Gość: bigbud Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 217.153.74.* 22.08.02, 16:00 a z muzyki sie wzielo :) polecam poszukac na www.amazon.com (lub jakims innym sklepie za granica - w polsce nie znajdziecie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 08.12.02, 11:21 Ponieważ pojawilo się sporo nowych uczestników, dlatego zapraszam wszystkich, którzy tu się jeszcze nie wpisywali, żeby zaspokoili naszą ciekawość. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reżyser Hoffander Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: spc:* / 126.26.16.* 09.12.02, 09:11 "- Co to za jeden - Reżyser Hoffander , przyszedł z kobitą i szpanuje - No , kończ Władziu i robimy" Każdy oczywiście oglądał Misia Bareji.Kiedyś wpadło mi do głowy i tak już zostało.Zupełny przypadek bo na grupach news używam innego pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: *.pt-2.petrotel.pl 15.05.03, 00:44 To obejrzyj uważnie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mortuus Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: tryton:* / 192.168.0.* 11.12.02, 13:11 Jakoś mi umknął ten wątek. Początkowo byłem VVirOOs,ale to było niewygodne (wszyscy myśleli,że na początku jest liteera "w", a nie dwie oddzielne "v"). Zaczałem się interesować trochę łaciną i chciałem jakiś w miare poważny nick, więc wybrałem Mortuus - zmarły. Dlatego dobrze czuje się z Ducham na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andra2 Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 11.12.02, 19:37 andra, to druga część mojego imienia Aleksandra :-) Jak zakładałam pocztę nie mogłam wpisać pełnego imienia, więc zostało andra;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 29.01.03, 18:22 Tyle nowych osob pojawilo sie na forum; moze podziela sie z ogolem, skad wzieli pomysl-koncepcje na swoj nick. Odpowiedz Link Zgłoś
sluchawki Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 31.01.03, 15:04 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Tyle nowych osob pojawilo sie na forum; moze podziela sie z ogolem, skad wzieli > > pomysl-koncepcje na swoj nick. Co prawda "nowy" nie jestem ale się wypowiem w temacie. Otóż właściwie to nie mam pojęcia skąd ten nick :)) Może dlatego, że ponad wszystko lubię muzykę ? (SLUCHAć muzyki) - stąd słuchawki. Tak, chyba to jest dobra odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
aszkelon Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 24.07.03, 13:18 a mój sie wziął od bohatera ksiązki o izraelskim wywiadzie aszkelon niszczył wszystkich prawie tak przebiegle jak James bond!!!! Szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieudzielajacysie archeolog... w morde ;D IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Re: archeolog... w morde ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 23:27 a mój... Lutek, bo mam srebrne jajka i złoty kutek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutujacy Re: archeolog... w morde ;D IP: *.pt-2.petrotel.pl 25.07.03, 02:12 Gość portalu: Lutek napisał(a): > a mój... Lutek, bo mam srebrne jajka i złoty kutek :) Syn srebrnej papierosnicy i palacza ze zlotym zebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopy Re: Skad sie wziely Wasze "nicki" ? IP: 195.117.228.* 11.09.03, 11:39 ...bo po prostu glupi jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
edmund_dantez Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 11.09.03, 12:01 Gość portalu: goopy napisał(a): > ...bo po prostu glupi jestem... To kto cię zatrudnił w Zakladzie Talekomunikacji Plock? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopy Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 195.117.228.* 11.09.03, 12:03 a skad wiesz ze zatrudnil? moze na praktykach jestem? poza tym cp szpiegujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUFU Re: Skad sie wziely Wasze "nicki" ? IP: 195.205.152.* 12.09.03, 20:44 A ja na pierwszym roku studiów na przerwie miedzy wykładami które się odbywały na auli podszedłem do mikrofonu przy ambonie wykładowcy i chciałem sprawdzić czy jest włączony i zamiast powiedzieć standardowe 1,2,3 .. to powiedziałem " FU FU " i tak mi znajomi ze studiów przybili ksywkę FUFU. :) Odpowiedz Link Zgłoś
plocman PLOCMAN 12.09.03, 23:29 nick, skad sie wziął? Czekałem na autobus, patrze, podjezdza a na calym boku ogromny napis Plocman, mysle sobie, niezla reklama :-). I tak zostalo, chociaz jeszcze przez dlugi okres czasu czepiano sie mnie na czacie o kryptoreklame Odpowiedz Link Zgłoś