Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 18:07 Wisła Pany, żeby tylko w zimie nie zgubić formy i znowu puchary w płocku, mam nadzieję z lepszym skutkiem niż w tym roku. Panowie piłkarze tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Wisły od kilkunastu lat Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:04 Wreszcie mamy w Płocku drużynę z której można być dumnym, piłkarze walczą, rozgrywają ciekawe akcje, stwarzają mnóstwo sytuacji podbramkowych.Widać efekty pracy trenera Jabłońskiego.Mecz z Legią był jednym z najlepszych w karierze Wisły w I Lidze, nie gorzej było w Groclinie, mam nadzieję, że podobnie będzie z Widzewem w środę. Gratulacje dla trenera Jabłońskiego /dzięki za Peszkę/i dla wszystkich zawodników. Tak trzymać - na wiosnę czołówkę mamy u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 22:35 Może w Płocku wreszcie będzie dobra druzyna. Panie trenerze Jablonski tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kepek Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: 213.77.44.* 27.10.03, 08:00 Nie to, że narzekam.Moim zdaniem czas myśleć o wzmocnieniach w linii pomocy Realne jest, że w przyszłym sezonie zabranie Kobyłki, Romuzgii Gąski. Gdyby nowi zawodnicy pojawili się juz teraz, byłby czas ich zgrać. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 11:09 wystarczy ,ze jabłoński odsunął od żłoba zaciąg litewski i postawił na młodych .chyba wreszcie sport zaczął się liczyć a nie układziki . wyniki z legią i groclinem muszą wzbudzać szacunek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Ochódzki Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: hpcache:* 27.10.03, 12:06 Oglądałem skróty w Canal +. Wreszcie się nie wstydziłem Wisły. Tak trzymać. GRATULUJE!!! Niemniej na odbudowanie pełnego zaufania muszą jeszcze popracować. W Groclinie tylko Rasiak +++, w Wiśle wszyscy a najbardziej Kapsa:-)). A strzał na 1:0 dla naszych po profesorsku:-) Wisło -biegaj i walcz w kazdym meczu a nie utoniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Groclin Dyskobolia - Wisła Płock 2:2 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 12:15 Gość portalu: Prezes Ochódzki napisał(a): Wisło -biegaj i walcz w kazdym meczu a > nie utoniesz!!! Święte słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberopoulos dariusz romuzga superstar IP: *.ds2.uw.edu.pl 27.10.03, 21:43 Wisła staje się modelowym przykładem połączenia doświadczenia, siły z fantazją, polotem i przebojowością. Nie wiem jak to by wyglądało, gdyby nie Dariusz Romuzga. Kiedy przychodził do klubu był jednym z wielu. Jeśli kiedykolwiek odejdzie, będzie niezapomianym. Chciałbym jednak, żeby został w Płocku i przekazywał młodzieży to co najcenniejszego odkrył w piłce. Panie Dariuszu - składam wielki szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: dariusz romuzga superstar IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 09:09 Dołączam się do kolegi L. Darek zawsze walczył na każdym metrze czy Wisła grała czy nie. Szacuneczek. Odpowiedz Link Zgłoś