Gość: Pawelvw IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 01:32 Jaki samochód według Was jest naj, naj, naj, naj? Ja uważam, że jest to VW Passat 1.9 TDI. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razdwa12 Re: Super bryka 15.01.02, 08:26 Gość portalu: Pawelvw napisał(a): > Jaki samochód według Was jest naj, naj, naj, naj? Ja uważam, że jest to VW > Passat 1.9 TDI. Czy jest on tak bardzo bez wyrazu, że nie potrafisz określić jaki on jest naj, naj, naj...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 11:30 Moim marzeniem : terenowy Jeep z napedem na cztery koła, dla mojej wygody malutki Opelek a z nazwy napewno Alfa Romeo !!!!! Naka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelvw Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 20:36 Potrafię określić. Ten samochód jest pod każdym względem naj, czyli zaczynając od jakości wykonania np. zwykłej kierownicy, kończąc na bardzo ekonomicznym a zarazem dynamicznym silniku. Wiele rzeczy w tym samochodzie jest naj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strucho Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 22:23 Moje marzenia: na dziś - Ford Puma na przyszłość - Alfa Romeo 147 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 07:31 Strucho dzieki - Alfa ma juz 2 punkty !!!!!! Kto da wiecej ?????????? Naka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 00:39 Yo jestem pierwszy raz na ty, forum i będe tu częstym gościem.Moja super bryka to Audi TT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelvw Re: Super bryka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 00:47 Witam nowego forumowicza. To moj kolega z sieci. Mam nadzieje ze wszyscy go mile przywitają. Nie chce sie chwalić ale to ja go tu zwerbowałem. Powoli nas (forumowiczów) przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Super bryka IP: *.montreal94.dialup.canada.psi.net 18.01.02, 02:47 Witamy Hugo. Spodziewamy sie, ze zrobisz rownie bogata kontrybujce na plockim forum co twoj imiennik Victor dla literatury francuskiej. Ale chwileczke, dlaczego my tu o literaturze francuskie na watku "super bryka" ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naka Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 07:49 Maciek piszesz nie w temacie!!! Czyzbyś chodził do pracy na pieszo ???? A moze to jest twoja poranna gimnastyka ???? Pochwal sie jakim samochodem jezdzisz w Montrealu ???? Naka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdan Re: Super bryka IP: *.petrotel.com.pl 18.01.02, 08:08 Witam nowego czlowieka na forum. Zycze ciekawych dyskusji. Nie zapomnnij o nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Super bryka 18.01.02, 10:29 Alfa Romeo? czyście ludzie poszaleli??? Toć to knot nad knoty! Czy ktoś widział najnowsze testy bezpieczeństwa - to było m.in.w gazecie. Wypadły katastrofalnie, to jeżdżący kopka siana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strucho Re: Super bryka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:17 Ale co ja mogę poradzić na to, że ten samochód ma stylistykę, która mnie bierze. Z samochodami jak z kobietami, nie zawsze rozsądek zwycięża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrK Re: Super bryka IP: 212.244.82.* 18.01.02, 10:27 Samochód marzeń to Rolls-Royce Corniche Możecie zobaczyć na : www.rollsroycemotorcars.co.uk/rolls-royce/picture_gallery/corniche_1.jpg Oczywiście poza zasięgiem ale od czego są marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dobromil Re: Super bryka 20.01.02, 23:45 Jeśli chodzi o to która bryka jest super to ja podam to w dwóch kategoriach: - poza zasięgiem finansowym - jakieś autko ze stajni Ferrari, Maserati lub inne auto sportowe. - takie do jeżdżenia na codzień - jakieś wygodne amerykańskie auto z napędem na 4 koła ot np. Chrysler TOWN&COUNTRY lub bliźniaczy model DODGE, ewentualnie jeden z quasi terenowych np. LINCOLN NAVIGATOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Super bryka IP: 154.5.39.* 22.01.02, 01:59 Jestem realista i nawet do glowy wlasciwie mi nie przychodzi robic hipotezy czym chcialbym jezdzic. Jestem zadowolony z samochodu ktorym aktualnie jezdze, a jest to Plymouth -model Sundance. Robie nim i duze trasy i sporo jezdze po miescie; ogolnie dla mnie to moze nie super bryka, ale super srodek lokomocji. Odpowiedz Link Zgłoś
rene2 Re: Super bryka 22.01.02, 15:46 Ja lansuję hondę akord z silnikiem 2 l, a wiec nic ekstra, standard, normalne autko. Odpowiedz Link Zgłoś