Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 01:04 Dzieci w szkole "im. Profesor" można uczyć nawet chińskiego z nativami. I tak nic się nie nauczą bo debilizm mają w genach! Z uwagi na brak czasu nie odpisuję na żadne posty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość1 Re: Angielski w podstawówce z native speakerem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:23 A swój debilizm musisz non stop kamuflować. Stąd ten brak czasu. No ale jak się ktoś nie uczył w szkole, to jest głupim matołem. Odpowiedz Link Zgłoś
united-europe2 Angielski w podstawówce z native speakerem 08.03.08, 16:53 zajecia z native speakerem powinno byc w kazdej szkole. tylko t ogwarantujhe skuteczna nauke jezyka! tltl.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Angielski w podstawówce z native speakerem 12.03.08, 17:27 Byc moze ktos moglby odczytac ten artykul jako kryptoreklame ale mam jednak nadzieje ze zostanie zauwazony przez odpowiednich ludzi odpowiedzialnych za edukacje w Plocku i taka inicjatywa znajdzie sie tez w publicznych szkolach, gdzie moglaby stac sie okazja do poszerzenia wiedzy i warsztatu nauczycieli Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Angielski w podstawówce z native speakerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 16:24 całkiem dobry pomysł mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś