kwisniewski 24.08.08, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwisniewski [...] 24.08.08, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotczanin dlaczego majaki nazywane sa objawieniami ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:31 xxi wiek i takie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
ankler Różne religie w sanktuarium 26.08.08, 09:37 Nie życzę sobie aby jakakolwiek złotówka z moich podatków poszła na tą rozbudowę. Mam dość finansowania wszelkich pomysłow kleru z kasy panstwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Różne religie w sanktuarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 10:38 Nie martw się kwisniewski tez nie da.Znam go az za dobrze,a co pogada to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Różne religie w sanktuarium IP: 83.19.1.* 26.08.08, 11:33 I ty w to wszystko wierzysz? Jeżeli wierzysz powinieneś być szczęśliwy. Czemu jesteś wściekłyt jak inni nie podzielają Twojej wiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Różne religie w sanktuarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:46 Mocno wierze,ze kwisniewski nie da nawet grosza i nie powoduje to ani mojego szczescia ani frustracji ani tym bardziej wscieklosci,a czy ludzie podzielaja moj poglad w tej sprawie to naprawde mi wisi i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś