aa9612bydleludzkie
18.10.10, 09:17
Pozwalam sobie przekleić farament wpisu z innego wątku bo ... Sami przeczytajcie
gdev napisał:
Szanowni aborygeni, takiego steku absurdów i głupot, jak w tym wątku, dawno nie czytałem. O ile pamiętam, to Piotrowski startował z listy PiS czy będzie startował. Ja akurat jestem krytykantem PiS-u i trzeba być chyba niespelna rozumu, żeby mi insynuowac bycie burmistrzem...
ODPOWIEDŹ:
Przynajmniej niektóre informacje zaewarte w oświadczeniu gdeva są fałszywe ale to nie jego wina. Zaraz wyjaśnię.
Pan Piotrowski ubiegając się o wybór wywiesił na Radzyminioe plakaty ( nawet bilboard) ze skrótem PiS. Było to w okresie wzrostu popularności ś.p. Lecha Kaczyńskiego i jego ugrupowania kiedy logo Prawa i Sprawiedliwości nie było jeszcze dla wszystkich rozpoznawalne. Dokładniej przed pierwsza kadencją Piotrowskiego.
Tylko , że zagrywka komitetu wyborczego była fałszywa. W tym wypadku skrót PiS oznaczał Prawo i Samorządność lub coś w tym stylu. OCENY TAKICH STRATEGII NIE PODEJMUJĘ SIĘ - NIECH KAŻDY SAM SOBIE ODPOWIE.
Konkluzja jest taka , że PiS Pana Piotrowskiego miał się tak do Prawa i Sprawiedliwości jak Palikot, Niesiołowski, Kutz , Tusk i Komorowski do "polityki miłości".