czerwonasukienka1 05.09.07, 16:24 Tyle bylo pisane na www.female.pl o takich konkursach a dziewczyny dalej tam startuja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :O( Tak patrze na te smutne dziewczyny... IP: 81.144.219.* 05.09.07, 16:27 Tak patrze na te smutne dziewczyny i niedobrze mi sie robi... uroda totalnie przecietna - dominuje raczej twarz prostacka... co do bikini - az szkoda mowic - totalna trzoda... zdjecia slodkie i robione chyba przez jakiegos pana, ktory zaczynal w poprzedniej epoce... Jednym slowem bylejakosc, smutek i beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!! Bez pomyslunku, bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Orange Breja intelektualno-estetyczna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:37 Breja intelektualno-estetyczna! Panienki na prawdę nie wyróżniają się urodą na tle kobiet, które można spotkać na ulicach. Wyraz twarzy w większości jak u typowej chłopki, do tego strzaskane na solarce i wystające żebra. Jestem w stanie wskazać tuzin ładniejszych studentek na technicznym wydziale. To są chyba studentki, które przez przypadek trafiły na uczelnię, powinny kończyć gastronomiki czy szkoły fryzjerskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADOLKA [...] IP: 194.125.99.* 05.09.07, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jaki kraj, takie twarze IP: *.ztpnet.pl 05.09.07, 19:50 W kazdym razie moglas sama wystartowac Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Breja intelektualno-estetyczna! 05.09.07, 19:51 też się zgadzam proste chopki a nie kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczo i Boso Re: Brrrrrrr.....! IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 05.09.07, 22:26 Co sie stalo? Czy juz w Polsce piekniejszych kobiet nie ma?? A moze sa tylko nie chca brac udzialu w podobnych imprezach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):):) jestescie okropni i zazdroscicie finalistkom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 18:54 zostawiajac taki komentarz udowadniasz wszystkim ze zazdroscisz urody tych pieknych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juror ale masakra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:40 A te zdjęcia to już total. Większej krzywdy tym bidulkom nie mogli zrobić. Ten fotograf to chyba pracuje na policji. Specjalizacja - zdjęcia zwok i samochdów po wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k he he, ale dziewczyny zacne! ;) IP: *.acn.waw.pl 05.09.07, 17:34 pan Mietek z Płocka złapał fuchę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Tak patrze na te smutne dziewczyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:00 Czemu dziewczyny chcą biegaćz gołym tyłkiem i to przy takiej pogodzie. Niby niegłupie. Odpowiedz Link Zgłoś
avvarill Re: Tak patrze na te smutne dziewczyny... 06.09.07, 11:29 hehe, z jedną z dziewczyn z elbląga chodziłam do szkoły, i proszę mi uwierzyć - po tym, jak się zachowywała, nie wyglądała na smutną... ;P a co do zdjęć i ogólnie dziewczyn, to również nie widzę w nich niczego nadzwyczajnego, co mogłoby je kwalifikować do tego typu konkursów. no, może chęć pokazania "siebie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naga ale ubrana To ich "studiowanie" skończy się w świerszczykach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:38 To ich "studiowanie" to się chyba w jakichś świerszczykach zakończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anglik Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:12 Chciałem napisać coś mądrego ... ale boli mi ręka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk oj kilka bardzo ładnych dziewczyn nie z dyskoteki IP: *.acn.waw.pl 05.09.07, 17:31 wreszcie! :) i bez tandetnego makijażu Nr 2 - palce lizać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk Nr 8 i 16 zdecydowanie si! :) IP: *.acn.waw.pl 05.09.07, 17:32 hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Nr 8 i 16 zdecydowanie si! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:54 Zdecydowanie się zgadzam, si! No, 16-tka ma jakiś koszmarni chude uda, ale poza tym ok. Reszta - dziewczyny jak dziewczyny. Wg. tych kryteriów jeszcze dwa lata temu chodziłem na studia (i nie tylko :P) z kandydatkami na miss wszechświata. Ehh, t konkursy. Trza by się wkręcić do jakiegoś żiri :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieieek Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:36 Niewiele opinii, a 90% to narzekactwo, malkontenctwo. Już macie niedobór promieni słonecznych? Wybrzydzanie zamiast napisać kilka ciepłych słów dla fajnych dziewczyn. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stauffenberg Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: 193.164.157.* 05.09.07, 17:52 Ciekawe, że jakoś studentki z uniwerków: warszawskiego i wrocławskiego, UJ, UMK, SGH, SGGW czy lepszych Politechnik (tak, tak, minęły już czasy, kiedy na Polibudach były same pasztety)jakoś się takimi konkursami nie zajmują...za duzo chyba mają roboty i nie interesuje ich "kariera", jaką im takie pozal się Boże "konkursy" dla prowicjonalnych erotomanów mogą zapewnić... A te bidule? Życzę im tego o czym śnią, biorąc udział w tych rykowiskach - niech złapią bogatych, dzianych chłopów, wyjdą za nich, rodzą im dzieci i nie zawracają sobie głowy...niczym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
gold007 Studencka Miss Polski - 19 finalistek 05.09.07, 18:00 numer 5 zdecydowanie za, jest wszystko twarz, cyc i reszta miód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terencjusz Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.elb.vectranet.pl 05.09.07, 18:28 przepiękne śliczne cudowne!!! miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek954a fajne samiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:29 jak ja bylem w liceum (5lat temu) to dziewczyny nie byly w polowie drogi do tego co tu panie pokazuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.belchatow.msk.pl 05.09.07, 19:33 ..by je!! na raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIAK [...] IP: *.belchatow.msk.pl 05.09.07, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek 05.09.07, 20:10 no takich kaszalotów to już dawno nie widziałem. Dziewczyny napewno inteligentne i sympatyczne, ale.... - stylizowane na lata 70te, Krynica Morska - miny a la sprzedawczyni mięsa - pozy rodem z Cats - wczesne lata 90te - sceneria jak z obory - lata 20te, Wołyń Brak w tej sesji polotu, fantazji, marzeń, magii Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek 05.09.07, 20:58 dr.kwasenbrau napisał: > Brak w tej sesji polotu, fantazji, marzeń, magii Możesz podać link do jakiejś galerii z wymienionymi przymiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:07 Ja znalazłam,ale nie podam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HombreUK ilu z tych co obraza je ma ladniejsza madrzejsza ! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.09.07, 21:24 mnie sie podobaja ... wiedza czego chca ... maja odwage ... studiuja i nie uwazam je za glupie ... sprobojcie sami cos zrobic a nie obrazac ... powiedzcie, jest okay, powodzenia, zamiast widac zle rzeczy ... pozdrownia dla studentek i powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: ilu z tych co obraza je ma ladniejsza madrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:31 Bardzo mi przykro,ale nie mam zamiaru podziwiać kobiet za bieganie z gołym kuprem. Za myslenie i pracę owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek 05.09.07, 22:00 "Castingi odbywały się w 10 największych ośrodkach akademickich w Polsce" hm plock, olsztyn, bialystok wsrod 10 najwiekszych a aglomeracja gornoslaska sie nie zalapala? cos mi sie wierzyc nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek 06.09.07, 10:06 Taki konkurs ze ślonskimi frelkami nie miałby sensu - od razu wiadomo by było kto wygra :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: *.nycmny.east.verizon.net 05.09.07, 22:27 Dziewczyny super ale fotograf to straszny amator! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał A Górny Ślask? IP: 212.203.141.* 05.09.07, 22:58 Czy Górny Śląsk nie jest jednym z najwiekszych ośrodków akademickich w kraju? Jest mniejszy od Olsztyna czy Białegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA Re: A Górny Ślask? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.09.08, 17:46 Tak, jest mniejszy, tak ciezko to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
babilonczyk Re: Studencka Miss Polski - 19 finalistek 05.09.07, 23:14 Te dziewuszki wyglądają na licealistki a nie na studentki. Zgadzam się z postami powyżej - sesja, sceneria - denne, pozy - faktycznie jakby z catsa [hahaha], no i dobija mnie ta opalenizna z solarium - im bardziej przypieczona tym lepiej! Czy one nie wiedzą, że to nie jest seksowne??!! Kobiety, co z wami??!! Poza tym dziewczęta baaaardzo przeciętne. Co do "chłopskich twarzy" - nie będę dyskutował, bo to nieładnie ;) Ale fakty są takie, że gdyby zrobić im profesjonalną sesję, wpuścić babkę od makijażu i jeszcze obrobić później zdjęcia to każdy by się nimi zachwycał, bo tak właśnie się robi z wszelkimi gwiazdami i laskami w gazetach dla facetów, które też nierzadko mają twarz "pani z mięsnego". PS. Rok temu skończyłem studia - z mojego wydziału (techniczna uczelnia!!) wiele dziewczyn by je rozgoniło w tym konkursie. Dużo popsuł tutaj fotograf :/ Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Wszystkim malkontentom i krytykom 05.09.07, 23:55 mówię pas. Te dziewczyny nawet by na was nie spojrzały, przystojniacy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
babilonczyk Re: Wszystkim malkontentom i krytykom 06.09.07, 00:00 no masz sporo racji. ale jestem gotów sie zalozyc, ze spojrzalyby na mnie - to są zwykłe dziewczynki, jakich wiele na uczelniach i w akademikach ;] po prostu ta sesja wszystko zespuła, wyglądaja pewnie gorzej niż w rzeczywistośći. Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Re: Wszystkim malkontentom i krytykom 06.09.07, 00:04 Ty tez masz sporo racji - widzialem wiele rownie ladnych lub ladniejszych na uniwerku szczecinskim. chcialem tylko powiedziec, ze wszlekie teksty negatywnie odnoszace sie do tych dziewczyn to przejaw kompleksow ich (tekstow) autorow Odpowiedz Link Zgłoś
babilonczyk Re: Wszystkim malkontentom i krytykom 06.09.07, 00:14 heheh, tak. chłopaki pewnie tak przyzwyczaili sie do "plastikowych lalek" z playboya, ckm-a itp., że gdy widzą naturalne laski wziete z uczelni to wybrzydzają. znam takich, którzy na imprezach wybrzydzaja na każdą laskę... i stoi taki i sączy browara... oczywiscie samotnie, bo nie ma odwagi podejsc do jakiejkolwiek dziewczyny. bo albo za brzydka... albo za ładna i sie krepuje hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Re: Wszystkim malkontentom i krytykom 06.09.07, 00:21 nic dodac, nic ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observe UWAGA UWAGA zaslepienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 00:24 konkluzja jest prosta. nie wiem, kto tu glosuje, ale z sondy wynika, ze gust polakow jest fatalny. pierwsze miejsca zajmuja naprawde nieciekawe dziewczyny, tzw. typ lachona. naprawde ladne dziewczyny, prezentujace mniej wulgarny a bardziej subtelny typ urody i mogace poszczycic sie bardziej zadbanym cialem, a nie tylko wielkim cycem, znajduja sie niestety dalej w rankingu. a szkoda. ja sie rozmiarem biustu podniecalem w podstawowce... myslalem, ze na studiach to juz bardziej calosciowy poglad miec sie powinno.. ;] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Nr 1 - Weronika Ostrowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 00:26 .. i to w cuglach! Powodzenia na studiach i w konkursie, pani Weroniko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Coś jet namieszane - brakuje zdjęcia i opisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 01:39 pierwszej dziewczyny licząc od prawej strony, ze zdjęcia zbiorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
sunee nie bylo ladniejszych??? 06.09.07, 02:14 naprawde nie bylo ladnych???, nie do wiary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Studencka Miss Polski - 19 finalistek IP: 148.177.160.* 06.09.07, 04:28 ale slabe i rozlazle b@@bs ma:P lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant Proszę zwrócić uwagę, co panie studiują. IP: *.e-wro.net.pl 06.09.07, 09:16 Z 19 tylko dwie wbrały ścisłe kierunki (chemia i fizyka) reszta to bananowe kierunki, po których czeka je wyjazd na Wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege nie zgadzam się do końca IP: *.icpnet.pl 06.09.07, 10:52 a budownictwo (2 dziewczyny) i farmacja? To mają być wg Ciebie "bananowe" kierunki? Co nie zmienia oczywiście końcowego wniosku, z którym się zgadzam - większość studiuje cokolwiek w wyższej szkole tego i owego ;]. A tyle jest pięknych dziewczyn na uczelniach (wyłączając kierunek informatyka (miałem dokładnie 3 ładne dziewczyny na cały rok tj. 150 osób ;]))... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.hart 6- bardzo ładna dziewczyna 06.09.07, 09:42 moja faworytka (się rozmarzyłem) ;) PS. zupełnie nie rozumiem, dlaczego niektórzy wypisują takie nieprzyjemne rzeczy. inteligenta poznasz nie po słowach, których używa, ale po taktownym milczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś