beztwarzyxxx 10.06.08, 09:23 Z tekstu wynika, że możemy odebrać paczki sami na przemysłowej? Paczkę ,,za pobraniem'' też można tam odebrać? pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź to może dziś tam skoczę;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beztwarzyxxx Paczka nadejdzie wkrótce 10.06.08, 09:51 Dzwoniłem na przemysłową. Bez problemu można tam odebrać swoje paczki. pozdrawiam wszystkich czekających:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony kliie Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.plock.mm.pl 10.06.08, 10:51 Jakie to miłe, można pojechać i upomnieć sie o swoja opłacona ą paczkę. 27 maja wysłałem 2 przesyłki. Nic nie doszło a dziwie sie Poczcie; dlaczego nie chce zarabiać? Za dużo macie dochodu? Jeżeli w kopercie bąbelkowej, dobranej przez panią z okienka w celu wysłania Zestawu ładowarki do aparatu, można było coś wysłać, to uważam , ze powinna sama zaproponować wysyłkę przez Poczteksa za 25 zł. To z pewnością podnosiłoby dochody Firmy. A tak pozostaje tylko mieć nadzieje, ze Poczta nie ukradnie przesyłki zwykłej priorytetowej. Dochód ww systemie Poczty nie liczy się? Poza tym, są zacofani i niechętni klientowi. Przesyłkę zapisuje pracownica w komputerze i powinna wydrukować , co wysyła i gdzie, ile czasu przesyłka będzie w drodze. Niestety wymuszają duże opłaty nie dając nic z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:34 Większość forumowiczów narzeka na pocztę. Istnieje jeszcze konkurencja. Dlaczego nie korzystacie z ich usług? No, dlaczego? Oni dają więcej z siebie. Podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 09:44 beztwarzyxxx napisał: "Dzwoniłem na przemysłową. Bez problemu można tam odebrać swoje paczki. pozdrawiam wszystkich czekających:D" A my pozdrawiamy ciebie, bo ostatnio poczta najela ludzi, ktorzy paczki dostarczaja do domu:) Wczoraj w ten sposob otrzymalem swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:47 Nie rozumiem protestuję transportowcy - a paczki czekają na Przemysłowej To tylko trochę chęci a te paczki na rowerach można by dowieść do urzędów, a potem do odbiorców. Ja czekam od tygodnia na 2 paczki priorytetowe - jedna z W-wy druga z Bydgoszczy. Pieszo bym je szybciej przyniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 20:31 To przynieś je, mądralo. Nie zapomnij zmierzyć czasu. Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Paczka nadejdzie wkrótce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:05 Ale rachunki to roznoszą :) Odpowiedz Link Zgłoś