Dodaj do ulubionych

Dogońmy Zieloną Górę!

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 07:29
Mam propozycję. Dogońmy Zieloną Górę pod względem liczby postów (potem
przyjdzie czas na Lublin). Ale niech w tym wyścigu decyduje nie tylko ilość,
lecz także jakość. Niech każdy z forumowiczów zachęci do odwiedzenia Forum jak
największą liczbę swoich znajomych, którzy dotąd tu nie byli, a mają dostęp do
Sieci. Niech nasze forum zakwitnie (jeszcze zanim przyjdzie wiosna :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.petrotel.com.pl 04.01.02, 11:42
      Damy rade !!!!
      Ostatnio nasze forum 'przybiera na wadze'. Niedawno stuknelo nam 5000, a juz
      mamy okolo 5140 postow i to w calkiem krotkim czasie.
      • drops1 Re: Dogońmy Zieloną Górę! 04.01.02, 12:15
        ale Zielona daleko
        • Gość: Roman J. Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 14:14
          E tam, daleko. Tylko kilkaset kilometrów. :-) I niewiele więcej postów.
    • Gość: Werdan Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.petrotel.com.pl 04.01.02, 16:19
      Przyznam, ze dzis przez caly dzien dochodza nowe posty. Kiedys byly dni, gdzie
      byl jeden, gora dwa posty. A teraz az mnie dziw bierze jak zagladam tutaj. Tak
      trzymac. A Zielona Gore przescigniemy szybciusienko :))
    • hiubi Re: Dogońmy Zieloną Górę! 04.01.02, 18:14
      Tylko połóżmy główny nacisk na jakość, a nie ilośc. Przy czym nie mówię, że
      mają być same poważne tematy. W końcu śmiech to zdrowie :-))
      • Gość: Maciek Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.01.02, 21:08
        Hiubi
        uwazaj zeby od tego smiechu guziki w tym nowym garniaku ci nie
        poodpryskiwaly :)), bo bedziesz musial szukac nowego garniaka albo doszywac
        guziki.
        • Gość: eryko Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: 213.25.195.* 17.02.02, 11:22
          Pamietacie ten post? To juz historia!
    • Gość: polk Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 21:23
      Nie biegnijcie tak szybko bo dostanę zadyszki.W dodatku każecie biec
      elegancko i stylowo.
      • hiubi Re: Dogońmy Zieloną Górę! 04.01.02, 22:33
        Można biegać w stylu lat 70-tych.
        Byle szybko!!!
        • Gość: Naka Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 09:38
          Hiubi - kiedy zobaczymy zdjecia sylwestrowych lat 70-tych. Czy mamy czekac az
          do wiosny ????? Naka.
          • hiubi Re: Dogońmy Zieloną Górę! 05.01.02, 17:25
            Musze najpierw te zdjecia odebrac od ludzi, bo sam nie mialem aparatu, ale
            obiecuje, ze beda. Postaram sie jak najszybciej.
            A ma ktoś może trochę miejsca na jakimś fufufu do udostępnienia?
            Jak coś to wrzucę na komercyjne, ale będzie mało...
        • Gość: Duch Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 09:42
          Juz raz sie Plock z Kielcami scigal, az go kolka zlapala i sie po.....
          W pesymistycznej nucie, zeby nie zanizac sredniej krajowej :).
          • Gość: Roman J. Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 22:06
            Spokojnie dystans powoli się zmniejsza. Niedługo będzie mniej niż 700 postów.
    • Gość: Roman J. Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 14:48
      W tej chwili mamy do Zielonej Góry tylko 689 postów. Ale na naszym forum panuje
      zimowy marazm! Czyżby wszyscy zapadali w sen zimowy? Forumowicze do klawiatur!
      A za oknem odwilż.
    • Gość: Roman J. Najnowsze informacje z frontu. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:04
      Śledziłem naszą aktywność na forum w przeciągu ostatnich 50 godzin. W tym
      czasie wysłaliśmy 90 postów, a Zielona Góra jedynie 22. Jeżeli to tempo się
      utrzyma, to wkrótce ich dogonimy. Ale nie to jest najważniejsze. Ważne jest,
      żebyście tu wchodzili i dzielili się ze wszystkimi tym, co Wam chodzi po
      głowie, leży na sercu lub na wątrobie :-)
      • Gość: Maciek Re: Najnowsze informacje z frontu. IP: *.montreal111.dialup.canada.psi.net 06.01.02, 23:58
        Roman, skoro zapraszasz do inowacji i kreatywnosci to mam nastepujaca propozycje:
        sledzac twoja pragmatyczna polemike jezykowa z Naka ( poparta zreszta argumentacja)
        niniejszym uroczyscie proponuje zalozenie watku "SLOWNIK JEZYKA POLSKIEGO", w
        ktorym TY poddawalbys krytyce nasze ( tzn forumowiczow) "niefortunne wyrazenia" i
        niescislosci jezykowe bedace w nawet subtelnym konflikcie z TWOIMI KRYTERIAMI.
        Oczywiscie na koncu semestru oczekujemy cenzurek :))))) Mam nadzieje, ze w trosce o
        nasza czystosc...........jezykowa podejmiesz te odpowiedzialna funkcje "korektora". Moze
        jeszcze cos z nas bedzie :)))
        • Gość: Roman J. Re: Najnowsze informacje z frontu. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 09:58
          Dziękuję za propozycję, dzięki której urosłem we własnych oczach. :-) Ale ja
          powierzyłbym tę odpowiedzialną funkcję komuś odpowiednio wykształconemu, bo
          moje wykształcenie jest zdecydowanie techniczne. Zresztą na pewno zauważyłeś,
          że i mnie zdarzają się wpadki językowe. :-)
          Natomiast co do polemik, to przypominam sobie dwie. Co do "kapituły", to sam
          się zdziwiłem, że można nie znać znaczenia, w którym użyłem tego słowa, a co
          do "życia", to miałem na myśli definicję naukową, a nie słownikową. Czy te dwa
          przypadki predestynują mnie do zaszczytnego tytułu KOREKTORA forum?
      • Gość: Zenek Re: Najnowsze informacje z frontu. IP: 62.200.126.* 07.01.02, 11:04
        Gońmy ich. Dalej hurrra.
        Z.

PS Już jest +1
    • Gość: Maciek Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.montreal85.dialup.canada.psi.net 08.01.02, 02:52
      Jak tak dalej pojdzie to jeszcze w tym tygodniu Wroclaw zostawimy za soba :))
      A tak calkiem serio, to fakt, ze tylu NOWYCH forumowiczow sie uaktywnilo naprawde
      krzepi; brawo !!
      • Gość: Roman J. Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 07:11
        Gwoli ścisłości, to Wrocław bardzo szybko goni Warszawa, a szkoda, bo stolica i
        tak jest uprzywilejowana z racji tego, że jest stolicą. Ale z nami też nie jest
        źle. Gonimy Zieloną, choć ostatnio trochę nam odskoczyła. Mimo to wierzę w
        forumowiczów z Płocka. Sam znikam stąd do środowego popołudnia i mam nadzieję,
        że po powrocie czeka mnie miła niespodzianka w postaci kolejnego wysypu postów.
        • drops1 Re: Dogońmy Zieloną Górę! 08.01.02, 10:38
          Maciek, jeśli to nie tajemnica - ile zasu poświęcasz na dyskusje internetowe?
          Ile z tego zajmuje ci Płock?
    • Gość: Roman J. Re: Dogońmy Zieloną Górę! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 13:00
      Dystans zmalał poniżej 600 postów! :-)))))))))
      • Gość: Maciek do Drops1 IP: *.montreal86.dialup.canada.psi.net 10.01.02, 02:28
        Drops1
        w skrzynce masz odpowiedz na twoje pytanie.
    • Gość: Roman J. Łyk statystyki. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 10:30
      Zostało około 550 postów. Nasze średnie tempo przyrostu to 2,5 posta na
      godzinę. Mamy też dopingujący przykład: Białystok wyprzedził Opole. Ciekawe czy
      utrzyma prowadzenie. Na dobrej drodze jest też Kraków, który pewnie wkrótce
      wyprzedzi Radom.
      Wasz Korespondent z Linii Frontu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka