krajan33 05.10.07, 13:50 Co Jasinski zrobil dla Plocka, a ORLEN do Gdanska?Ludzie dlaczego Wy jestescie tacy naiwni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ortis Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.p.lodz.pl 05.10.07, 13:55 No niestety!! My siedzimy i szukamy wiadomości w necie ale jest spora grupa ludzi, która nie robi tego!!( z róznych powodów!!) I mamy 45% na PIS!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:15 Niech tak będzie ... niech zabiorą Orlen do Gdańska , niech sponsorują Lechię, niech zwlekają z oddaniem mostu nawet 10 lat , niech amfiteatr sie zawali ... A WY dalej na nich głosujcie ... jak tak będzie to mówienie frajer będzie sie równało " z Płocka " .... Gdzie jest duma Płocka tylko na flagach Wisły wypisana ....??? Gdzie Ci ludzie mają oczy uszy i rozum .... Niech tak będzie to Płocka już nie będzie wtedy zatęsknicie na wyborami i oddaniem głosu na kogoś innego niż PiS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiS nie reklamuje się w Płocku-czemu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 18:16 Jakoś bardzo mało reklam PiS w Płocku. Jaki jest tego powód ? 1) Wyrok na Płock zapadł-nie będzie tu niczego-jak u Kononowicza,więc po co się reklamować i drzaźnić ludzi? Jeszcze ktoś ze złości coś na plakacie domaluje? Jak się planuje zabrać Orlen a brak innej kiełbsy dla ciemnego płockiego ludku-to szkoda na reklamę- można sobie Płock odpuścić-jak PiS tu przegra to zabierze się Orlen "za karę" 2) I tak wygramy w tym ciemnogrodzie-więc po co się reklamować? Przeniesiemy Orlen-ludzie tego chcą bo mamt 50% poparcia. A może coś jeszcze zabrać-skoro taki entuzjam tu dla PiS? 3) Żaden pisowiec tu nie przyjechał agitować-więc mają to gdzieś czy i kto na nich tu zagłosuje :) No wiem dwu z nich się pojawiło. Coś tam w gazecie pisali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 18:45 PiS bierze połowe, a druga polowe kto bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:27 Miasto moherów którym Rydzyk sprał mózgi. Z tego powodu przestałem chodzić do kościoła. Qrwa, nic się w tym mieście nie dzieje a głupie ludziska i tak na nich głosują. Ludzie do wyborów, trzeba wykopać z Polski tych karłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:30 ciebie już wykopali na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masiapo Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:43 Zdziwił mnie wynik, policzylam szybko wsrod swoich najbliższych znajomych ok 20-25 osob nie ma wyborców Pisu, więc gdzie oni są?? Do dziaj nie ufalam sondazom, ale to spora przewaga, nadzieja umiera ostatnia. Miszkalam kiedys na stancji z namiętna wyznawczynią rydzzmu, nie pracowala, wstawala o 12, byla leniwa, miala szkole pod nosem, a nigdy nie poszla na wywiadowkę do corki. Bardzo wspolczula , że ja pracuję po 12 godzin prowadząc swoja firmę. Wiem, ze napewno zaglosuje zgodnie z wolą wodza, zadecyduje mimo tego, że nie wplacila na budzetu panstwa jednej zlotowki. ( alimenty nie pdlegają opodatkowaniu) I tacy ludzi zaglosują na PIS. Na pis zaglosuje także rencistka ktora wyludzila swiadczenie, poznalam ją u swojej babci, podobno boi sie wychodzic z domu, a jak przyjdzie sezon grzybowy nie wychodzi z lasu:)))co misiąc otrzymuje z moich piniedy 500 zł. To jedynni znani mi wyborc PIS-u. Kogo wy znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AND Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.100.c78.petrotel.pl 05.10.07, 20:31 ODPOWIEDŻ jest prosta, wszyscy ci którzy piszą te brednie na PIS nie pójdą na wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:55 żulia z PZPR, ZSMP itd pójdzie, śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z płocka Rozumiem ,że celem jest mobilizacja antypisowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 19:51 straszy się dookoła pisem w nadziei zwiększenia poparcia dla lid. jak to jest ,że taki słynny i opiniotwórczy dziennik mający w swojej redakcji głównej wielkie tuzy sprawiedliwych popiera zwykłych złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:09 tiny.pl/11p7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:19 Jak zwykle totalne bzdury. Na pewno wygra LiD i Po i PSL, Pis może 2 mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:51 No własnie, kto głosuje na PIS skoro zabierają nam wszystko. Płock stanie sie głęboka prowincją. A pani Fetlińska potrafi tylko walczyć z aborcją. Gdzie wyborcy maja oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:51 LUDZISKA!!! OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!! GŁOSUJCIE NA PLATFORMĘ I LID! ONI MAJĄ COŚ DO POWIEDZENIA! W PRZECIWIEŃSTWIE DO TYCH MAŁYCH LUDZI, KTÓRZY MAJĄ PROBLEM Z SIĘGNIĘCIEM KLAMKI W SEJMIE!!! TO JEST KOLEJNA KADENCJA, KTÓRA NIE MOŻE ZOSTAĆ ZMARNOWANA! MIMO, ŻE PLATFORMA JEST NIJAKA W PŁOCKU - POPRZYJCIE JEJ KANDYDATÓW! NIE POZWÓLMY NA ODTWORZENIE TOTALITARYZMU W TYM PAŃSTWIE, GDZIE WSZYSCY SĄ PODSŁUCHIWANI I NIKT NIE MOŻE BYĆ PEWNY JUTRA! NIE BÓJCIE SIĘ WYRAŻAĆ SWOICH POGLĄDÓW! CZY MUSICIE ZNOSIĆ KOLEJNE UPOKORZENIA ZE STRONY WŁADZY! OPAMIĘTAJ SIĘ NARODU NASZ KOCHANY!!! NIE GŁOSUJCIE NA PIS! - TO JEST POMYŁKA! ZABIORĄ NAM ORLEN DO GDAŃSKA I BUDŻET MIASTA LEŻY! OCKNIJCIE SIĘ PÓKI CZAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solo Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:53 Partia Oszukańców uważa nie ma zahamowań przed oszczerstwem i kłamstwem.Jest ostoją nie biznesu ale oszustów podszywających się pod inteligencję .Namawiając do kradzierzy dowodów wpisują się w działania grup przestępczych. Autor: Maciej Krzysztof Dąbrowski Tytuł: Babci dowód ... Weź głupcze Babci dowód ! Zniszcz Babcię - swą Tradycję, ten Kościół co nas trzymał z dala od łap bandyckich. Ta Babcia co od wieków o Dziadkach Cię uczyła zadbała byś był wolny dzis - Ona to sprawiła. Jej moherowy beret nieznośny okupantom, piątym kolumnom, zdrajcom, gnidom, manipulantom ! Z jej rozmodlenia przecież padły Ochrany pęta. Nie wolno śmiać się wnuczkom bo Babcia to Rzecz Święta ! ... a jeśli ktoś tak bardzo ośmieszać ją nastaje niech zerwie maskę z gęby i owcy nie udaje bo żaden to interes dla Polski przy wyborze zabierać babci dowód ! Babcia się przydać może ! Myśl o swej Babci, wnuczku jak o najdroższym darze i nie smiej się z niej głupio - patrz, kto Ci się śmiać każe. 04/10/2007 biznes. Ludzie widzą tą obłudę i odrzucą Partię Obłudników tak jak odrzucili komunę. Już prawie dorównują komuszkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:14 Gość portalu: Kazik napisał(a): > No własnie, kto głosuje na PIS skoro zabierają nam wszystko. Płock > stanie sie głęboka prowincją. A pani Fetlińska potrafi tylko walczyć > z aborcją. Gdzie wyborcy maja oczy? Uwierz mi, że zagłosują mimo wszystko! Nawet i niektórzy młodzi ludzie, motywując swój głos walką z "czerwonymi" oddadzą na nich głos. A Ci, którzy są przeciwko nie pójdą w ogóle na wybory. Będą narzekać po kątach i znów nic się nie zmieni. Standard płocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 23:11 weż na wstrzymanie, kres nadchodzi, żuli znajdziesz w szambie Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę 06.10.07, 09:06 nie znajdzie , poszli głosować na PIS ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 09:33 Jaka płytkość umysłowa bije z wypowiedzi zwolenników PO o LiD na tym forum. Jacy to hałaśliwi pomimo, że są w mniejszości. Sprawdza się przysłowie: "puste beczki robią dużo hałasu". Radzę im wyjechać i osiedlić się na Białorusi. Tylko niech nie osiedlają się na stałe bo też będą zmuszeni emigrować wkrótce dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę 06.10.07, 09:52 Z tą Białorusią to pewnie dlatego by się zacząć przyzwyczajać to tego co nam PIS zafunduje ? Dziękuje nie skorzystam wybiorę drugą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 13:54 A dlaczego "rromero" masz się wybierać w drugą stronę? Taką możliwość masz dzięki tym znienawidzonym przez ciebie babciom i dziadkom. To oni wywalczyli wolność dla Polski. Kiedyś byś nawet o paszporcie nie mógł pomarzyć bez lojalki. Myślę, że najlepiej byś to zrozumiał na Białorusi. Jaka krótka jest pamięć ludzka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę 06.10.07, 14:46 ja nie nienawidzę ludzi z którymi się nie zgadzam. to uczucie zostawiam pewnej partii i zwolennikom pewnego radyjka. A wolność wywalczyło wielu i wielu z nich PIS się nie podoba. Poza tym wiem co to żart nawet głupi i nie robię z tego kosmicznej afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:28 kto głosuje na PiS, a kto na pozostały co kradną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:11 Mamy jeszcze 2 tygodnie do wyborów. Wybierzcie się na grzyby, może trafi się jakiś "rydzyk" - polecam marynowane! - W tym roku mam cały słoiczek! Coś pysznego! Ale tylko po zamarynowaniu! W tych wyborach głosujmy na Płocczan! Nie na ORLEN Gdańsk! Pamiętacie szum jaki był wokół przeniesienia siedziby rafinerii do Warszawy? Wszystkie podatki płacone przez tego niszczyciela naszego środowiska, w którym musimy żyć pójdą do Gdańska! W imię czego! Ja muszę oddychać tym skażonym powietrzem i Wy też! Miejmy coś w wzamian! Na razie mamy pomnik Piłata (podobno już po gwarancji! mimo nieużytkowania mostu), amfiteatr niezdatny do użytku, bo Inwestor (Miasto Płock - prezydent M.Milewski z PiS) nie potrafi sobie poradzić z problemem, który sam stworzył, brak kina i teatru w ponad 100 tys. mieście bo Ratusz pogubił się w inwestycjach! Doceniam to, że robią nowe chodniki i drogi na wielu Płockich osiedlach - ale brak koordynacji tych działań jest paraliżujący! Współczuję Płockim działaczom Platformy Obywatelskiej i LiD-u, że pozostają bierni wobec zaistniałej sytuacji i nie potrafią wykorzystać oczywistych faktów zaistniałych w mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 08:05 ty mozesz głosować na kogo chcesz, inni ci to wywalczyli ale na kogo ja mam głosować zostaw mnie, choc minimum kultury miej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 00:17 Dziękuję Pani Anno za danie mi swobodnego wyboru w głosowaniu, ale to gwarantuje mi Konstytucja, a nie PiS. Uważam, że to co napisałem jest jedynie apelem do ludzi myślących, jeżeli kogoś w uszy lub oczy kole prawda to jest jego problem. Czy dopuściłem się jakiegokolwiek kłamstwa w swojej wypowiedzi? Nie zauważyłem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsurugi Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 00:40 Mała poprawka: JESZCZE gwarantuje ci to konstytucja!!! Nie śledzisz chyba uważnie wydarzeń bo konstytucja ma być po wyborach zmieniona. Jedynie słuszna partia będzie mogła nie tylko nasłać na oponentów politycznych szwadron w czarnych kominiarka o poranku, będzie mogła w majestacie prawa wszystkich inwigilować. Zlikwidujemy korupcje - ładne hasło. A ja się pytam dlaczego Urzędy Skarbowe legalnie pobierają łapówki??? Bo jak wyjaśnić żądanie korzyści majątkowej za pozwlenie na zawarcie umowy cywilno-prawnej??? Urząd nie jest ani stroną umowy ani jej gwarantem, z jakiego tytułu z mocy prawa żąda zapłacenia "działki" w wysokości kilku procent!!! ??? Jest to łapawnictwo na masową skalę dokonywane w biały dzień w majestacie prawa. Jak chesz usunąć drzazgę z oka brata twego najpierw usuń belkę ze swojego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:19 typuje 6 mandatów dla PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Sondaż "Gazety": PiS bierze połowę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 09:44 bedzie wiecej , znacznie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś