berort 15.05.03, 18:49 Proponuję wycieczkę rowerową połączoną z pieczeniem kiełbaski i ziemniaczka w niedzielę . Zbiórka o 9 przy teatrze proszę o wpisy chętnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Wycieczka rowerowa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 14:04 idea sluszna, tylko dlaczego o tak wczesnej porze ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
berort Re: Wycieczka rowerowa 16.05.03, 15:01 Bo zgubiłem rolkę napędzająca dynamo i nie moge wracac po zmroku a tak normalnie o najchętniej wyjeżdżam o 7 rano Odpowiedz Link Zgłoś
berort Re: Wycieczka rowerowa 16.05.03, 15:04 A juz tak na poważnie to rozpalenie ogniska do odpowiedniej ilości żaru trwa godzinę i drugą pieczenie ziemniaka dodając do tego przerwy na odpoczynek i pogawędki to przed 19 nie będziemy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Wycieczka rowerowa IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 21:35 berort napisał: > przed 19 nie będziemy w domu na taki dlugi wyjazd nie moge sobie pozwolic :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
berort Re: Wycieczka rowerowa 17.05.03, 14:38 Trase dobrałem tak aby nie była uciążliwa a i tak większość czasu spędzimy podziwiając przyrodę oraz dyskutując przy ognisku. jeżeli ktoś chce to w ciągu godziny będzie już w domu i nie musi byc do końca wycieczki. Pana Romana zapraszam nawet nie sprawdzonym rowerem dojedzie na pewno proszę tylko o zabranie z sobą kawałka kiełbaski i 3- 4 ziemniaków bo chwilowo nie mam sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
szczurex1 Re: Wycieczka rowerowa 17.05.03, 20:19 no dobra, to kto jedzie? Jaka jest trasa dokladnie, gdzie jemy? czy w okolicy znajde dobrego badyla na kielbaskie? Jeszcze nie wiem czy jade, moze uda mi sie pozyczyc rowerek, ale i tak na 9 to ciezko bedzie wstac... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
szczurex1 Re: Wycieczka rowerowa 16.05.03, 15:34 fuck! no ja pierwszy sie wyrywalem na wypad rowerowy, a teraz to nie ma jak... pare dni temu wlasnie moj rower skoczyl swoj zywot, suport sie rozsypal, zreszta i tak caly rower przy mojej jezdzie byl juz w bardzo kiepskim stanie, aktualnie stoi rozkrecony w piwnicy... a na nowy to nie wiem kiedy bede mial, na razie trwaja negocjacje w kwesti finansowej z rodzicami... Jak dobrze pojdzie to moze w przyszly tygodniu. Pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Pytanie 17.05.03, 10:19 A ja nieco z innej beczki. Zanim wybiorę się w tym roku na jakąś wycieczę chciałbym dokonać przeglądu swojego roweru. Ponieważ sam nie czuję się wystarczająco kompetentny w tej dziedzinie, dlatego chciałbym, żeby dokonał tego przeglądu jakiś dobry serwis. Macie może jakies typy? Tylko proszę mi nie pisać o sklepie "Kross" na Rembielińskiego, bo tam na pewno się nie wyborę. Dziękuję z góry za wszelkie informacje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Pytanie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 13:04 Polecam serwis w sklepie Mila (ten sklep ktory byl na Krolewieckiej a teraz jest przeniesiony w okolice dawnego ZURT-u / Polmozbytu przy Nowym Rynku). Moze nie jest najtaniej ale kilka razy korzystalem i zawsze bylo OK. Niezle jest tez w sklepie (nie wiem jak sie nazywa) w garazu za Petropolem. Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Pytanie IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 22:52 rowniez polecam sklep "Mila" Odpowiedz Link Zgłoś
berort Re: Pytanie 19.05.03, 18:58 Ja tylko raz wymieniałem szprychy w alejach nad pocztą i jesem zadowolony, szybko fachowo i tanio (koszt taki sam jak same szprychy na giełdzie) apropo wycieczki ziemniaczki są najlepsze niedługo robię powtórkę z imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
szczurex1 Re: Pytanie 21.05.03, 22:29 to kiedy kolejny wypad? w sumie jakos ostatnio nie mam ochoty na ziemniaczka, wolalbym tylko zrobic wypad czysto rowerowy... ciekawe czy bedzie ktos chetny... pozdr Szczurex Odpowiedz Link Zgłoś