Dodaj do ulubionych

Ginekolog Nabil

02.07.07, 19:26
Witam,
wiem, że już kiedyś był ten temat poruszany ale chciałabym dowiedzieć się
opinii na temat ginekologa, który przyjmuje na Królewieckiej (gdzieś przy
Tygerze) a w piątki rano w Petroleku, nazywa się Nabil El-Khatib, czy któraś
z dziewczyn była u niego? dzieki za wszystkie informacje
Obserwuj wątek
    • maciek.zwany.jajem wyciąć post 02.07.07, 19:28
      anitka_23 napisała:

> wiem, że już kiedyś był ten temat poruszany

Mało rozgarnięta. Poszukaj w wątkach.
      • anitka_23 Re: wyciąć post 02.07.07, 19:38
        Jajo ja Ci ciągle komplementy pisze a Ty do mnie w taki sposób? ohh Ty! wiem,
        że był taki temat ale nie było nic o tym ginekologu własnie i dlatego
        napisałam...
        • maciek.zwany.jajem Re: wyciąć post 02.07.07, 19:46
          Pardon. Nie sądziłem że to 'ta' Anitka :-) :*
      • 1234jagoda Re: wyciąć post 07.04.16, 19:08
        Niestety nie mogę polecić tego lekarza bierze pieniądze za wizytę a badanie przeprowadza powirzchowne,
    • Gość: *** Re: Ginekolog Nabil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:48
      Przegląd wszystkich ginekologów, porodówek i takich tam jest na
      forum :pogaduchy płockich mam.
      Po przeczytaniu tego forum lepiej zapomnieć o facetach.
      • maciek.zwany.jajem Re: Ginekolog Nabil 02.07.07, 20:58
        Gość portalu: *** napisał(a):

> lepiej zapomnieć o facetach.

By później sobie o nich przypomnieć.
        • Gość: *** Re: Ginekolog Nabil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:02
          Lepiej późno niż wcale :)
          • anitka_23 Re:Ginekolog Nabil 02.07.07, 23:42
            hmm.. chyba nikt nie słyszał o Nabilu .. a to niedobrze, niedobrze bo ja już
            sie do niego zapisałam a jak sie okaże, że to zboczek :/:P
    • Gość: do anitki Re: Ginekolog Nabil IP: *.c157.petrotel.pl 03.07.07, 00:25
      Byłam u Niego, ale ze cztery lata temu. Nie wiem jaki jest teraz, ale wtedy
      mogłabym go polecić.
    • Gość: anka Re: Ginekolog Nabil IP: 193.59.95.* 03.07.07, 07:57
      Całkiem niezły, sympatyczny, niekrępujący.
      Ja mam dobre o Nim zdanie i możesz iść śmiało.
    • Gość: Butelka Re: Ginekolog Nabil IP: *.class147.petrotel.pl 03.07.07, 08:24
      A czy to takie wazne, kto tam pogrzebie?? Byle się znał na tym;-)
      • anitka_23 Re: Ginekolog Nabil 03.07.07, 12:18
        heheh :) no wiesz, troche jednak ważne jest kto tam pogrzebie jednak,
        kinekolodzy różnią się od siebie, coprawda byłam w życiu u trzech, jeden pytał
        kiedy była ostatnia miesiączka, drugi badał dodatkowo piersi, trzeci zrobił
        cytologię ale każdy z nich miał inne podejście, dlaczego nie kazdy pyta o
        miesiączkę, nie robi badania piersci albo nie proponuje cytoligii..? byłam raz
        u babki, dała mi takie leki, które nic nie pomogły, wydaje mi się, że podejście
        lekarzy różni się także tym, czy idziemy do nich za 80 zł czy za darmo, wtedy
        podejscie się zmienia
        • Gość: Butelka Re: Ginekolog Nabil IP: *.class147.petrotel.pl 04.07.07, 08:40
          Droga Anitko!! Wiadomo, ze lekarz lekarzowi nie równy... ale myślę, ze każdy z
          nich ma tyle samo kobiet ZA jak i PZRECIW. Innaczej nie byłoby tyle w tym
          mieście gabinetów ginekologicznych.
          Sam gdybym był ginekologiem, to też badałbym piersi.... wybranym pacjentkom:-)
          • Gość: Do Butelki Re: Ginekolog Nabil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 11:40
            heheh :) no to ja już nie wiem czy Ty mógłbyś być ginekologiem :);)
            • Gość: Butelka Re: Ginekolog Nabil IP: *.class147.petrotel.pl 05.07.07, 07:14
              Mógłbym:-) Mam predyspozycje, czyli delikatne dłonie i ten "błysk" w oku;-)

I wcale nie byłbym drogi;-)
              A kobiety prawdziwie piękne miałyby badania piersi u mnie za freeeee:-)
    • Gość: kubus Re: Ginekolog Nabil IP: *.c246.petrotel.pl 03.07.07, 17:33
      ja byłam u niego. Jeśli jesteś w ciąży , nie ma sprawy polecam. To miły i
      sympatyczny człowiek ,jeśli nie to nie chodź do niego szkoda czasu . Mnie nie
      wyleczył. Faszerował mnie tabletkami i leczył na to co nie powinien. I tak
      trafiłam w końcu do prywatnego lekarza.
      • anitka_23 Re: Sensacja Sensacja:) 06.07.07, 10:51
        kurdee wiecie co? bylam u tego Pana i nawet mnie nie przebadał! spytal co mi
        jest wiec powiedzialam, że to samo co wczesniej (bo juz bylam raz u niego) a on
        mi bez badania dał te same leki (pomogły mi wcześniej ale to co?) co Wy o tym
        myślicie? chyba tak nie powinno być? z jednej strony ciesze się, że nie
        musialam znowu siadać na samolocie (bo to nie należy do miłych przeżyć) ale z
        drugiej strony chyba zajrzeć powinien? to taj jakbym poszła do lekarza i
        powiedziała, że mam raka a lekarz bez badania wysłałby mnie na operację :/
        • anitka_23 Re: Sensacja Sensacja:) 06.07.07, 16:18
          hej no co mi nikt nie odpisuje na moje sensacje :)
          • Gość: Butelka Re: Sensacja Sensacja:) IP: *.class147.petrotel.pl 12.07.07, 08:32
            Nie odpisuję, bo się rozmarzyłem;-)

Ja tam bym cię od razu wysłał na samolot i zbadał dogłębnie;-)

Jemu widocznie już się znudziło hehehehehe
            • Gość: baba do Anitki IP: *.plock.msk.pl 12.07.07, 08:45
              Raz pytasz o opinie na temat tego lekarza, a za chwile piszesz ze juz raz u
              niego bylas... Zdecyduj sie moze. Polecam tabletki na usprawnienie pamięci.
            • Gość: szyjka Re: Sensacja Sensacja:) IP: *.c154.petrotel.pl 13.07.07, 00:38
              hahaha dobre, zbereźniku jeden!!!
              • Gość: Butelka Re: Sensacja Sensacja:) IP: *.class147.petrotel.pl 13.07.07, 10:44
                Że niby JA??:-)
                • Gość: szyjka Re: Sensacja Sensacja:) IP: *.c153.petrotel.pl 14.07.07, 00:02
                  a nie? ten "błysk w oku" i "badanie z free" Ubaw po pachy :)))
                  • Gość: Butelka Re: Sensacja Sensacja:) IP: *.class147.petrotel.pl 16.07.07, 08:42
                    A znasz faceta, który nielubiłby popatrzeć??;-)
    • Gość: pytanie teraz forum służy do bezpłatnej agitacji ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 08:05
      jakiegos znajomka
    • Gość: wóda i koks Re: Ginekolog Nabil IP: *.plock.mm.pl 09.04.16, 17:13
      Spożywanie alkoholu w miejscach publicznych zabronione! A tu połowa pijaczek pisze brednie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka