maciek.zwany.jajem 03.02.08, 21:51 To może widzów było polać z hydrantu? Byłoby o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kościotrup Nagość w teatrze, czyli premiera "Operetki" IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.08, 22:25 Mnie najbardziej zaciekawiła ta trumna. Chciałbym taką mieć i żeby koniecznie była wystawiona ze mną w głównej roli, oczywiście w Teatrze Dramatycznym. To byłby w końcu dopieru dramat. Błagam, tylko nie reżyserowany przez Pana Marka M.!!! Pozwolę sobie zapytać Pana Dyrektora. Skoro teraz płocka scena zamieni się w impresaryjną, to z "Operetką", gdzie nasz zespół będzie wyjeżdżał. Też do stolicy, żeby tam ludziska się pośmieli!!! Ściskam Pania in spe Dyrektor Ewę Cicho... Wspaniała prima balerina, he,he,he. Oj, natańczyła się Pani, to natańczyła!!! Skakał również rzecznik, pytając, a czy mi wypada? Nie dosłyszałam kogo pozdrowić, czy może coś Panu wypadało z jakiejś kieszeni. No może być środkowej i obrotowej, jak scena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do dyrekcji Re: Nagość w teatrze, czyli premiera "Operetki" IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.08, 23:01 Or Lord would make with this splendid coffin Stanislaw, colled Don Lid, and gravedigger`s daughater helped him some Bea...with Albatroiss!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń Re: piękna pani............ IP: *.252.c84.petrotel.pl 13.02.08, 15:33 Byłem w teatrze w sobotę o 19 00.Komplet ludzi był już o 18.30.Sztuka była fajna,ale...najlepszy był koniec.Piękna pani,bez ubranka,a figurka....Kurcze-polubiłem teatr....Ps.Pozdrowienia dla tej uroczej pani ......... Odpowiedz Link Zgłoś
olkers77 Nagość w teatrze, czyli premiera "Operetki" 04.02.08, 00:54 Jajo Maćku.... "To może widzów było polać z hydrantu? Byłoby o czym mówić." Byłeś czy tylko lubisz narzekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nagość w teatrze, czyli premiera "Operetki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 01:07 Poczytaj jego wpisy. Luuubi narzekać, oj lubi. Bez sensu zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Nagość w teatrze, czyli premiera "Operetki" 04.02.08, 09:45 olkers77 napisał: > Byłeś czy tylko lubisz narzekać? To była ironia na narzekanie nt. sztuki. Czytaj uważniej. Odpowiedz Link Zgłoś