Dodaj do ulubionych

Super bryka

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 01:32
Jaki samochód według Was jest naj, naj, naj, naj? Ja uważam, że jest to VW
Passat 1.9 TDI.
Obserwuj wątek
    • razdwa12 Re: Super bryka 15.01.02, 08:26
      Gość portalu: Pawelvw napisał(a):

> Jaki samochód według Was jest naj, naj, naj, naj? Ja uważam, że jest to VW
      > Passat 1.9 TDI.

Czy jest on tak bardzo bez wyrazu, że nie potrafisz określić jaki on jest naj,
      naj, naj...?
      • Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 11:30
        Moim marzeniem : terenowy Jeep z napedem na cztery koła, dla mojej wygody
        malutki Opelek a z nazwy napewno Alfa Romeo !!!!!
        Naka
      • Gość: Pawelvw Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 20:36
        Potrafię określić. Ten samochód jest pod każdym względem naj, czyli zaczynając
        od jakości wykonania np. zwykłej kierownicy, kończąc na bardzo ekonomicznym a
        zarazem dynamicznym silniku. Wiele rzeczy w tym samochodzie jest naj.
    • Gość: Strucho Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:23
      Moje marzenia:
      na dziś - Ford Puma
      na przyszłość - Alfa Romeo 147
      • Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 07:31
        Strucho dzieki - Alfa ma juz 2 punkty !!!!!!
        Kto da wiecej ??????????
        Naka
        • drops1 Re: Super bryka 16.01.02, 10:28
          trabant z silnikiem diesla
          • Gość: Hugo Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 00:39
            Yo jestem pierwszy raz na ty, forum i będe tu częstym gościem.Moja super bryka
            to Audi TT
            • Gość: Pawelvw Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 00:47
              Witam nowego forumowicza. To moj kolega z sieci. Mam nadzieje ze wszyscy go
              mile przywitają. Nie chce sie chwalić ale to ja go tu zwerbowałem. Powoli nas
              (forumowiczów) przybywa.
              • Gość: Maciek Re: Super bryka IP: *.montreal94.dialup.canada.psi.net 18.01.02, 02:47
                Witamy Hugo. Spodziewamy sie, ze zrobisz rownie bogata kontrybujce na plockim forum
                co twoj imiennik Victor dla literatury francuskiej.
                Ale chwileczke, dlaczego my tu o literaturze francuskie na watku "super bryka" ??? :)))
                • Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 07:49
                  Maciek piszesz nie w temacie!!! Czyzbyś chodził do pracy na pieszo ???? A moze
                  to jest twoja poranna gimnastyka ???? Pochwal sie jakim samochodem jezdzisz w
                  Montrealu ????
                  Naka
            • Gość: Werdan Re: Super bryka IP: *.petrotel.com.pl 18.01.02, 08:08
              Witam nowego czlowieka na forum. Zycze ciekawych dyskusji. Nie zapomnnij o nas :)
              • drops1 Re: Super bryka 18.01.02, 10:29
                Alfa Romeo? czyście ludzie poszaleli??? Toć to knot nad knoty! Czy ktoś widział
                najnowsze testy bezpieczeństwa - to było m.in.w gazecie. Wypadły
                katastrofalnie, to jeżdżący kopka siana!
                • Gość: Strucho Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:17
                  Ale co ja mogę poradzić na to, że ten samochód ma stylistykę, która mnie
                  bierze. Z samochodami jak z kobietami, nie zawsze rozsądek zwycięża.
    • Gość: PiotrK Re: Super bryka IP: 212.244.82.* 18.01.02, 10:27
      Samochód marzeń to Rolls-Royce Corniche
      Możecie zobaczyć na :
      www.rollsroycemotorcars.co.uk/rolls-royce/picture_gallery/corniche_1.jpg
      Oczywiście poza zasięgiem ale od czego są marzenia.
    • dobromil Re: Super bryka 20.01.02, 23:45
      Jeśli chodzi o to która bryka jest super to ja podam to w dwóch kategoriach:
      - poza zasięgiem finansowym - jakieś autko ze stajni Ferrari, Maserati lub
      inne auto sportowe.
      - takie do jeżdżenia na codzień - jakieś wygodne amerykańskie auto z napędem
      na 4 koła ot np. Chrysler TOWN&COUNTRY lub bliźniaczy model DODGE, ewentualnie
      jeden z quasi terenowych np. LINCOLN NAVIGATOR
    • Gość: Maciek Re: Super bryka IP: 154.5.39.* 22.01.02, 01:59
      Jestem realista i nawet do glowy wlasciwie mi nie przychodzi robic hipotezy czym chcialbym
      jezdzic. Jestem zadowolony z samochodu ktorym aktualnie jezdze, a jest to Plymouth
      -model Sundance. Robie nim i duze trasy i sporo jezdze po miescie; ogolnie dla mnie to
      moze nie super bryka, ale super srodek lokomocji.
      • rene2 Re: Super bryka 22.01.02, 15:46
        Ja lansuję hondę akord z silnikiem 2 l, a wiec nic ekstra, standard, normalne
        autko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka