Dodaj do ulubionych

Skad sie wziely Wasze "nicki" ?

• Gość: bigbud Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 217.153.74.* 22.08.02, 16:00
      a z muzyki sie wzielo :)
      polecam poszukac na www.amazon.com (lub jakims innym sklepie za granica - w
      polsce nie znajdziecie)

pzdr
    • roman_j Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 08.12.02, 11:21
      Ponieważ pojawilo się sporo nowych uczestników, dlatego zapraszam wszystkich,
      którzy tu się jeszcze nie wpisywali, żeby zaspokoili naszą ciekawość. :-))
      • Gość: Reżyser Hoffander Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: spc:* / 126.26.16.* 09.12.02, 09:11
        "- Co to za jeden
        - Reżyser Hoffander , przyszedł z kobitą i szpanuje
        - No , kończ Władziu i robimy"

Każdy oczywiście oglądał Misia Bareji.Kiedyś wpadło mi do głowy i tak już
        zostało.Zupełny przypadek bo na grupach news używam innego

pozdrówka
        • Gość: loki Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: *.pt-2.petrotel.pl 15.05.03, 00:44
          To obejrzyj uważnie jeszcze raz.
      • Gość: Mortuus Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: tryton:* / 192.168.0.* 11.12.02, 13:11
        Jakoś mi umknął ten wątek. Początkowo byłem VVirOOs,ale to było niewygodne
        (wszyscy myśleli,że na początku jest liteera "w", a nie dwie oddzielne "v").
        Zaczałem się interesować trochę łaciną i chciałem jakiś w miare poważny nick,
        więc wybrałem Mortuus - zmarły. Dlatego dobrze czuje się z Ducham na forum ;)
    • andra2 Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 11.12.02, 19:37

andra, to druga część mojego imienia Aleksandra :-) Jak zakładałam pocztę nie
      mogłam wpisać pełnego imienia, więc zostało andra;-)
    • Gość: Maciek Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 29.01.03, 18:22
      Tyle nowych osob pojawilo sie na forum; moze podziela sie z ogolem, skad wzieli
      pomysl-koncepcje na swoj nick.
      • sluchawki Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 31.01.03, 15:04
        Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Tyle nowych osob pojawilo sie na forum; moze podziela sie z ogolem, skad
        wzieli
        >
        > pomysl-koncepcje na swoj nick.

Co prawda "nowy" nie jestem ale się wypowiem w temacie. Otóż właściwie to nie
        mam pojęcia skąd ten nick :))
        Może dlatego, że ponad wszystko lubię muzykę ? (SLUCHAć muzyki) - stąd
        słuchawki. Tak, chyba to jest dobra odpowiedź.
        • aszkelon Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 24.07.03, 13:18
          a mój sie wziął od bohatera ksiązki o izraelskim wywiadzie aszkelon niszczył
          wszystkich prawie tak przebiegle jak James bond!!!!
          Szacunek
          • Gość: nieudzielajacysie archeolog... w morde ;D IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 14:03
            • Gość: Lutek Re: archeolog... w morde ;D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 23:27
              a mój... Lutek, bo mam srebrne jajka i złoty kutek :)
              • Gość: Lutujacy Re: archeolog... w morde ;D IP: *.pt-2.petrotel.pl 25.07.03, 02:12
                Gość portalu: Lutek napisał(a):

> a mój... Lutek, bo mam srebrne jajka i złoty kutek :)

Syn srebrnej papierosnicy i palacza ze zlotym zebem.
    • Gość: goopy Re: Skad sie wziely Wasze "nicki" ? IP: 195.117.228.* 11.09.03, 11:39
      ...bo po prostu glupi jestem...
      • edmund_dantez Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? 11.09.03, 12:01
        Gość portalu: goopy napisał(a):

> ...bo po prostu glupi jestem...

To kto cię zatrudnił w Zakladzie Talekomunikacji Plock?
        • Gość: goopy Re: Skad sie wziely Wasze 'nicki' ? IP: 195.117.228.* 11.09.03, 12:03
          a skad wiesz ze zatrudnil? moze na praktykach jestem?
          poza tym cp szpiegujesz?
    • Gość: FUFU Re: Skad sie wziely Wasze "nicki" ? IP: 195.205.152.* 12.09.03, 20:44
      A ja na pierwszym roku studiów na przerwie miedzy wykładami które się odbywały
      na auli podszedłem do mikrofonu przy ambonie wykładowcy i chciałem sprawdzić czy
      jest włączony i zamiast powiedzieć standardowe 1,2,3 .. to powiedziałem " FU FU
      " i tak mi znajomi ze studiów przybili ksywkę FUFU. :)
    • plocman PLOCMAN 12.09.03, 23:29
      nick, skad sie wziął? Czekałem na autobus, patrze, podjezdza a na calym boku
      ogromny napis Plocman, mysle sobie, niezla reklama :-). I tak zostalo, chociaz
      jeszcze przez dlugi okres czasu czepiano sie mnie na czacie o kryptoreklame

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka