Dodaj do ulubionych

Studia - informatyka?

IP: *.c154.petrotel.pl 24.05.07, 19:18
Tak jak w temacie: gdzie iść najlepiej na studia informatyczne. Interesuje
mnie sama informatyka, bez żadnych dodatków np. matematyka z informatyką.
Gdzie jest w miarę, a gdzie ciężko. Będę wdzięczny za sugestie.
Pozdrawiam
Piotr
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Studia - informatyka? IP: *.plock.mm.pl 24.05.07, 22:52
      do Opola na PO największe szanse dostania się ze wszystkich polibud, dobre, żeby skończyć, ale przyszłości "godnej" nie wróżę, informatyków jest już dużo, a teraz wychodzą roczniki wyżowe, wiec ....
      • Gość: Piotr Re: Studia - informatyka? IP: *.c154.petrotel.pl 25.05.07, 00:50
        Szukam czegość w Płocku lub okolicach, ale dzięki za odpowiedź. Wiem że
        informatyków jest dużo, bo tez nim jestem i w tym zawodzie pracuję już ładnych
        parę lat. Studia muszę skończyć (kiedyś studiowałem ale zawaliłem sprawę -
        nieważne) i raczej mi tych lat już nie zaliczą, a papier muszę mieć.
        Pozdrawiam i czekam nadal na opinie
    • Gość: anonim Re: Studia - informatyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:19
      W PWSZ ma powstac od października 2007 kierunek: informatyka - studia dzienne
      bezpłatne!
      • Gość: Piotr Re: Studia - informatyka? IP: *.c245.petrotel.pl 05.06.07, 00:35
        Dzięki za odpowiedż. Jako pracujący szukam zaocznych.
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Studia - informatyka? IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.07, 05:51
          A nie lepiej poszukac w Warszawie? W Płocku jest przeciez tylko Włodek z takim
          kierunkiem. W stolicy można wybierac. Informatyka na państwowych uczelniach
          jest droga. Semestr na PW to okolo 5000, zresztą nie mają studiów
          zaocznych,tylko wieczorowe. Ale jest przeciez PJWSTK, czy dawna Mila College.
    • Gość: rene Re: Studia - informatyka? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.06.07, 23:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka