Gość: kaktus IP: 83.238.103.* 31.05.07, 19:50 wszyscy jadą teraz na Dmocha ale bez niego chyba jednak utrzymalibyśmy się w tej lidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:27 o wolinskim i orlenie dobrze dmo gada ale jesli chodzi o samego dmo to mam troche zastrzezen do jego pracy. jednak w sprawie orlenu i wolinskiego trzymam strone dmo bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:37 Co by nie gadał, to "Dmo" miał układy. Jestem przekonany, że gdyby został w klubie w lidze bysmy sie utrzymali, a tak ... . Moim zdaniem, nastepnym klubem, do którego zawita będzie Legia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: 88.220.32.* 31.05.07, 20:56 Jeśli to prawda co mówi Pan Dmoszyński to jest to skandal!!!!Celowo i jawnie włodarze Orlenu działają na szkodę wisły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I te kontrole, czy oni są naprawdę tacy śmieszni!!!Ludzie z Płocka mam nadzieję nigdy by nie dopuścili do tego aby klub nie był finasowany przez orlen.Mam nadzieję że z Orlenem i Żywcem to prawda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:17 Dmoszyński to grabarz naszej Wisly - rozliczyć go: -za transfery emerytów z zagranicy, -za wyrzucenie:Matusiaka, Lobodzińskiego, Grzelaka, Sobolewskiego, Popka, Wasilewskiego... -za ten zysk finansowy o którym mówi czyli uzyskanie jednorazowych pieniędzy za wyprowadzenie dzialaności gospodarczej z klubu do firmy Roca(m.i.wszystkie stolówki w calym kombinacie prowadzi ta firma, Dmo nagle zostal po tym wyniszczaniu klubu czlonkiem Rady Nadzorczej tej firmy, -wlaśnie za wspólpracowników którzy nagle okazują sie mie mieć żadnych kompetencji, a przecież sam ich pozatrudnial i to on byl prezesem, a nie oni: Targowskiego, Wiącka, Zboińskiego, bylego szefa RN ZKS - Janickiego, co oni konkretnego, dobrego zrobili dla wisly przeciez to jest jakas farsa -za środki ze sprzedaży Jelenia W konsekwencji wszystkich tych dzialań nasz klub jest w II lidze i w oplakanym stanie, a Dmo dzięki nieobiektywnym, wspólwinnym dziennikarzom, którzy o żadnych z tych punktów nigdy nie napisali (nawet tranfery im się podobaly) znowu próbuje z kibiców zrobić idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:20 My całej prawdy nigdy nie poznamy, ale jeżeli na kontrole przychodzili tak "kompetentni" ludzie (przetarg na piłkarza), to sorki - ci ludzie nie wiedzą nic o piłce - ŚMIECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:59 teraz tak na Niego krzyczycie, że Pan Dmoszyński to lub tamto. Ale swego czasu kto go zrobił człowiekiem roku w Płocku Pytam się kto Może JA Dla mnie to był jedyny gość który znał się na swoim fachu, a inni typu "po układach" mu kazali mu zatrudniać tych czy owych fachowców Jeszcze rok lub dwa temu był OK, prawda????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy grosze Bardzo dobry komentarz IP: *.subscribers.sferia.net 31.05.07, 22:01 Ja prezesuńciowi przypomniałbym jeszcze jego flirty z Ptakiem na szczęśćie powstrzymane przez tych "niedobrych z ORLENU" (pamięć krótka i zawodna). Jakiż on cudowny i wspaniały, a tylko źli ludzie mu we wszystkim przeszkadzali. A jakiż to gwiazdorów nam Pan sprowadził. Wszyscy mówią o kasie. Bez kasy utrzymał się i Górnik Z. i Odra i Widzew. Bida aż piszczy a jakoś potrafili. 2 zwycięstwa w sezonie Dmoszyńskiego to naprawdę super sukces. Powodzenia człowieku - nigdy więcej w Płocku. Co do kontroli to jak ktoś zna się na piłce to wie jakie tam chodzą przekręty z piłkarzami. Przecież te tłumy krążących w obie strony piłkarzy kosztowały i musiały pożywić wielu agentów (myślę że Zarząd też przy tymbiedy nie klepał). A kolo od finansów miał może za stronę sportową odpowidać??? Miał pilnować kasy i tyle o Ty miałeś zapewnić poziom sportowy!!!!! Rozumiem, że tak bardzo przeszkadzał i donosiło takich sekretach, że przez to nie dało sie utrzymać!!!!! Buuuuuuuuuehehehehehe i rozlicz się wreszcie z Jelenia. Przy okazji podskakiwałeś że nie odejdzie on do Auxerre a on tam gra. Czyżby transakcję obsłużył nie ten agent????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Bardzo dobry komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:13 Gdzie są teraz zawodnicy wyrzuceniu przez mega znawcę futbolu Dmoszyńskiego, zawodnicy, którzy musieli zrobić miejsce na "czyste, spoleczne wręcz" transakcje (nie dla wartośi sportowych): Lobodzinski - mistzr Polski, Popek vice mistrz, Wasilewski mistrz Belgii, Grzelak - Legia Warszawa, Sobolewski - Wisla Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic i s-ka Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.eranet.pl 01.06.07, 11:29 brawo, nareszcie ktoś uchylił cześć prawdy o układach panujących w ORLENIE.Może wreszcie pan prezes ORLEN-u pozbędzie się nieudaczników i karierowiczów , takich jak Formela,tak jak to zrobił z panią Majchrzak.Wielkość budżetu Klubu kompromituje ORLEN w porównaniu z KGHM czy BOT, a podobno Minister SKARBU pochodzi z Płocka. Może lepiej by było, aby minister pochodził z Poznania, bo wtedy wykończyłby Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 00:06 Gość portalu: Piter napisał(a): > Co by nie gadał, to "Dmo" miał układy. Jestem przekonany, że gdyby został w > klubie w lidze bysmy sie utrzymali, a tak ja pie........ to jest sport czy zabawa w "kto ma lepszych kolegów"?? Dmo powinien już dawno siedzieć w pierdlu wśród swoich kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bueheh Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 22:24 taki mocny w gebie...trzeba to bylo mowic wczesniej a nie teraz jak po zawodach jest...wszystkich oskarza bo juz nie ma tu co robic...stowarzyszenie to wiedzialo co robi z tym rozliczaniem !!!....koniec kropka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignac Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.c251.petrotel.pl 31.05.07, 22:39 Zgadzam się z opinią,że Orlen jest odwrócony do Płocka plecami i dyskryminuje płockie spółki, nawet te z grupu kapitałowej. Pracuję w jednej ze spółek i z tego co widzę to płockie spółki mają małe szanse by wygrać przetargi. Przeważnie nie są o nich informowane.Jeśli już zostaną dopuszczone do poważnych przetargów to w ich trakcie wymyślane są różne trudności. Największe szanse w przetargach mają zagraniczne firmy, które potrafią wynegocjować stawki 2, 3 razy wyższe niż oferuje się lokalnym spółkom. Robotę i tak wykonują miejscowe spółki, ale tylko jako podwykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek a wszystkiemu winni politycy IP: 212.160.172.* 01.06.07, 08:10 Jasiński - nie wracaj tu szujo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz chleba jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:32 myślę, że jest tu drugie dno, niewidoczne dla nas maluczkich. "I na tyle" ... jak mawiał świętej pamięci profesor mniemanologii stosowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic& Szpec od pilki? IP: *.c158.petrotel.pl 01.06.07, 08:52 Panie Dmoszyński liczy sie efekt końcowy .A gdzie jest Wisła teraz to widać ,nie pieprz pan bzdur.Gdyby pana nie pilnowali pewno bylo by jeszcze gorzej.Skoro mialeś człowieku tyle problemów to trzeba bylo to mówic a nie siedzieć cicho.Jeśli szukasz pan usprawiedliwienia to polecam zajrzeć w lustro i szczerze powiedzieć czy mówie prawde ?Ja natomiast oceniam pana jako następnego cwaniaka ,jaki w naszym mieście podreperował sobie kasę i oszukał kibiców.A też w pana wierzyłem .Teraz mi wstyd i życze panu takich sukcesów w życiu osobistym ,jak zostawiłeś nam Wisłę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szpec od pilki? IP: *.eranet.pl 01.06.07, 11:07 człowieku zastanów się i odrzuć swoje prywatne animozje.Wisła Płock za czasów DMO odniosła największe sukcesy sportowe i taka jest prawda.DMO zawsze walczył o klub czego dobitnym przykladem była debata w Urzędzie Miasta.Jako jeden z nie licnych walczył o Klub ze skostniałym pod wzgledem sportowym ORLENEM.Myślę, że powinniśmy to uszanować.Zyczę nowemu Zarządowi aby przynajmniej w części doprowadził Wisłę do takich sukcesów sportowych jak za czasów DMO, a prezesom ORLEN-u zeby zweryfikowali swoją politykę wobec Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: 195.33.116.* 01.06.07, 08:56 A ja dziekuje Dmoszynskiemu, bo dziki niemu pare meczy naprawde bylo pieknych w Plocku np: 4:4 z Wisłą Kraków ktora lala wtedy wszystkich a Irek i Darek Gesior oraz Kibice w PLocku pokazali ze nie jestesmy chlopcami do bicia!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARK respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:10 Dzięki za starania i serce okazane Wisśle wbrew wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Re: respect IP: *.eranet.pl 01.06.07, 11:55 Na Dzień Chemika zamiast koncertu najlepiej by było mieszkańcom Płocka rozdać płyty DVD z nagraniem debaty o przyszłosci Klubu, która odbyła się w Urzędzie Miasta, gdzie było widać kto bronił Klubu. Brawo! panowie Kubera,Kwiatkowski,Maliszewski,Konopiński, a gdzie był głos przewodniczącego Rady Nadzorczej Klubu pana Formeli.Siedział za stołem prezydialnym i bał się odezwać.I tacy ludzie mają reprezentować Klub.Cała przyszłość Klubu w rękach Miasta, a nie nieudaczników z ORLENU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: respect IP: *.eranet.pl 01.06.07, 12:01 Wiadomo, że gazeta ma swoją objętość. Proponuję o ile to jest możliwe zorganzowanie czatu z panem Dmoszyńskim,który umożliwiłby wszystkim sympatykom Wisły w szerszym zakresie uzyskanie odpowiedzi na nurtujące nas kibiców pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kil Re: respect IP: *.plock.msk.pl 01.06.07, 15:04 Orlen ma Wisłe gdzies. Kto tam jest u góry z Płocka. Doją kasę az miło, dac na klub 10 baniek wstyd. To ludzie z układów i warszawka. Oni dadza na klub 20 baniek ? Dmo jaki był taki był, ale z Gawłowskim to już by były derby Wisła, Mazowsze, Amator, Kasztelan. Czy nikt nie widzi żę ORLEN NIE CHCE SPORTU W PLOCKU. A teraz kogo zrobili prezesem. Co ten laik wie o piłce? Zna ja tylko z opowieści DMO. Obstawił sie kolesiami i wielki prezes. KPINY Z NAS PŁOCCZAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.c242.petrotel.pl 01.06.07, 15:42 Dmo to podwarszawski burak , który umie się tylko ładnie reklamować i kupować media. Biorąc pod uwagę możliwości finansowe i organizacyjne Wisły , to jego osiągnięcia są blisko zera !! Biję zakład ze nie weżmie go - jako hochsztaplera= Nikodema Dyzmę - żaden szanujący się klub w Polsce. Do tego ta przeszłość - oficer komunistycznych służb specjalnych. A fe !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Ja tam mu dziękuję za niezłą robotę. IP: *.centertel.pl 01.06.07, 16:47 A mam gigantyczne pretensje to tych partyjnych najemników pracujących w Orlenie i mających za zadanie zniszczenie tego klubu. Nie wyobrażam sobie jak można (bezinteresownie) wyrzucać w błoto 30 mln zł na jakiś patałachów, którzy taplają się raz w roku gdzieś w piasku w afryce. Jeden ciągle dojeżdża 40-sty któryś, a drugi nigdy nie dojeżdża do mety. To jest żenada. Poza tym do tego pożal się boże "działu promocji" to chyba przyjmują wyłącznie dzieci polityków, bo patrząc na wyniki ich pracy (kampanie reklamowe w żałosnym stylu, beznadziejne rebrandingi i wprowadzanie na rynek kretyńskich marek) należy uznać, że nie mają zielonego pojęcia o tym co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Ja tam mu dziękuję za niezłą robotę. IP: 88.220.32.* 01.06.07, 20:54 Wisła Płock za rok w I lidze.Mamy umowę sponsorską na 3 lata z Orlenem na dotychczasowym poziomie z możliwością zwiększenia i szykują się dodatkowi sponsorzy.To jest widomość dnia z przed godziny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Ja tam mu dziękuję za niezłą robotę. IP: *.eranet.pl 01.06.07, 21:37 może nasza telewizja Tele-Top zorganizowałaby dyskusję z udzialem rzecznika PKN pana Piekarza i DMO , i wówczas wiele rzeczy by się wyjaśniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Dmoszyński: Nie ustrzegłem się błędów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:55 Nareszcie ktoś powiedział część prawdy o Orlenie. Jak to jest możliwe, że średni szczebel oraz dyrektorzy wykorzystują samochody służbowe, przede wszystkim w soboty i niedziele do robienia zakupów z rodziną w Warszawie i w Łodzi. Myślałem, że przez przyjście prezesa i wiceprezesa z nik TEGO TYPU PRAKTYKI za nasze pieniądze zostaną ukrócone. Kolejna sprawa to przetargi organizowane przez PKN Orlen gdzie wygrywają wyłącznie prywatne spółki a nie spółki z grupy kapitałowej. Pracuję w PKN już ponad pięć lat, ale to co się dzieje w tej chwili woła o pomstę do nieba. Może potrzeba kolejnej komisji śledczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Umowa z Wisłą na 3 lata!!!! IP: 88.220.32.* 03.06.07, 11:28 Czemu gazeta nie pisze nic o tym że Wisła Płock ma umowę podpisaną z Orlenem na 3 lata!!! www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=196926 Odpowiedz Link Zgłoś