gos_ik 16.06.08, 07:59 Hej mam pytanie co się dzieje na giełdzie samochodowej na Targowej? Czy nadal ludzie zostawiają samochód dzień wcześniej żeby zająć lepsze miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bat Re: targowa IP: 195.33.116.* 16.06.08, 14:35 Byłem w niedziele. Jechałem od strony ul. Otolińskiej. Na początek kilka radiowozów. Potem samochody ładnie poustawiane UWAGA w poprzek do osi jezdni. Skończył się burdel z samochodami stojącymi wzdłuż (to pierwszy plus) na trawie i zajmujących po 2 miejsca - dla znajomych. Następny plus - co kawałek wolne miejsce. Bez problemu można było znaleźć wolne miejsce do zaparkowania się i wystawienia swojego samochodu na sprzedaż. Do tej pory było to niemożliwe. Kawałek dalej widziałem SM i pracowników Rynexu. Chodzili i pobierali opłaty. Następny plus: nie spotkałem żadnego samochodu stojącego na ulicy. Do tej pory co kawałek jakiś burak zatrzymywał się na ulicy i nie możliwe było czasem przejechanie, gdy z przeciwka jechały samochody. Przejechałem sobie bez żadnego problemu Targową, skręciłem w Bielską - bez stania, bez trąbienia i wkurzania się. Pomysł pobierania opłat: SUPER - gratuluję pomysłodawcom. Jest porządek, spokuj i masa wolnych miejsc - gdybym chciał sprzedać samochód, bez problemu mógłbym stanąć i handlować. Odpowiedz Link Zgłoś