normnet 29.06.07, 14:06 szkoły w Płocku są w dobrym stanie, więc nie wiem po co je remontować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sroka ciekawska Re: Sala gimnastyczna Małachowianki IP: *.plock.mm.pl 29.06.07, 20:01 Czy zostało wyjaśnione co spowodowało uszkodzenia konstrukcji sali gimnastycznej przy Małachowiance , bo mnie nie udało się trafić na jakiekolwiek wyjaśnienia. Czy przypadkiem prace ziemne przy słynnym niechlubnie amfiteatrze nie przyczyniły się do tych uszkodzeń. Byłby to kolejny skutek partactwa. Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:58 W szkole podstawowej w Radziwiu (nr 5)Pan Prezydent Milewski robi nowy gabinet dla Pani Dyrektor. ten który jest od 40 lat dla nowej Pisowskiej władzy jest za mały.!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.c246.petrotel.pl 30.06.07, 00:31 Nowe dyrekcje (czytaj: zeszłoroczne) nie mają autorytetu, to chociaż niech mają atrybuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:55 W kwestii technicznej - Pani Dyrektor Szymańska została wypinkowana już w zeszłym roku. Teraz dyrektorem jest Pani Cupta (chyba że to zeszłoroczny przedruk)Pozdrawiam Gazetę Podziwiam Prezydenta za decyzję o budowie nowego przedszkola w Ciechomicach - w tym roku uczęszczało tam chyba 13 dzieci, ale jak jest dobry Dyrektor (z PiSu) to są efekty. Przypominam Panu, Panie Prezydencie że w 15 kończy się termin ważności na budowę boiska szkolnego. Ja wiem, że tam wasz człowiek dopiero będzie, ale może zapytałby Pan społeczności co dla nich ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wakacyjne remonty szkół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:11 Wakacje sa właśnie od remontów, żeby dzieci miały czysto we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś