Gość: ja IP: darkstar:* / 10.2.15.* 23.08.03, 08:29 Byłem tam wczoraj - zjadłem sobie naleśnika - zawiniętego w prostokąt - nadziewanego farszem i polanego sosem. Farsz i sos do wyboru. Wada - trzeba trochę długo czekać. Tak to może być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nariellka Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.class146.petrotel.pl 23.08.03, 10:25 Tez bylam tam wczoraj. Rzeczywiscie czekac trzeba dlugo, ale widac ze interes zalozyli znajomi i znajomi w nim pracuja. Jak siedzialam przy stoliku to widzialam jak co chwila ktos przychodzil, wital sie z "kucharzem" i siadal przy stoliku. Przydalaby sie jeszcze jedna "patelnia" i bedzie lepiej. Na razie jest tylko ok ;) Pozdrawiam Nariellka Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 23.08.03, 15:49 Ja mam w planach odwiedzic ten lokal jutro, wiec postaram sie zdac relacje:) Ale skoro Nariellka mowie ze jest niezle to jeje wierze bo znam ta dziewczynke i jest ogolnie prawdomowna;) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziejski_ryj zarcie jak zarcie 23.08.03, 16:49 Zarcie jak zarcie, a po zarciu dobrze chrzaknac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 13:23 Milo, ale potrzeba wiecej patelni. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 24.08.03, 15:03 A jak się nazywa ten lokal i w którym miejscy Grodzkiej jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: darkstar:* / 10.2.15.* 24.08.03, 16:50 Ten lokal nazywa się "Przyjaciele" - i mieści się po sąsiedzku z tym lokalem,gdzie kiedyś był Pub Number One czy Mastiff czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 00:15 nalesy zajebiste :))0 polecam kazdemu kto lubi dobrze smacznie i niedrogo zjesc!!!! a co do czasu oczekiwania to smiem twierdzic ze dluzej czeka sie na pizze w romie dla mnie bomba jest ta nalesnikarnia polecam goraco!!!!!!!!!1 aaa i bym zapomnial pozdrowienia dla calej ekipy z "Przyjaciol" Dimon www.laoche.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 08:32 I ja tam bylem i maslanke pilem - nalesniczki pierwsz klasa i obsluga mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:33 Jest to bardzo dobry pomysł - ta restauracja powinna sie jak najdłużej utrzymać . Prawdą jest, że jeszcze nie spozywałem posiłków w tym jak mniemam wykwintym miejscu - co do obsługi nikt nie powinien mieć zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 26.08.03, 08:41 Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 11:43 pawi81 napisał: > Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :) > suchal a wiec z cenami to jest tak : od 5zeta za nalesa do 7zeta (chyba najdrozszy wlasnie kosztuje 7zeta) a najadasz sie jak pizza za 13-14 zeta naprawde bobma !!!!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 27.08.03, 17:05 Rozumiem, że naleśniki tam są smaczne... ale raczej pizza najem się bardziej:) bez przesady :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:50 pawi81 napisał: > Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :) Najtańszy 2.5 zł - z cukrem pudrem, najdroższy 7zł już z jakimiś fajnymi bajerami, jak zjesz dwa naleśniki to może się najesz, ale kto nie był to polecam się przejść, lokalik nie jest może zbyt piękny, ale jest oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stydentt Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: hpcache:* 27.08.03, 14:24 Fajna spelunka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 01:19 A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.09.03, 18:25 Gość portalu: MJ napisał(a): > A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI???? spytaj szefa kuchni :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 23:24 Gość portalu: MJ napisał(a): > A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI???? Z tego co słyszałem to jest dużo tych naleśniczków do wyboru. Mysle, ze ten lokal to dobry pomysl, jest calkiem oryginalny, dlatego sie tam przejde jutro lub pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:33 Zapomnialem sie zapytac: NIE WIECIE OD KTOREJ JEST CZYNNE TAM ?!? PROSZE NAPISCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:30 Gość portalu: Scin napisał(a): > Gość portalu: MJ napisał(a): > > > A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI???? > > Z tego co słyszałem to jest dużo tych naleśniczków do wyboru. Mysle, ze ten > lokal to dobry pomysl, jest calkiem oryginalny, dlatego sie tam przejde jutro > lub pojutrze uwielbiam nalesniki z farszem z sera z cynamonem i śmietaną, posypane pudrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 13:18 Z tymi nalesnikami nie jest az tak najgorzej, ale moze to zabrzmi troszke egoistycznie, ja robie lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:38 nic specjalnego, jadłem dużo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś