Dodaj do ulubionych

Administracja na Włodkowicu

IP: *.plock.mm.pl 01.09.08, 08:29
Witam
czy studia na I roku są trudne?Jeśli tak to które przedmioty sa
najtrudniejsze?Bardzo Prosze o kilka porad jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka Re: Administracja na Włodkowicu IP: 80.55.10.* 04.09.08, 07:10
      Zawsze na pierwszym roku jest trudno, bez względu na to co studiujesz. Jeśli
      chodzi o administrację na Włodku to najwięcej warunków jest zawsze z historii
      administracji (50-60% całej grupy ma warunek) i logiki.
    • Gość: gość Re: Administracja na Włodkowicu IP: 83.2.116.* 11.09.08, 17:33
      to stare wiadomosci ktore pisze agatka.z logiki jest supre profesor z sgh.a pani od histori juz nie ma od tego roku, ale bylo sporo warunkow.moze byc problem z socjologia tez sa warunki.ale ogolnie jest ok.zapraszam.
      • Gość: agatka Re: Administracja na Włodkowicu IP: 80.48.4.* 12.09.08, 21:14
        Wybacz, ale nie dotarły do mnie informacje aby pani K od historii już nie
        wykładała na Włodku. Jeśli tak jest to super, szkoda że tak późno.
    • Gość: lol Re: Administracja na Włodkowicu IP: *.254.c95.petrotel.pl 10.12.08, 15:21
      trudno na wlodku buhahaha? chyba dla matolow
      • Gość: moi Re: Administracja na Włodkowicu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 12:36
        sam jestes matoł! ja jestem obecnie na 2 roku mgr ale poszlam po
        politologii i stos. miedzynarodowych i teraz ma problem poiewaz
        musze zaliczyć dodatkowo 6 różnic programowych, najlepiej w ciągu 1
        semestru bo wlasciwie został juz mi tylko jeden... do tego dochodzą
        inne egzaminy i pisanie pracy mgr, której jeszcze nie zaczęłam...
        nie wiem jak to przejdę .. ogólnie mam doła :(:(
        • Gość: lena Re: Administracja na Włodkowicu IP: *.plock.mm.pl 11.12.08, 15:58
          ojejku, jaka jesteś zdolna z tymi róznicami programowymi to pszecież tak dużo! Ale dasz radę, wieżę w Ciebie i tszymam kciuki.
        • Gość: agatka Re: Administracja na Włodkowicu IP: 80.48.4.* 19.03.09, 18:25
          to co ty robiłaś przez pozostałe 3 semestry? Jakbyś zaliczała 2 przedmioty w
          semestrze, to miałabyś to już z głowy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka