Gość: kaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 22:13 KTO WYGRAL MECZ? WISLA! KTO? WISLA! KTO? WISLA WISLA WISLA! i niech juz tak zostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Wisła gromi Zagłębie i ma lidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 02:22 ręczni to ręczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadam Wisła gromi Zagłębie i ma lidera IP: 213.76.179.* 26.11.07, 07:16 Płock piłką ręczną stoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Wisła poknała Zagłębie i ma lidera IP: 193.59.95.* 26.11.07, 09:25 Gratulacje dla szczypiorków! W WAS zawsze można wierzyć. Trzymajcie sie tak dalej. Zawsze wierzyłem, że jesteście super. Może sie powtórzę, ale cieszy nas to, że stanowicie "kolektyw". jesteście Zespołem ! Jesteście i mam nadzieję, że pozostaniecie mocno trzymającym sie "zespołem" Wasza siła to "scalony zespół", a nie pojedyńcze gwiazdy! Gratulacje ! ps Panie Andrzeju, pogrom zaczyna powyżej 8 bramek, ale wygrana 5 chyba nie jest pogromem? :-) Troszke autora poniosło... pzdr ave ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC PETRY Wisła gromi Zagłębie i ma lidera IP: 193.59.95.* 26.11.07, 11:34 ŻAŁOSNE JAK POSTĘPUJE ZARZĄD WISŁY Z ZASŁUŻONYMI DLA PŁOCKIEJ PIŁKI RĘCZNEJ.wCZORAJ WIDZIAŁEM JAK C NIE PAN WOJCIECH MAJGRZAK SIEDZIAŁ NA SCHODACH .MIEJSCA GDZIE BYŁO DLA NIEGO POPRZEDNIO ZOSTAŁY ZAJĘTE PRZEZ WĄTPLIWEJ JAKOŚCI VIPów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfrw Wisła gromi Zagłębie i ma lidera IP: *.138.c64.petrotel.pl 26.11.07, 13:14 Jest tylu bylych i zasluzonych dla plockij pilki recznej ludzi,ze gdyby ich wszytskich zaprosic to miejsca nie zostaloby dla innych wiec chyba niepotzrebne sianie popeliny.Byla konferencja prasowa po meczu,bo nigdzie nie ma opinni trenerow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC PETRY Re: Wisła gromi Zagłębie i ma lidera IP: 193.59.95.* 26.11.07, 14:03 tEGO PANA NIE TRZEBA SPECJALNIE ZAPRASZAĆ.jEST ON STAŁYM KIBICEM ISZEFEM TOWARZYSTWA PRZYJACIÓŁ PIŁKI RĘCZNEJ PRY ZKS WEISŁA PŁOCK.dO NIEDAWNA MIAŁ STAŁE MIEJŚCE NA ŁAWCE DLA DZIAŁACZY.NIE JEST TO SIANIE POPELINY ,TYLKO WYRAZ SZACUNKU OD KIBICA Z 27 LETNIM STAŻEM. Odpowiedz Link Zgłoś