Dodaj do ulubionych

Szkoły języków obcych Płock

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 12:32
Witam. Mam zamiar wybrać się do takowej szkoły i widzę, że w Płocku jest ich
mnóstwo. Mógłby ktoś polecić mi dobrą szkołę i wypowiedzieć się na temat
szkoły Empik i Orlen?
Obserwuj wątek
    • Gość: WLa Re: Szkoły języków obcych Płock IP: 195.42.249.* 06.10.08, 09:03
      No wlasnie
      • Gość: gość Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 16:33
        najlepiej na lekcje indywidualne, czyli krótko mówiąc, prywatne lekcje. W takiej
        szkole nigdy nie wiesz na jaką grupę trafisz i na jakiego lektora...A bywa róznie ;)
        • Gość: Gozdek Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.250.c79.petrotel.pl 19.12.08, 22:13
          Czyli do kogo polecacie? Możecie się reklamować, ale opiszcie o
          swoim doświadczeniu, podejściu, kasie, itd.
          • Gość: Ołowek Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.acn.waw.pl 22.01.09, 18:26
            Ja polecam Orlen. pełen profesjonalizm i swietni lektorzy. Poza tym, nikt
            lepiej nie doradzi grupy, lektora oraz poziomu jak kierownik szkoly pani Asia.
            warto tam zajrzec i porozmawiac i zaraz mozna sie przekonac. pozdrawiam
            • jedyny-tomek Re: Szkoły języków obcych Płock 29.01.09, 23:51
              A ja polecam British School. Atmosfera w szkole super, lektorzy w porządku,
              potrafią jasno wytłumaczyć obcy język xD

Naprawdę szczerze polecam.
              • Gość: gość Re: Szkoły języków obcych Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 17:46
                Ja osobiście mogę polecić szkołę językową prowadzoną przez małżeństwo M&M na ul. Zdziarskiego (przy da grasso) przez cały rok przygotowywałam się do matury, posiadają liczne ksiązki, testy, miła, luźna atmosfera, dogodne godziny zajęć, uczą dzieci,uczniów, dorosłych wszystkich. Bardzo sympatyczni ludzie, na pewno wybrałabym te szkołę ponownie, polecam każdemu, ceny jak w każdej szkole językowej, nie wiem jednak czy takie same dotyczą uczniów jak i dorosłych. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka