Gość: Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 12:32 Witam. Mam zamiar wybrać się do takowej szkoły i widzę, że w Płocku jest ich mnóstwo. Mógłby ktoś polecić mi dobrą szkołę i wypowiedzieć się na temat szkoły Empik i Orlen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WLa Re: Szkoły języków obcych Płock IP: 195.42.249.* 06.10.08, 09:03 No wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 16:33 najlepiej na lekcje indywidualne, czyli krótko mówiąc, prywatne lekcje. W takiej szkole nigdy nie wiesz na jaką grupę trafisz i na jakiego lektora...A bywa róznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gozdek Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.250.c79.petrotel.pl 19.12.08, 22:13 Czyli do kogo polecacie? Możecie się reklamować, ale opiszcie o swoim doświadczeniu, podejściu, kasie, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ołowek Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 18:26 Ja polecam Orlen. pełen profesjonalizm i swietni lektorzy. Poza tym, nikt lepiej nie doradzi grupy, lektora oraz poziomu jak kierownik szkoly pani Asia. warto tam zajrzec i porozmawiac i zaraz mozna sie przekonac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-tomek Re: Szkoły języków obcych Płock 29.01.09, 23:51 A ja polecam British School. Atmosfera w szkole super, lektorzy w porządku, potrafią jasno wytłumaczyć obcy język xD Naprawdę szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 17:46 Ja osobiście mogę polecić szkołę językową prowadzoną przez małżeństwo M&M na ul. Zdziarskiego (przy da grasso) przez cały rok przygotowywałam się do matury, posiadają liczne ksiązki, testy, miła, luźna atmosfera, dogodne godziny zajęć, uczą dzieci,uczniów, dorosłych wszystkich. Bardzo sympatyczni ludzie, na pewno wybrałabym te szkołę ponownie, polecam każdemu, ceny jak w każdej szkole językowej, nie wiem jednak czy takie same dotyczą uczniów jak i dorosłych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś