katoland 07.04.07, 08:43 Patrzcie na tablice głównie ze wsi.... "panie u nas na wsi nie ma internetu":) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fotomontaż ten znak dot akurat innego miejsca IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.07, 11:20 tego przed nim, a nie za nim, więc nie wiadomo, czy to auto stoi na miejscu dla niepełnosprawnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: 88.220.32.* 07.04.07, 12:04 A u nas na wsi jest internet. I z tego co ja widze to większość samochodów ma na tablicach WP. Ale może mi się tylko wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesołych Świąt KTO TO WIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 14:06 Czym się różnią od siebie dwaj kierowcy: pierwszy mieszka po lewej stronie Wyszogrodzkiej i ma WPL (bo Gulczewo) a drugi z naprzeciwka ma WP bo należy do Imielnicy, która jest dzielnicą Płocka. Zastanówcie się trochę nad tym bezmyślnym szufladkowaniem kierowców według tablic rejestracyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi53 Re: Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.68.71.35.kutno71.tnp.pl 07.04.07, 12:09 Mieszczuch KATOLAND nie zauważył, że na tych zdjęciach mają przewagę auta z rejestracją WP - a to oznacza, że z miasta Płocka. WPL i WSE są jednak w mniejszości. Pozdrawiam - od niedawna z WP na WPL (niestety, ale miasto nie jest naturalnym środowiskiem człowieka tylko. Miasto to dziecko naszej cywilizacji, bo tych ludzi gdzieś pomieścić trzeba. Jako były mieszczuch (przez 50 lat) współczuję tym którzy są skazani na życie w mieście. Z całym szacunkiem dla bliźnich - Nawrócony dla natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spl Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.icm.edu.pl 07.04.07, 12:21 dlugo jeszcze bedziesz jak glupi latal z tym aparatem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerdzia HAHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 18:36 Jakiś sentyment do srebrnych Pand? - jedna ma nawet dwa zdjęcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: HAHAHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:52 > Jakiś sentyment do srebrnych Pand? - jedna ma nawet dwa zdjęcia:) Myślę, że to nie sentyment. To bardzo popularna marka. Na Pandach jeździ teraz większość L-ek. Więc "kierowca" króry uczył się "jeździć" na Pandzie i zdobył prawo jazdy, nie potrafi prowadzić innego samochodu. Widzę to po mojej sąsiadce. Żenuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:56 A czemu jeden samochód ma dwa zdjęcia??? Kryptoreklama??? Ogólnie takie coś popieram, mam niepełnosprawnego brata i wiem co musi znosić, bo jakiś bęcwał uważa że do sklepu, czy sądu to musi na schody wjechać, bo "nie będzie chodził". Szkoda, że ma podstawie zdjęcia w gazecie nie można mandatu wlepić... A może można ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:43 a ile niepełnosprawny dostaje za tą obrzydłą robote na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerdzia Re: Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:14 Zniżkę na gaz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 08:24 Zdjęcie wykonane przed Domami Centrum to nieporozumienie autor fotki niech poczyta przepisy ruchu drogowego, skoro znak jest tak ustawiony to dwa miejsca dla niepełnosprawnych są za nim a nie odwrotnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płoczczanin Oddaj miejsce niepełnosprawnemu IP: *.c155.petrotel.pl 09.04.07, 16:31 prawidłowo kierowcy niepełnosprawni powinni mieć zawsze parking wyznaczony dla siebie i wolny od samochodów osób pełnosprawnych, sam jestem niepełnosprawny i wiem jaki mamy z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś