Dodaj do ulubionych

Wakacyjne remonty szkół

29.06.07, 14:06
szkoły w Płocku są w dobrym stanie, więc nie wiem po co je remontować ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sroka ciekawska Re: Sala gimnastyczna Małachowianki IP: *.plock.mm.pl 29.06.07, 20:01
      Czy zostało wyjaśnione co spowodowało uszkodzenia konstrukcji sali gimnastycznej
      przy Małachowiance , bo mnie nie udało się trafić na jakiekolwiek wyjaśnienia.
      Czy przypadkiem prace ziemne przy słynnym niechlubnie amfiteatrze nie
      przyczyniły się do tych uszkodzeń. Byłby to kolejny skutek partactwa.
      Wiecie coś na ten temat?
    • Gość: Marzena Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:58
      W szkole podstawowej w Radziwiu (nr 5)Pan Prezydent Milewski robi nowy gabinet
      dla Pani Dyrektor. ten który jest od 40 lat dla nowej Pisowskiej władzy jest za
      mały.!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jaan Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.c246.petrotel.pl 30.06.07, 00:31
        Nowe dyrekcje (czytaj: zeszłoroczne) nie mają autorytetu, to chociaż niech mają
        atrybuty.
        • Gość: rodzic Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:55
          W kwestii technicznej - Pani Dyrektor Szymańska została wypinkowana już w
          zeszłym roku. Teraz dyrektorem jest Pani Cupta (chyba że to zeszłoroczny
          przedruk)Pozdrawiam Gazetę
          Podziwiam Prezydenta za decyzję o budowie nowego przedszkola w Ciechomicach - w
          tym roku uczęszczało tam chyba 13 dzieci, ale jak jest dobry Dyrektor (z PiSu)
          to są efekty.
          Przypominam Panu, Panie Prezydencie że w 15 kończy się termin ważności na budowę
          boiska szkolnego. Ja wiem, że tam wasz człowiek dopiero będzie, ale może
          zapytałby Pan społeczności co dla nich ważniejsze.
          • Gość: xxx Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:11
            Wakacje sa właśnie od remontów, żeby dzieci miały czysto we wrześniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka