Gość: kibicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 00:14 brawo frajerze-redaktorze! Napisałeś na ten temat więcej niż po zdobyciu Msjstra przez chłopaków... żenada, kto tego gościa w Wyborczej 3ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sceptykmalkontent Re: Feta Mistrzów na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 17:21 Miroslaw Milewski nie jest "wlascicielem klubu"....Wlascicielem jest Miasto PŁOCK-czyli My wszyscy,a MM tylko reprezentuje Nas,wlascicieli.Inna kwestia w jaki sposob to robi. A ta ceremonia,owszem potrzebna,poniewaz nalezy uhonorowac Mistrzow,ale moim zdaniem MM chce sie podpiac pod ich sukces.Poza tym-teraz to bedzie specjalny ekran,a na mecz finalowy to nie mozna tak bylo zrobic??Tylko byl ekran reklamowy na starym dworcu.... Mam nadzieje ze MM na Euro 2008 przygotuje dla Nas kibicow gratke i zalatwi telebim albo i dwa z prawdiwego zdarzenia,tak aby mozna bylo w grupie kibicowac reprezentacji Polski i choc troche poczuc sie jak na Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: Feta Mistrzów na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:13 Dziwni ludzie w tym mieście. Gdyby nie ten "ekran na starym dworcu" jak piszesz sceptykumalkontencie, siuedziałbyś zapewne w swojej dziupli. Poraz drugi dane mi było wraz z prawdziwymi kibicami, obejrzeć super widowisko w znakomitej atmosferze. Oby częściej ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Feta Mistrzów na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 21:36 Domyślam się że za inicjałami az, kryje się tłusty jak tucznik redaktor Andrzej Zaręba. Panie redaktorze jeślin to o Zarebę chodzi, to, że Twoja żonka pracuje czy pracowała u Milewskiego w MZOS na basenie nie znaczy że musisz mu wchodzić w d..ę. My kibice mamy swą godność i szanujemy ludzi ale nie wazeliniarzy. Gazeta Wyborcza daje pracę ludziom nie szanującym siebie i nas- kibiców. Wisłą Płock to własność Płocka gdzie chwilowo rolę prezydenta pełni ta kreatura o nazwisku M. Piszesz az że "postanowił uhonorować dodatkowo uhonorować przez Prezydeta i właściciela Wisły Mirosława Milewskiego", a więc prokuraturo płocka do roboty, bo okazało się że prezes Kownacki i zarząd PKN Orlen przekazał na własność klub sportowy Wisłę Płock nie miastu ale prywatnie Milewskieu Mirosławowi. Przecież to korupcja w biały dzien popierana przez ludzi z PiS. A gazeta wyborcza pisze o tej korupcji i nie grzmi. A ja głupi myślałem że Wisłą Płock to nasz miejski klub. Odpowiedz Link Zgłoś