piotrploc 13.07.07, 15:01 Szukam zaufanego warsztatu do bieżących przeglądów i napraw VW Passata 1,9TDI. W ogłoszeniach nic nie ma, a na forum auto-moto nikt nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obeznany Re: auto-warsztat IP: *.c247.petrotel.pl 13.07.07, 17:40 to jeden z najbardziej zawodnych samochodów, sorry facet masz pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka Re: auto-warsztat IP: *.plock.msk.pl 13.07.07, 18:50 Z. Kamiński, ul. Klonowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczyslaw [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:48 Ja znam kilka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:58 Wszyscy mechanicy samochodowi w płocku są po jednych pieniądzach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:04 W Wyszogrodzie serwis bosch'a polecam.Byłem tam i jestem zadowolony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: auto-warsztat IP: *.aster.pl 14.07.07, 12:41 Dla zainteresowanych to ich strona: www.boruta.biz/warsztat.html Też naprawiam tam samochód i jestem zadowolona. Szczerze mówiąc bardziej opłaca mi sie dojechać z Warszawy niż robić samochód na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: auto-warsztat IP: *.aster.pl 14.07.07, 12:42 Zapomniałam dodać, że jest połowe taniej niz w Wawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem w Słupnie taniej 14.07.07, 15:20 To może w Słupnie będzie jeszcze taniej. W końcu jeśli mam zapłacić za robociznę 300zł w Płocku to opłaca mi się jechać do Sierpca i robić za 200zł tym bardziej przy droższych naprawach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pansamochodzik Re: w Słupnie taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:03 A ja polecam nad samą Wisłą przy dawnym basenie: najbliżej, fachowo i ceny przyzwoite. Nie wiem tylko jakie mają terminy, bo jak odbierałem samochód to na pracę nie narzekali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:02 W Płocku to nie widzę dobrych fachowców........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidem Re: auto-warsztat IP: *.c246.petrotel.pl 15.07.07, 10:28 Jak to się mówi- Boscha to do kosza.:) Ludzie... przepłacać za naprawy, bo to serwis BOSCH'A...śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 00:57 A kto mówi o przepłacaniu? W porównaniu do cen w Płocku(i jakości wykonania usługi) to tam jest wypas ! W Płocku to moze jeszce za torami na przeciwko budynku Wektry do Fredka mozna jechać... Poza tym lipa........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 08:50 jedz do warsztatu na jednostce (w hangarze) koło stacji LPG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vw Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:26 Jedz do wloclawka do autoryzowanego serwisu volkswagena u watarskiego kolo azotow Szkoda taka zajebista bryke oddawac w rece byle patyraka Skoro kupiles taka furke zamiast cinguecento to chyba masz troche niepotrzebnej kapuchy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teyryk Re: auto-warsztat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:23 Grata sprzedaj albo zutylizuj a za to co ci zostanie wez do pregladow swojego malucha jakas fajna laske Odpowiedz Link Zgłoś