Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzkiej ?

IP: darkstar:* / 10.2.15.* 23.08.03, 08:29
Byłem tam wczoraj - zjadłem sobie naleśnika - zawiniętego w prostokąt - nadziewanego farszem i polanego sosem. Farsz i sos do wyboru. Wada - trzeba trochę długo czekać. Tak to może być.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nariellka Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.class146.petrotel.pl 23.08.03, 10:25
      Tez bylam tam wczoraj. Rzeczywiscie czekac trzeba dlugo, ale widac ze interes
      zalozyli znajomi i znajomi w nim pracuja. Jak siedzialam przy stoliku to
      widzialam jak co chwila ktos przychodzil, wital sie z "kucharzem" i siadal przy
      stoliku. Przydalaby sie jeszcze jedna "patelnia" i bedzie lepiej. Na razie jest
      tylko ok ;)

Pozdrawiam
      Nariellka
    • intruder Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 23.08.03, 15:49
      Ja mam w planach odwiedzic ten lokal jutro, wiec postaram sie zdac relacje:)
      Ale skoro Nariellka mowie ze jest niezle to jeje wierze bo znam ta dziewczynke
      i jest ogolnie prawdomowna;)
    • czerwony_zlodziejski_ryj zarcie jak zarcie 23.08.03, 16:49
      Zarcie jak zarcie, a po zarciu dobrze chrzaknac trzeba.
    • Gość: A.L. Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 13:23
      Milo, ale potrzeba wiecej patelni. Trzymam kciuki.
    • hiubi Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 24.08.03, 15:03
      A jak się nazywa ten lokal i w którym miejscy Grodzkiej jest??
      • Gość: ja Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: darkstar:* / 10.2.15.* 24.08.03, 16:50
        Ten lokal nazywa się "Przyjaciele" - i mieści się po sąsiedzku z tym lokalem,gdzie kiedyś był Pub Number One czy Mastiff czy coś takiego.
        • Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 00:15
          nalesy zajebiste :))0 polecam kazdemu kto lubi dobrze smacznie i niedrogo
          zjesc!!!! a co do czasu oczekiwania to smiem twierdzic ze dluzej czeka sie na
          pizze w romie
          dla mnie bomba jest ta nalesnikarnia polecam goraco!!!!!!!!!1
          aaa i bym zapomnial pozdrowienia dla calej ekipy z "Przyjaciol"
          Dimon
          www.laoche.com
          • Gość: Tomek Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 08:32
            I ja tam bylem i maslanke pilem - nalesniczki pierwsz klasa i obsluga mila.
    • Gość: Bart Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 08:33
      Jest to bardzo dobry pomysł - ta restauracja powinna sie jak najdłużej
      utrzymać . Prawdą jest, że jeszcze nie spozywałem posiłków w tym jak mniemam
      wykwintym miejscu - co do obsługi nikt nie powinien mieć zastrzeżeń.
    • pawi81 Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 26.08.03, 08:41
      Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :)
      • Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.08.03, 11:43
        pawi81 napisał:

> Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :)
        >
        suchal a wiec z cenami to jest tak : od 5zeta za nalesa do 7zeta (chyba
        najdrozszy wlasnie kosztuje 7zeta) a najadasz sie jak pizza za 13-14 zeta
        naprawde bobma !!!!!!!!!
        pozdrawiam
        • pawi81 Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki 27.08.03, 17:05
          Rozumiem, że naleśniki tam są smaczne... ale raczej pizza najem się bardziej:)
          bez przesady :)
      • Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:50
        pawi81 napisał:

> Jeszcze napiszcie jakies ceny - niedrogo to pojęcie względne :)
        Najtańszy 2.5 zł - z cukrem pudrem, najdroższy 7zł już z jakimiś fajnymi
        bajerami, jak zjesz dwa naleśniki to może się najesz, ale kto nie był to
        polecam się przejść, lokalik nie jest może zbyt piękny, ale jest oryginalny
    • Gość: stydentt Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: hpcache:* 27.08.03, 14:24
      Fajna spelunka
      • Gość: MJ Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 01:19
        A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI????
        • Gość: Dimon Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.pt-2.petrotel.pl 01.09.03, 18:25
          Gość portalu: MJ napisał(a):

> A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI????

spytaj szefa kuchni :):):):):)
        • Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 23:24
          Gość portalu: MJ napisał(a):

> A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI????

Z tego co słyszałem to jest dużo tych naleśniczków do wyboru. Mysle, ze ten
          lokal to dobry pomysl, jest calkiem oryginalny, dlatego sie tam przejde jutro
          lub pojutrze
          • Gość: Scin Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 22:33
            Zapomnialem sie zapytac: NIE WIECIE OD KTOREJ JEST CZYNNE TAM ?!? PROSZE
            NAPISCIE!!!
          • Gość: antoś Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:30
            Gość portalu: Scin napisał(a):

> Gość portalu: MJ napisał(a):
            >
            > > A DOSTANE TAM NALESNIORA Z FARSZEM MIĘSNYM I PIECZARECZKAMI????
            >
            > Z tego co słyszałem to jest dużo tych naleśniczków do wyboru. Mysle, ze ten
            > lokal to dobry pomysl, jest calkiem oryginalny, dlatego sie tam przejde jutro
            > lub pojutrze

uwielbiam nalesniki z farszem z sera z cynamonem i śmietaną, posypane pudrem
    • Gość: bebe Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 13:18
      Z tymi nalesnikami nie jest az tak najgorzej, ale moze to zabrzmi troszke
      egoistycznie, ja robie lepsze :)
    • Gość: smakosz Re: Co sądzicie o lokalu z naleśnikami na Grodzki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 15:38
      nic specjalnego, jadłem dużo lepsze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka