konrad_wp 10.09.07, 09:23 ponieważ z niewiadomych mi przyczyn FPI zostało odlinkowane z płockich podforów (może Stuntman wie coś na ten temat?), użytkownik gazeta_plock został usunięty z grona administratorów FPI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radeqrdemenes Re: Informacja 10.09.07, 12:58 Właśnie bez zalogowania się ciężko je znależć Odpowiedz Link Zgłoś
other_side Re: Informacja 10.09.07, 16:53 Sugeruję, aby FPI przenieść z Gazety na jakiś niezależny serwer Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Informacja 10.09.07, 17:39 phpBB byłoby najlepszym rozwiązaniem, wystarczy zobaczyć forum. np. Ubuntu... ile możliwości itp...no ale serwer trzeba mieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Informacja 10.09.07, 21:28 Spokojnie, po co od razu aż tak radykalnie. Z tego co wiem podobna niespodzianka spotkała niedawno Forum Romanum. Dlatego trzeba najpierw zasięgnąć języka bezpośrednio u źródła co do przyczyn i możliwości skorygowania problemu. Poza tym obawiam się, że FPI poza Gazetą.pl to już nie byłoby to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Informacja 10.09.07, 22:26 Masz rację, trochę się zagrzałem :-) Ale wkurzyło mnie że pozbyli się jednego z nielicznych forów na których prowadzi się normalne dyskusje. Bo tego syfu jaki wyprawia się na głównym forum chyba dyskusją nazwać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Informacja 11.09.07, 09:29 Maila najwidoczniej już przeczytali, bo FPI wróciło dziś na listę płockich podforów. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Informacja 11.09.07, 09:49 Miło. Admini gazety odzyskali więc prawo współdecydowania o FPI Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: Informacja 17.10.07, 18:27 Znowu FPI zostało odlinkowane. To jest jakiś bug silnika forum czy celowe działanie? :( Odpowiedz Link Zgłoś