To lepsze, niż walki w kisielu. Kiedy w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 16:26 Fajny film. Ja nie ogladam pilki noznej ale jak dziewczyny zaczely w nia grac to jakos sobie pomyslalem ze moze wlasnie takie mecze ogladac? Bo wole dziewczyny ogladac jak facetow, jestem hetero >100%. A ten filmik f1 mnie do poszukania meczow w dziewczecym wykonaniu teraz zmobilizowal. A ze sie dziewczyny tez napieprzaja to wiem. Moja corka kiedys trenowala szermierke, szpade. Na treningach, w walkach to czesto na zlosc sobie lali sie po nogach szpadami. Nogi nie opancerzone, sine pregi potem byly ale dla mojej corki wazniejsze bylo ze ten drugi mial wieksze i bardziej sine pregi. Treningi byly tez z chlopakami, nie tylko z dziewczynami, lali sie rowno a niby to taki szlachetny sport. Byl tam taki chlopak, co sie bal tego napieprzania po nogach, trener powiedzial mi raz ze slabo sie on nadaje do szermierki. Z tego powodu wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl11 Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 18:20 jorl11 napisał: >Na treningach, w walkach to czesto na zlosc sobie lali sie po nog > ach szpadami. Nogi nie opancerzone, sine pregi potem byly Acha, trafienie w noge w szpadzie sie nie liczy jako punkt a wiec lanie sie po nogach bylo tylko czysta zlosliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 20:18 jorl11 napisał: > jestem hetero >100% Aaaa, zapiszę to sobie, żeby zapamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Zemsta. Odgryź palec 02.05.23, 22:35 malkontent6 napisał: > jorl11 napisał: > > > jestem hetero >100% > > Aaaa, zapiszę to sobie, żeby zapamiętać. > > > > zwróć uwagę, że to więcej niż spirytus:) Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Berlin 30 kwietnia 2023 03.05.23, 09:51 demonstracja lewicowych kobiet za feminizmem i przeciwko faszyzmowi. Kobiety rzucały petardami, kamieniami i butelkami w policjantów. www.youtube.com/watch?v=kPVoGlYWlHg Odpowiedz Link Zgłoś