Dodaj do ulubionych

PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku

22.10.07, 14:09
Ci sami, ale czy tacy sami?
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.plock.msk.pl 22.10.07, 14:22
      Brawo Eryk!!!!! Taki jak już pisałem w piątek, "zjadłeś" tego
      amatora Martynowskiego - teraz czas na dociśnięcie śruby
      Milewskiemu, Andrzej Nowakowski na pewno Ci w tym pomoże!!!!
      powodzenia chłopaki na Wiejskiej ( ale jutro pingiel skoczy kolesiom
      z rady miasta i prezydencikom!!!!ch3cheche)
    • Gość: zydel Re: k fuck,k fuck,k fuck... IP: *.158.c71.petrotel.pl 22.10.07, 14:41
      Nareszcie,pozbyliśmy się chwastów...
    • Gość: zydel Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.158.c71.petrotel.pl 22.10.07, 14:45
      Acha,zapomniałem dodac:SPIEPRZAJ DZIADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kamyk Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.devs.futuro.pl 22.10.07, 14:48
      Z jednej strony fajnie, ze Nowakowski bedzie poslem, ale z drugiej
      juz gorzej, bo tracimy najaktywniejszego radnego w naszej Radzie
      Miasta. Wie ktos kto bedzie w RM zamiast Smulewicza i NOwakowskiego?
    • Gość: koniokrad PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:51
      Martynowski musi koniecznie skonczyć kurs mechanika
      samochodowego.Wojtuś może ma dla niego etat przy odśnieżaniu placu
      przed WODR-em.Szkoda chłopa
      • Gość: J_Karol Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.234.c93.petrotel.pl 22.10.07, 14:54
        Nie dokuczaj mu. On i tak ma tragicznie smutną minę. W zasadzie stało się to, co
        stać powinno. Jak można głosować na takiego smutasa.
    • Gość: J_Karol Kto to jest Fetlińska, kto ją widział? IP: *.234.c93.petrotel.pl 22.10.07, 14:56
      Ma minę jowialnej matrony i oblicze nie znamionujące intelektu.
    • Gość: zzj PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.c156.petrotel.pl 22.10.07, 15:14
      Głosowałem na Pana Andrzeja Nowakowskiego i bardzo Go poważam, ale jest jeden
      cień na jego honorze. Chodzi o jego postawę w poprzedniej kadencji gdy
      rozpatrywana była sprawa Nowego Rynku i nie przyszedł na sesję przesądzając
      dalsze losy procedur. Myślę że będzie Pan miał szansę na wyprostowanie tej
      sprawy bądź ja się mylę a Pan to wytłumaczy.
    • fpz Ach ten okręg płocki 22.10.07, 15:19
      Zgodnie z sondażami na PIS głosowali głównie ludzie ze wsi,
      niewykształceni. Okręg płocko-ciechanowski jest potwierdzeniem tch
      sondaży. Kiedy ludzie przestana wierzyć w puste obietnice. Kiedy w
      nas zakompleksionych prowincjuszach zmieni się to "daj mi to",
      na "potrafię sam na to zarobić". Wszystko musi byc za darmo.
      • Gość: mmm Re: Ach ten okręg płocki IP: *.chello.pl 22.10.07, 16:34
        <<Zgodnie z sondażami na PIS głosowali głównie ludzie ze wsi>>
        .
        trzeba stwierdzić, że nowakowski jest jednym z najbardziej
        niekompetentych kandydatów. to świadczy o tym, iż wyborcy głosują na
        partię nie na ludzi...
        --finansista z b.dużego miasta--
        • roman_j Re: Ach ten okręg płocki 22.10.07, 17:17
          Gość portalu: mmm napisał(a):

> trzeba stwierdzić, że nowakowski jest jednym z najbardziej
          > niekompetentych kandydatów. to świadczy o tym, iż wyborcy głosują
          > na partię nie na ludzi...

A ja głosowałem na człowieka, a nie na partię i tym człowiekiem był właśnie
          Andrzej Nowakowski. Gdyby go nie było na tej liście, prawdopodobnie oddałbym
          swój głos na inną. :-))
      • Gość: pavia Re: Ach ten okręg płocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:21
        Mam 32 lata, doktorat, mieszkam w Żyrardowie i głosowałam na wiceprezydenta
        Żyrardowa pana Kaczanowskiego. Jak to się ma do tej tezy o niewykształconych
        wyborcach PISu?
        • roman_j Re: Ach ten okręg płocki 23.10.07, 19:56
          Gość portalu: pavia napisał(a):

> Mam 32 lata, doktorat, mieszkam w Żyrardowie i głosowałam na
          > wiceprezydenta Żyrardowa pana Kaczanowskiego. Jak to się ma do tej
          > tezy o niewykształconych wyborcach PISu?

Dokładnie tak, jak słowa "skuwka" i "zasuwka" do zasady, że końcówki "-ówka"
          pisze się przez "o" z kreską. Jako człowiek wykształcony na pewno zrozumiesz, co
          mam na myśli. ;-))
    • Gość: Margaret PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 15:49
      Wy wyborcy PO jestescie wszestronnie wykształceni, nieocenieni.
      Głosowali na was młodzi których interesują tylko pieniądze ,
      konsumpcjonizm, lekkie życie - "pudziany , hip-hopy, tańce z
      gwiazdami i MaGDA M"- to wasze życie..
      Kto z was rozumie patriotyzm, poszanowanie innych ludzi, pomoc
      innym, poszanowanie rodziny???????
      Niedługo wam się to wszystko przeje.Nie samą konsumpcją i zabawą
      człowiek żyje.
      • Gość: cyp Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:18
        Oczywiście, że masz rację. Po co dobrze żyć ? Można całe życie głosować na tych,
        co dadzą do rączki, kłócić się o większy socjal i pierdzieć w stołek. Fałszywe
        oskarżenia, szczucie ludzi i obrażanie autorytetów we wszelkich dziedzinach to
        też niezły sport, takie oderwanie się od stania w kolejce po kuronia.
        Gratuluję !
      • Gość: J_Karol Wot, psycholog amator! IP: *.234.c93.petrotel.pl 22.10.07, 17:10
        Skąd taki doskonały i jednoznaczny portret psychologiczny wyborców PO? Oj lubi
        się przyklejać bliźnim łatki i oceniać.
        Ja, wyborca PSL, pewnie według Ciebie jestem wsiunem, któremu wiecheć z buta wyłazi.
        Nie odwdzięczę się tym samym i nie będę tworzył wizerunku wyborcy PiS ale
        świerzbi mnie język, by coś bąknąć, że "modli się pod figurą ale diabła ma za
        skórą".
    • Gość: maj wraca okragły stół i nocna zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:18
      wyrazy współczucia
    • Gość: Olo PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.plock.msk.pl 22.10.07, 16:23
      Jest cudownie, a będzie jeszcze lepiej. Zgodnie z obietnicą Tuska za
      4 lata będe zarabiał 12 tys. zł bo tyle zarabia przedstawicel
      handlowy w Irlandii. A my mamy mieć przecież drugą Irlandię no i na
      ten cud będziemy czekać.
      Już niedługo będziemy korzystać z luksusowych szpitali, będzie dużo
      bezpieczniej na ulicach bo policjanci będą zarabiać więcej niż np.
      ja. Policjant w Irlandii zarabia około 20 tys. zł. I ta miłość,
      polityka będzie miłością, wszędzie miłość.. Cudownie...
    • Gość: wujomitch PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.180.c94.petrotel.pl 22.10.07, 16:25
      NO JĘDRUŚ! TERAZ CHYBA WSZYSCY KOLEDZY Z JAGI SĄ Z CIEBIE DUMNI,ALE
      CO CIESZY, ŻE TWOI UCZNIOWIE WIDZIELI CIĘ W SEJMIE I CIĘ WSPIERALI!!!
      BRAWO OBY TAK DALEJ!TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI .WIWAT ANDRZEJ ,WIWAT
      JAGIELLONKA!!!
      • Gość: mmm Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.chello.pl 22.10.07, 16:37
        jestem absolwentem jagiellonki i ubolewam, że ten pan będzie
        posłem...
        • roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku 22.10.07, 17:18
          Gość portalu: mmm napisał(a):

> jestem absolwentem jagiellonki i ubolewam, że ten pan będzie
          > posłem...

Ja też jestem absolwentem Jagiellonki i mam na ten temat zupełnie przeciwny
          pogląd. :-))
    • Gość: cvx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: milusio PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:39
      Andrzej Nowakowski jest najlepszy! hip hip hura!
      • Gość: kość Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 16:53
        to nie jest człowiek stały, słabo sie zna na polityce
        • Gość: wyborca Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:22

Andrzej Nowakowski to dobry CZŁOWIEK - a to wystarczy. Pozostałe
          umiejętność można nabyć. Przecież nie jest wytrawnym politykiem,
          dopiero zaczyna karierę w polityce, ma tylko 35 lat.
          Cieszę się, że wyborcy go docenili:) Znam go i wiem, że się sprawdzi.
    • Gość: M.Modzelewski Re:Polska wygrywa kolejna bitwę IP: *.plock.msk.pl 22.10.07, 17:17
      kwisniewski napisał:

> Ci sami, ale czy tacy sami?
      Tacy sami.
      Dodam jeszcze, że
      komuszki juz nie wygraja żadnych wyborów. Pis równiez. Ze składu
      okragłostołowego została tylko platforma. Ona również się wykruszy.
      Również szybko...O pozostałych nie wspomnę. Nawet o tym, który
      zastosował sławny "chwyt gangsterski", aby tylko zostać chwilowym
      premierem.
    • roman_j PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku 22.10.07, 17:37
      Jestem dumny z wyboru dokonanego przez płocczan. Okazało się, że mimo 5 lat
      rządów pisowskiego prezydenta, który jako jedyne zadanie, które wykonuje
      konsekwentnie i skutecznie, wybrał budowanie swoich wpływów w mieście oraz w
      instytucjach mu podległych, płocczanie nie dali się zblatować i w tym kaczym
      bajorku, jakim jest nasz okręg wyborczy, pokazali PiS-owi figę. Cieszy
      dodatkowo, że figę pokazali też takim ludziom jak pan Martynowski. W świetle
      wyników wyborów zrozumiałe się staje, dlaczego tak zależało mu na utrąceniu
      rywala z PO.
      Po raz pierwszy od dłuższego czasu mogę bez cienia wątpliwości napisać, że
      jestem dumny, że mieszkam w Płocku. Ale do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko
      wykurzenia PiS z Ratusza. Dziś ten cel się przybliżył, ale czekają nas jeszcze
      trzy lata, w czasie których wiele się może zdarzyć. Gdyby dziś udało się
      zorganizować referendum w sprawie odwołania władz, wynik prawdopodobnie byłby
      przesądzony. Taką inicjatywę mogłaby podjąć w Płocku PO, bo ma potrzebne do jej
      przeprowadzenia odpowiednie struktury i poparcie społeczeństwa. Można pójść za
      ciosem i oszczędzić miastu trzech kolejnych lat marazmu. Można, ale decyzja
      należy do zwycięzców. Jeśli okażą łaskę zwyciężonym, mogą za trzy lata gorzko
      tego żałować. PiS nie został pokonany raz na zawsze, o czym trzeba pamiętać
      biorąc do rąk ster rządów. :-))
      • Gość: anty_roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 09:32
        >PiS nie został pokonany raz na zawsze

Święte słowa Panie romanie_j :-)))

Za 3 lata umacniamy się w samorządzie, bo tyle wystarczy żeby PO się
        skompromitowało, a maksymalnie za 4 powracamy do rządu z 50% poparciem.
        Oczywiście po drodze mamy reelekcję prezydenta.

Mam pytanie i prosiłbym, żeby odpowiedział na nie poważnie, jako obywatel
        roman_j :-) a nie jako współpracownik GW. Czy uważasz, że sprawę Smulewicza
        powinno się wyjaśnić już teraz po wyborach?

A to, że Martynowski popełnił błąd wyciągając to w wyborach, to oczywiście prawda.

Jeśli chodzi o Pana Nowakowskiego, to znam go osobiście i mam zdanie jak mmm o
        jego kompetencjach. Cały jego życiorys, to jedno wielkie karierowiczostwo.

Pozdrawiam
        • roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku 23.10.07, 14:08
          Gość portalu: anty_roman_j napisał(a):

> >PiS nie został pokonany raz na zawsze
          >
          > Święte słowa Panie romanie_j :-)))

Święte to są podobno słowa w Biblii, a moje dyktuje nie świątobliwość, a
          rozsądek. :-))

> Za 3 lata umacniamy się w samorządzie, bo tyle wystarczy żeby PO
          > się skompromitowało, a maksymalnie za 4 powracamy do rządu z 50%
          > poparciem. Oczywiście po drodze mamy reelekcję prezydenta.

Gratuluję bezkrytycznej wiary w siebie. To właśnie zgubiło PiS w ostatnich
          wyborach, a przedtem w czasie kadencji. Słyszeliśmy wszyscy, że PiS wziął władzę
          na 8 lat. I... oddał ją po 2. Cieszy mnie ta pewność siebie, bo to oznacza, że
          nadal będą popełniane te same błędy. Z jakim skutkiem, tego nie podejmuję się
          prognozować. Mam więcej pokory wobec rzeczywistości. :-))

> Mam pytanie i prosiłbym, żeby odpowiedział na nie poważnie, jako
          > obywatel roman_j :-) a nie jako współpracownik GW.

Możesz zdefiniować, co rozumiesz przez określenie "współpracownik GW"? Nie wiem
          bowiem, czy mam sprostować tę opinię, czy wziąć poprawkę na to, że masz własną,
          specyficzną definicję? :-))

> Czy uważasz, że sprawę Smulewicza powinno się wyjaśnić już teraz po
          > wyborach?

Nie ma "sprawy Smulewicza". Prokuratura jak dotąd nie prowadzi sprawy przeciw
          niemu. I uważam, że prowadzić ją powinna dalej do końca. Bez względu na to, jaki
          ten koniec będzie i komu zdecyduje się postawić zarzuty. To jest tak oczywiste,
          że dziwi mnie, że w ogóle mnie o to pytasz. :-))

> Jeśli chodzi o Pana Nowakowskiego, to znam go osobiście i mam
          > zdanie jak mmm o jego kompetencjach. Cały jego życiorys, to jedno
          > wielkie karierowiczostwo.

No to ja teraz mam prośbę. Proszę, żebyś w szczegółach opisał mi swoją wersję
          życiorysu pana posła Nowakowskiego ze szczególnym rozwinięciem jego
          "karierowiczowskich" etapów. Liczę na to, że nie będziesz się wykręcał sianem i
          skoro publicznie zarzuciłeś mu karierowiczostwo, nie pozostaniesz gołosłownym i
          podeprzesz to faktami (a raczej opiniami). :-))
          • Gość: anty_roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.plock.msk.pl 23.10.07, 22:01
            >Słyszeliśmy wszyscy, że PiS wziął władzę
            >na 8 lat. I... oddał ją po 2. Cieszy mnie ta pewność siebie, bo to >oznacza, że
            >nadal będą popełniane te same błędy

A kto słyszał? I kiedy? Bo ja widzę. że coś znów próbujesz kręcić. Poproszę o
            cytat i zródło.

Nie będą popełniane te same błędy. Następnym razem się was po porostu rozstrzela
            :-)))

>Nie ma "sprawy Smulewicza".

Masz zupełną rację. Jest po prostu wielka afera.

>Prokuratura jak dotąd nie prowadzi sprawy przeciw
            niemu.

Kolejne kłasmstwo z Twojej strony. Prokuratura prowadzi śledztwo w tej sprawie.
            Chyba, że wiesz że koleżki z PO zamierzają je umorzyć, ale to już inna sprawa.

>Proszę, żebyś w szczegółach opisał mi swoją wersję
            >życiorysu pana posła Nowakowskiego

Nie trzeba się rozpisywać. Wystarczy to, że zaczynał jako członek UPR i
            wysławiał Jana Korwina Mikkę pod niebiosa. Poza tym lepiej by się zajął nauką
            polskiego, a nie rozmawia przez pół lekcji przez telefon , a przez drugie pół
            rozdaje swoje ulotki na lekcjach, co jest nielegalne. I takich uczciwych
            kandydatów ma platforma. Wstyd i żenada.

A Ty za co go tak cenisz? Jakieś konkrety czy tylko to że jest z PO?
            • roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku 23.10.07, 23:18

> >Słyszeliśmy wszyscy, że PiS wziął władzę
              > >na 8 lat. I... oddał ją po 2. Cieszy mnie ta pewność siebie, bo to
              >> oznacza, że nadal będą popełniane te same błędy
              >
              > A kto słyszał? I kiedy? Bo ja widzę. że coś znów próbujesz kręcić.
              > Poproszę o cytat i zródło.

Z prawdziwa przyjemnością. Tym większą, że przez publicznie insynuacje próbujesz
              podważyć moją wiarygodność, a tym czasem okazuje się, że nawet nie wiesz, jakie
              plany miała partia, której jesteś wiernym fanem (żeby nie napisać - fanatykiem):
              wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8477315,wiadomosc.html?ticaid=14b16
              > Nie będą popełniane te same błędy. Następnym razem się was po
              > porostu rozstrzela :-)))

Jeśli to żart, to w wyjątkowo ciężki, ale do tego w ciągu dwóch lat zdążyłem już
              przywyknąć. :-))

> >Nie ma "sprawy Smulewicza".
              >
              > Masz zupełną rację. Jest po prostu wielka afera.

Nawet z kradzieży kury można zrobić aferę, zaangażować CBA do przeszukania
              kurnika. Oczywiście pod warunkiem, że kurę ukradnie ktoś z PO. :-))
              Szafujesz wielkimi słowami. Uważaj, żeby Ci ich ktoś po zakończeniu śledztwa nie
              rzucił w twarz. :-))

> >Prokuratura jak dotąd nie prowadzi sprawy przeciw niemu.
              >
              > Kolejne kłasmstwo z Twojej strony. Prokuratura prowadzi śledztwo w
              > tej sprawie.

Myślisz, że jak skłamiesz publicznie, że ja kłamię, to Twoje kłamstwo stanie się
              prawdą? Zresztą skoro ja kłamię, według Ciebie, to dlaczego w kolejnym zdaniu
              potwierdziłeś moje słowa? Skoro prokuratura prowadzi śledztwo "w sprawie", to
              oznacza, że nie prowadzi śledztwa "przeciwko" żadnej konkretnej osobie. To wbrew
              pozorom ważne rozróżnienie. Spytaj jakiegoś znajomego prawnika, może Ci to
              wyjaśni. :-))

> Chyba, że wiesz że koleżki z PO zamierzają je umorzyć, ale to już
              > inna sprawa.

"Koleżki z PO" nie mają uprawnień do umarzania śledztw. Śledztwo może umorzyć
              jedynie prokuratura. Czyżbyś tym samym kwestionował niezawisłość tej instytucji?
              ;-))

> Nie trzeba się rozpisywać.

Ależ trzeba. Zwłaszcza, kiedy się kogoś w ten sposób podsumowuje. Inaczej
              dopuszczasz się po prostu zwykłego oszczerstwa. I to publicznie. :-))

> Wystarczy to, że zaczynał jako członek UPR i wysławiał Jana Korwina
              > Mikkę pod niebiosa.

Kiepski argument. Poseł Nowakowski swego czasu wyjaśniał publicznie, dlaczego
              opuścił UPR i przystąpił do PO. Natomiast poseł Jasiński zaczynał w PZPR, nie
              razi Cię to? Czy mam podać inne przykłady transferów? Może na przykład
              wiceprezydent Kubera, który z SLD (gdzie podobno nie zapłacił składek) próbował
              przejść do PO, a w końcu wylądował w PiS. Albo były radny Nowak, którego z
              Samoobrony rzuciło zaraz po poprzednich wyborach samorządowych do PSL-u, a w
              ostatnich wyborach w uznaniu zasług startował z listy PiS. :-))
              Co do wychwalania JKM, to naturalną koleją rzeczy jest, że ludzie łodzi są
              radykalni, ale z wiekiem dojrzewają i zmieniają poglądy na mniej radykalne
              (przynajmniej większość ludzi). Ja też w pierwszych w moim życiu wyborach
              głosowałem na UPR. :-))

> Poza tym lepiej by się zajął nauką polskiego, a nie rozmawia przez
              > pół lekcji przez telefon , a przez drugie pół rozdaje swoje ulotki
              > na lekcjach, co jest nielegalne.

Byłeś tego świadkiem? Zgłoś to do prokuratury lub co najmniej do dyrekcji. Nie
              byłeś? Nie szkaluj. :-))

> I takich uczciwych kandydatów ma platforma. Wstyd i żenada.

Nie musisz się za nich wstydzić. Wystarczy, że będziesz wstydził się za
              kandydatów PiS, to już i tak będzie duże osiągnięcie. Jak to mówią, nie bij się
              w cudze piersi. ;-))

> A Ty za co go tak cenisz? Jakieś konkrety czy tylko to że jest z
              > PO?

Za uczciwość, co do której w przeciwieństwie do Ciebie nie mam wątpliwości. Za
              aktywność, której przykłady dawał w czasie swojej pracy w Radzie Miasta. Za
              umiejętność słuchania także osób, z którymi mu politycznie nie po drodze i za
              chęć szukania porozumienia nawet z nimi. Za pasję społecznikowską, której
              niestety brakuje bardzo wielu politykom, co szczególnie wyraziście widać w
              płockim Ratuszu. Myślę, że tyle konkretów wystarczy. A to, że poseł Nowakowski
              startował z listy PO, zdecydowało, że na tę listę oddałem swój głos, a nie
              odwrotnie. Zresztą wydaje mi się, że pisałem już o tym. :-))
              • Gość: anty_roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 09:13
                >której jesteś wiernym fanem (żeby nie napisać - fanatykiem):
                >wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8477315,wiadomosc.html?ticaid=14b16

Jestem zwolennikiem i pozostanę zwolennikiem PiSu, bo dla mnie to jedyna uczciwa
                partia w Polsce. A Ty zgodnie z kanonami bolszewickiej propagandy od razu
                używasz słów w stylu "fanatyk". A Ty czyim jesteś fanatykiem? Bo to, że jesteś
                fanatykiem nie podlega żadnej wątpliwości w świetle tego co wypisujesz.

I gdzie ten Twój dowód? Przecież to żaden cytat ze słów polityka PiSu. To zwykły
                nagłówek wiadomości w portalu wp. No cóż, znów próbujesz manipulować informacjami.

>Nawet z kradzieży kury można zrobić aferę, zaangażować CBA do >przeszukania
                >kurnika. Oczywiście pod warunkiem, że kurę ukradnie ktoś z PO. :-))
                >Szafujesz wielkimi słowami. Uważaj, żeby Ci ich ktoś po zakończeniu >śledztwa nie
                >rzucił w twarz.

Tak tak, to jest właśnie dla Was typowe. Dziwne naprawy na ogromne kwoty
                porównać do kradzieży kury. Niewygodne fakty trzeba próbować ośmieszyć. Tylko,
                że kto Ci w to uwierzy? Możesz co najwyżej dalej próbować zaklinać
                rzeczywistość. Szkoda, że swojego czasu nie odpowiedziałeś mi na pytanie
                dlaczego Pan Woźniak nie chciał ujawnić tych informacji przez tak długi czas.

Co oznacza końcówka Twojego tekstu? Próbujesz mnie straszyć? Jakimś procesem?
                Nie boję się :-)) Zresztą wbrew temu, co próbujesz sugerować, ja nigdzie nie
                przesądzam o winie osobistej Smulewicza. Od tego jest sąd i ewentualnie to on
                wyda orzeczenie. Jedną sprawę już zresztą przegrał. Sąd uznał, że Martynowski
                nie musi go przepraszać za to, że sugerował powiązania Smulewicza z tą aferą,
                więć chyba coś jest na rzeczy. Chyba, że nie uznajesz tego orzeczenia sądu, bo
                jest nie po Twojej myśli?

>Skoro prokuratura prowadzi śledztwo "w sprawie", to
                >oznacza, że nie prowadzi śledztwa "przeciwko" żadnej konkretnej >osobie.

Oczywiście masz całkowitą rację w tym stwierdzeniu. W sprawie pojawia się
                nazwisko Smulewicza. Tak będzie dobrze?

>Śledztwo może umorzyć
                >jedynie prokuratura. Czyżbyś tym samym kwestionował niezawisłość tej >instytucji?

Mam takie obawy po przejęciu przez PO ministerstwa sprawiedliwości i prokuratura
                generalnego w najbliższym czasie.

>Poseł Nowakowski swego czasu wyjaśniał publicznie, dlaczego
                >opuścił UPR i przystąpił do PO

Ooo...widzę, że pominąłeś po drodze start do rady miasta z list PiSu. Przypadek?
                Chwila zapomnienia z Twojej strony?

>Byłeś tego świadkiem? Zgłoś to do prokuratury lub co najmniej do >dyrekcji. Nie
                >byłeś? Nie szkaluj.

A to dobre. Ten co całe życie szkaluje wszystkich uczciwych ludzi na tym forum,
                nawołuje do nie szkalowania...buhahaha...typowa dla Was filozofia Kalego.

Świadkiem nie byłem, na szczęście nie miałem pecha uczyć się polskiego u
                Nowakowskiego. Wielu uczniów o tym mówi. Jesteś pewny, że kłamią?

>Nie musisz się za nich wstydzić.

Muszę, bo teraz będą tworzyć rząd i reprezentować mój kraj, czyli również mnie.

>Za uczciwość, co do której w przeciwieństwie do Ciebie nie mam >wątpliwości. Za
                >aktywność, której przykłady dawał w czasie swojej pracy w Radzie >Miasta. Za
                >umiejętność słuchania także osób, z którymi mu politycznie nie po >drodze i za
                >chęć szukania porozumienia nawet z nimi. Za pasję społecznikowską, >której
                >niestety brakuje bardzo wielu politykom, co szczególnie wyraziście >widać w
                >płockim Ratuszu. Myślę, że tyle konkretów wystarczy.

To nie są konkrety. To są same frazesy, których nie popierasz żadnymi faktami.
                Zresztą ja nie podważam uczciwości Andrzeja jako takiej. Twierdzę tylko, że jest
                karierowiczem, bo dla stołka startował nawet z PiS, gdyz takie były wtedy
                sondaże. I druga rzecz która mi się u niego nie podoba, to to, że agituje w
                szkole wśród swoich uczniów czego nie powinien robić. Poza tym to całkiem
                sympatyczny facet.
                • Gość: pis to qpa gowna Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 18:48
                  > >której jesteś wiernym fanem (żeby nie napisać - fanatykiem):
                  > >wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8477315,wiadomosc.html?ticaid=14b16
                  >
                  > Jestem zwolennikiem i pozostanę zwolennikiem PiSu, bo dla mnie to
                  jedyna uczciw
                  > a
                  > partia w Polsce. A Ty zgodnie z kanonami bolszewickiej propagandy
                  od razu
                  > używasz słów w stylu "fanatyk". A Ty czyim jesteś fanatykiem? Bo
                  to, że jesteś
                  > fanatykiem nie podlega żadnej wątpliwości w świetle tego co
                  wypisujesz

obalic czarnego na bialym juz nie mozna wiec czepiasz sie
                  stwierdzenia ? jestes zalosny jak ten twoj pis

> Tak tak, to jest właśnie dla Was typowe. Dziwne naprawy na ogromne
                  kwoty
                  > porównać do kradzieży kury. Niewygodne fakty trzeba próbować
                  ośmieszyć. Tylko,
                  > że kto Ci w to uwierzy? Możesz co najwyżej dalej próbować zaklinać
                  > rzeczywistość. Szkoda, że swojego czasu nie odpowiedziałeś mi na
                  pytanie
                  > dlaczego Pan Woźniak nie chciał ujawnić tych informacji przez tak
                  długi czas

spoleczenstwo pokazalo gdzie ma pis

dalej odpowiadac ci nie ma sensu bo jestes moherobetonem
                  • Gość: anty_roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.plock.msk.pl 24.10.07, 21:30
                    jestes zalosnym przykladem typowego wyborcy platformy. wystarczy cie poczytac i
                    juz widac co czeka ten nieszczesny kraj przez kolejne gora 4 lata.

> spoleczenstwo pokazalo gdzie ma pis

spoleczenstwo? 6 mln to chyba tylko jego czesc. w dodatku ta glupsza.

to tyle komentarza bo z zasady nie odpowiadam w ogole takim debilom jak ty.
                • roman_j Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku 24.10.07, 23:09

> Jestem zwolennikiem i pozostanę zwolennikiem PiSu, bo dla mnie to
                  > jedyna uczciwa partia w Polsce.
                  I na zdrowie. Na szczęście mamy w Polsce nadal pluralizm i wolność poglądów,
                  którą udało się w ostatnich wyborach obronić. :-))

> A Ty zgodnie z kanonami bolszewickiej propagandy od razu używasz
                  > słów w stylu "fanatyk". A Ty czyim jesteś fanatykiem? Bo to, że
                  > jesteś fanatykiem nie podlega żadnej wątpliwości w świetle tego co
                  > wypisujesz.
                  Przyganiał kocioł garnkowi. A kto tutaj pisał o rozstrzeliwaniu? :-))
                  To właśnie jest bolszewicki sposób myślenia. Nie projektuj go, proszę, na mnie,
                  bo mnie jest ono obce. :-))
                  Jesteś fanatykiem, czy się z tym zgadzasz, czy nie. A czy ja jestem, nie
                  odpowiem, bo odpowiedź Cię chyba nie interesuje, skoro już sam jej sobie
                  udzieliłeś. :-))

> I gdzie ten Twój dowód? Przecież to żaden cytat ze słów polityka
                  > PiSu. To zwykły nagłówek wiadomości w portalu wp. No cóż, znów
                  > próbujesz manipulować informacjami.
                  Po pierwsze to nie nagłówek, tylko cały artykuł, którego pewnie nie byłeś łaskaw
                  przeczytać i dlatego zadajesz niepoważne pytania. Po drugie zaprezentowałeś
                  kolejny objaw charakterystycznego dla PiS-u syndromu: jeśli jakaś wiadomość jest
                  niewygodna, znaczy że jest zmanipulowana. Ale zapędziłeś się, bo ja tej notki w
                  WP nie zredagowałem, a artykuł, chyba nawet o takim samym tytule, traktujący o
                  dalekosiężnych planach PiS był również w GW. Wybacz, że nie wydam pieniędzy na
                  jego odszukanie w archiwum. W moim odczuciu przedstawiłem wystarczający dowód
                  prawdziwości moich słów. A Tobie gdybym nawet za kołnierz przyprowadził
                  Kaczyńskiego, który by Ci to sam powiedział, to byś powiedział, że to jego
                  sobowtór albo że pewnie jest czymś naszprycowany. ;-))))

> Tak tak, to jest właśnie dla Was typowe. Dziwne naprawy na ogromne
                  > kwoty porównać do kradzieży kury.
                  Faktycznie, jeśli chodzi o czynności wykonywane w obydwu przypadkach, to trudno
                  je ze sobą zestawiać. Ale jest jeszcze jedna zasadnicza różnica: kradzież kury
                  jest przestępstwem z definicji, a naprawy samochodu nie. W tym drugim przypadku
                  należy wykazać, że do przestępstwa doszło, a potem jeszcze przekonać do tego
                  sąd. A ta sprawa nie jest jeszcze nawet na etapie stawiania komukolwiek
                  zarzutów. :-))

> Niewygodne fakty trzeba próbować ośmieszyć.
                  Użyłem paraboli. Już Chrystus do tego się uciekał tłumacząc zawiłe rzeczy
                  prostaczkom. Których zresztą hołubił, więc czuj się przeze mnie wyróżniony tym
                  mianem. ;-))

> Tylko, że kto Ci w to uwierzy?
                  Ty nie musisz. Zwalniam Cię publicznie z tego obowiązku. :-))

> Możesz co najwyżej dalej próbować zaklinać rzeczywistość.
                  Nie mam na to czasu. Zresztą nie jestem zwolennikiem PiS, więc nie umiem tego
                  robić. ;-))

> Szkoda, że swojego czasu nie odpowiedziałeś mi na pytanie dlaczego
                  > Pan Woźniak nie chciał ujawnić tych informacji przez tak długi
                  > czas.
                  Od ilu odpowiedzi Ty się wykręciłeś, szkoda nawet liczyć. Ale podam jeden
                  przykład z ostatniej wymiany poglądów: co to według Ciebie znaczy
                  "współpracownik GW"? :-))
                  A na Twoje pytanie, które musiało mi umknąć (lub nie czytałem wypowiedzi, w
                  której je zadałeś) odpowiem szczerze i prosto: nie mam pojęcia. :-))
                  Spróbuj zapytać o to kogoś, kto może mieć na ten temat jakąś wiedzę, a najlepiej
                  samego zainteresowanego. Mnie się redaktor Wożniak ze swej wiedzy i zamierzeń
                  nie zwierza. :-))
                  BTW: znów utwierdzasz mnie w przekonaniu, że rozmawiam z samym "sprawcą" tego
                  smrodliwego bąka puszczonego tuż przed końcem kampanii wyborczej. Ale to tylko
                  takie moje przekonanie. :-))

> Co oznacza końcówka Twojego tekstu? Próbujesz mnie straszyć? Jakimś
                  > procesem? Nie boję się :-))
                  Bardzo się cieszę, że się nie boisz, bo od 21 X br. w tym kraju nie trzeba się
                  już bać tego, co się myśli lub pisze, chyba że narusza się czyjeś dobra
                  osobiste. :-)) Nie jest w mej naturze straszenie. Straszą ludzie bezsilni, bo
                  tylko to im pozostaje. Ja zamiast straszyć wolę przeciwdziałać. :-))

> Zresztą wbrew temu, co próbujesz sugerować, ja nigdzie nie
                  > przesądzam o winie osobistej Smulewicza. Od tego jest sąd i
                  > ewentualnie to on wyda orzeczenie.
                  Co za sympatyczna zmiana tonu. Nie można było tak od razu? :-))

> Jedną sprawę już zresztą przegrał. Sąd uznał, że Martynowski
                  > nie musi go przepraszać za to, że sugerował powiązania Smulewicza z
                  > tą aferą, więc chyba coś jest na rzeczy. Chyba, że nie uznajesz
                  > tego orzeczenia sądu, bo jest nie po Twojej myśli?
                  Nie byłem na ogłoszeniu wyroku, ale czytałem w prasie, że sąd stanął na
                  stanowisku, że w trybie 24 godzinnym nie jest w stanie rozstrzygnąć ze względu
                  na zawiłość sprawy, czy Martynowski przedstawił nieprawdziwe informacje. A
                  ponieważ to Martynowski był pozwanym, a w Polsce na szczęście jeszcze obowiązuje
                  zasada domniemania niewinności (choć niektórzy politycy PiS zdawali się o niej
                  zapominać), więc sąd swoje wątpliwości rozstrzygnął na jego korzyść. I tylko
                  tyle. :-))

> Oczywiście masz całkowitą rację w tym stwierdzeniu. W sprawie
                  > pojawia się nazwisko Smulewicza. Tak będzie dobrze?
                  Byłoby dobrze, gdybyś tak pisał od początku. :-))
                  Zresztą występują tam pewnie także różne inne nazwiska. I pozostają wątpliwości:
                  - dlaczego wyciąga się akurat to nazwisko i akurat w takim momencie?
                  - czy ujawniono informacje objęte tajemnicą śledztwa?
                  - dlaczego minister Jasiński podzielił się tymi informacjami z panem
                  wicewojewodą Martynowski?
                  Trochę za dużo tych wątpliwości...

> Mam takie obawy po przejęciu przez PO ministerstwa sprawiedliwości
                  > i prokuratura generalnego w najbliższym czasie.
                  Tak z definicji? Nawet nie znając personaliów? To jesteś gorszy ode mnie. Może
                  poczekaj jednak na owoce? Ja po nominacji Ziobry na ministra takich obaw nie
                  miałem. Nabrałem ich dopiero po kilku miesiącach jego działań. :-))

> Ooo...widzę, że pominąłeś po drodze start do rady miasta z list
                  > PiSu. Przypadek?
                  Nie. Tego mu nie wypominałeś, więc ja też się do tego nie odniosłem. To zarzut?
                  W PiS jako partii nie był, o ile wiem, a praktycznie przez całą kadencję
                  lojalnie współpracował z PiS będąc członkiem ich klubu. Moim zdaniem zachował w
                  ten sposób się fair odwdzięczając się za miejsce na liście. Ale cyrografu z
                  PiS-em nie popisał. :-))

> Chwila zapomnienia z Twojej strony?
                  Czasem mam ochotę na chwileczkę zapomnienia. :-))

> A to dobre. Ten co całe życie szkaluje wszystkich uczciwych ludzi
                  > na tym forum, nawołuje do nie szkalowania...
                  Gdybym był złośliwy, to te słowa musiałbyś udowodnić w sądzie. Na Twoje
                  szczęście, nie jestem, ale lepiej pilnuj się. Nie wszyscy są tacy wyrozumiali,
                  jak ja. ;-))

> buhahaha...typowa dla Was filozofia Kalego.
                  I znów projektujesz na mnie swoje przypadłości mentalne. ;-))

> Świadkiem nie byłem, na szczęście nie miałem pecha uczyć się
                  > polskiego u Nowakowskiego. Wielu uczniów o tym mówi.
                  Uczniowie mówią różne rzeczy o swoich nauczycielach. Rozumiem, że Ty te opinie
                  traktujesz ze śmiertelną powagą? :-))
                  A propos tych "wielu uczniów" możesz podać przybliżoną liczbę przeprowadzonych
                  "wywiadów" i ich okoliczności? Musisz często spotykać się z młodzieżą i
                  rozmawiać z nimi o ich nauczycielach. :-))

> Jesteś pewny, że kłamią?
                  Napisałem, że kłamią? :-))
                  Jeśli Ty jesteś pewny, że nie kłamią, a chyba jesteś skoro publicznie stawiasz
                  takie zarzuty, to powinieneś podjąć działania, o których pisałem wcześniej, a
                  nie zabawiać się w panią z magla. ;-))

> Muszę, bo teraz będą tworzyć rząd i reprezentować mój kraj, czyli
                  > również mnie.
                  Ciebie też będą reprezentować? Myślałem, że głosowałeś na PiS. ;-))

> To nie są konkrety. To są same frazesy, których nie popierasz
                  > żadnymi faktami.
                  Jeśli potrafisz udowodnić na faktach czyjąś uczciwość, to naucz mnie tego. Mnie
                  się wydaje, że uczciwym si
                • roman_j ciąg dalszy odpowiedzi... 24.10.07, 23:15

> To nie są konkrety. To są same frazesy, których nie popierasz
                  > żadnymi faktami.
                  Jeśli potrafisz udowodnić na faktach czyjąś uczciwość, to naucz mnie tego. Mnie
                  się wydaje, że uczciwym się jest do czasu, dopóki ktoś nie udowodni, że jest
                  inaczej. Faktem potwierdzającym pracowitość jest choćby liczba interpelacji (do
                  znalezienia na stronach UM). Najsłabsze poparcie w faktach mam na to, że potrafi
                  rozmawiać z przeciwnikami politycznymi, ale nawet gdybym przytoczył nawet na
                  potwierdzenie tego jakieś fakty, Ciebie i tak bym nie przekonał, że "białe jest
                  białe, a czarne jest czarne", więc nawet tego nie żałuję. A podsumowując, to
                  żadnych faktów nie musiałem przytaczać (zrobiłem to przez grzeczność) ponieważ
                  mowa jest o mojej OPINII na temat pana posła, a ta jest ze swej natury
                  subiektywna i Ty możesz mieć inną niż ja. Pamiętasz na pewno mój wykład o
                  opiniach i faktach. ;-))

> Zresztą ja nie podważam uczciwości Andrzeja jako takiej.
                  > Twierdzę tylko, że jest karierowiczem, bo dla stołka startował
                  > nawet z PiS, gdyz takie były wtedy sondaże.
                  "Nawet" z PiS? PiS akurat wtedy nie miał zbyt wysokich notowań. Rok wcześniej
                  wybory parlamentarne wygrało SLD, a w Płocku dostało 12 mandatów w RM (PiS - 6).
                  Ale według Twoich kryteriów karierowiczem jest tym bardziej wiceprezydent
                  Kubera, który karierę zaczynał po drugiej stronie sceny politycznej, i właśnie
                  dlatego, że takie były wtedy sondaże. Ale to Ci pewnie nie przeszkadza, bo teraz
                  jest po właściwej stronie? ;-))

> I druga rzecz która mi się u niego nie podoba, to to, że agituje w
                  > szkole wśród swoich uczniów czego nie powinien robić. Poza tym to
                  > całkiem sympatyczny facet.
                  No i wyszło na to, że góra urodziła mysz. Spodziewałem się litanii oskarżeń, a
                  tu na koniec wręcz się słodko zrobiło... :-))

I podsumowanie. Dyskusja przybrała takie rozmiary, że dalsze jej kontynuowanie
                  traci sens. Jak zwykle okażę się tym mądrym i na tym etapie ją zakończę
                  pozostawiając Ci prawo do wypisania co Ci się tylko żywnie podoba w odpowiedzi,
                  z którego to prawa na pewno skorzystasz. :-)) Czytać tego już nie będę, bo być
                  może moja żyłka polemiczna nie pozwoliłaby mi pozostawić tego bez odpowiedzi.
                  The floor is yours! ;-))
                  • Gość: anty_roman_j Re: ciąg dalszy odpowiedzi... IP: *.plock.msk.pl 24.10.07, 23:25
                    Zapewne pamiętasz, że nie lubię się bez sensu produkować, a skoro masz już nie
                    czytać....Szkoda, że po raz kolejny uciekasz z pola polemiki, gdy kończą Ci się
                    argumenty....

Ile to już dla mnie ? 4 czy 5 do zera?
                    • roman_j Niespodzianka... ;-)) 26.10.07, 08:15
                      A jednak przeczytałem. Ciekawość tym razem zwyciężyła (możesz mi wytknąć tę
                      słabość charakteru), więc zajrzałem do Twojej odpowiedzi, żeby zobaczyć, jakimiż
                      to merytorycznymi argumentami zadajesz ostateczne, śmiertelne ciosy mojej
                      argumentacji. Wchodzę, patrzę, a tu... pusto. :-))

> Zapewne pamiętasz, że nie lubię się bez sensu produkować,

Nie mogę pamiętać czegoś, o czym dowiaduję się po raz pierwszy. Zwłaszcza, że
                      Twoja dotychczasowa działalność na forum przeczy powyższym słowom. ;-))

> a skoro masz już nie czytać....

Ale przecież Ty nie piszesz tylko do mnie, ale do tych rzesz "rozsądnych ludzi",
                      którzy według Ciebie na pewno dostrzegają pustkę mojej argumentacji, a doceniają
                      merytoryczne bogactwo Twojej. ;-))

> Szkoda, że po raz kolejny uciekasz z pola polemiki, gdy kończą Ci
                      > się argumenty....

Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że moja ostatnia wypowiedź argumenty jeszcze
                      zawierała w przeciwieństwie do Twojej. Komu więc skończyła się amunicja? ;-))

> Ile to już dla mnie ? 4 czy 5 do zera?

Przejdź lepiej na system tenisowy: 30-0, 40-0 tak się jeszcze bardziej
                      podbudujesz. ;-))
                      A na poważnie, to wynik jest 41,5 do 32,1 na moją korzyść i choćbyś się nie wiem
                      jak napinał, przez pewien czas nie masz szans tego wyniku zmienić. Może nawet
                      przez 4 lata. ;-))
                      Tym razem chyba już nie ma sensu tu wracać, nawet jeśli zechcesz mieć w tej
                      wymianie poglądów ostatnie słowo. Niech przeczytają je sobie "rozsądni ludzie",
                      o których wspomniałem wcześniej. ;-))
                      • Gość: anty_roman_j Re: Niespodzianka... ;-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 08:52
                        > Tym razem chyba już nie ma sensu tu wracać, nawet jeśli zechcesz mieć w tej
                        > wymianie poglądów ostatnie słowo.

Jeśli napiszesz, że nie uciekasz i będziesz dalej prowadził polemikę z prawdą to
                        wtedy odpowiem na Twoje ślepaki, a może raczej kapiszony, które nazywasz
                        pompatycznie amunicją argumentacji.

Wybacz, ale jeśli od razu piszesz, że nie zamierzasz wracać, to szkoda czasu na
                        odpisywanie skoro w domyśle sugerujesz, że tego nie przeczytasz.

Z pewnością bardzo się zdziwisz, ale piszę do Ciebie, specjalnie do Ciebie :))
                        Do rozsądnych ludzi nie muszę pisać, bo oni i tak wiedzą, co myśleć o Twoich
                        nieuzasadnionych opiniach.
    • Gość: piena PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.10.07, 17:47
      Brawo Panie Andrzeju! Moje Gratulacje! :) :) :)
    • Gość: ja PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.c149.petrotel.pl 22.10.07, 18:20
      eryku, gratuluje, trzymam kciuki :)
      • Gość: lolo Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.plock.msk.pl 22.10.07, 19:29
        panie roman_j- szacunek za ten wpis - trafiłeś wać pan w dychę!!!!
        mam prośbę, niech jutro fotograf zeobi foto milesiowi i pokaże jak
        zareagował na to, że ma w radzie 2 PARLAMENTARZYSTÓW!!!! Mam
        nadzieję, że ktoś się wreszcie dobierze ( patrz Pitera) do tyłków
        panom prezesom i ich oddanym giermkom z miejskich spółek i ich
        dokładnie rozliczy i prześwietli ( patrz MZGM, ARS, Muniserwis, MZD,
        itd,itd,itd ((()))
    • Gość: pepe Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:36
      Hurra Nowakowski w składzie na Wiejskiej. Martwą mnie Ci co głosowali na Pis w
      Płocku i okolicach. Naprawde trzeba być bezmuzgiem by po tych obietnicach
      przenosin Orlenu, wspaniałym amfiteatrze i tylu czynnych kinach w Płocku oraz
      przestronnej i cudownej hali, głosowac na PiS.
      Nie będe się jednak z PiS-uarami wdawał w dyskusje intelektualne bo...
      bezbronnych nie atakuję :)
      • Gość: k.w. Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 12:58
        pepe, jesteś tym wykształconym elektoratem PO, a nawet MÓZG nie
        potrafisz napisać. Obrażanie ludzi nie świadczy o Twoim wychowaniu a
        szczególnie o inteligencji, z tym trzeba się urodzić.
    • Gość: rata Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:01
      na PiS głosowało, mimo że tak rzekomo źle rządził, 2 miliony wiecej
      ludzi niz w poprzednich wyborach, i to jest wielkie zwycięstwo PiS,
    • Gość: edek Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 20:18
      prosze nie pisać elaboratów jątrzacych i niby politycznych skoro nie
      zna sie podstaw polityki i sie w niej nie jest w zwiazku z tym nie
      ma sie pojecia co jest robione i po co, to duzo bardziej
      skompliokowane niz sie wydaje, panie RJ,
      • Gość: wyborca Re: PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 22:43
        Mimo wszystko zaczyna w Polsce i w Płocku w miarę normalnieć.
        Czy ktoś jeszcze kiedykolwiek wspomni posłów samobrony
        Wiśniewskiego, Szymańczyka? Odeszli w cień zapomnienia. I tam jest
        ich miejsce. Nie ma także posłą Abgarowicza, który skutecznie
        osłabił PO, zabrakło senatora Berenta, ktory próbował być poddanym
        Milewskiego. Teraz tylko zmiana ekipy w ratuszu, jak słusznie
        zauważył Roman J, i można będzie mówić o powrocie normalności w
        Płocku. Oby jak najszybciej.
    • Gość: Jakub Struzik PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.sggw.waw.pl 22.10.07, 22:48
      Serdecznie gratulacje dla Pana Andrzeja Nowakowskiego!
    • Gość: PSL PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 07:17
      bardzo mnie martwi wynik kol. Zgorzelskiego, natomiast bardzo się
      cieszymy z wyniku p. Struzika to polityk skuteczny.
    • Gość: nika PiS wygrywa w okręgu, PO w Płocku IP: *.090.c71.petrotel.pl 23.10.07, 08:16
      Gratuluję Panu A. Nowakowskiemu..., choć ubolewam, że już nie
      doprowadzi swojej klasy do końca.
      Mama absolwentki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka