Dodaj do ulubionych

Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii

19.04.09, 18:12
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • malkontent_i_sceptyk Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii 19.04.09, 18:16
      Dobrze pamiętam, że ongiś nie mogłem wycisnąć piątki z dyktanda. Po ukończeniu
      wszelkich szkół przyszła pora na książki i od tego właśnie momentu nie miałem
      już nigdy problemów z ortografią. Szkoda, że statystyczny obywatel naszego
      kraju czyta pół książki na rok.
      • Gość: Pooki Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.plock.mm.pl 19.04.09, 18:26
        malkontent_i_sceptyk napisał:

> Dobrze pamiętam, że ongiś nie mogłem wycisnąć piątki z dyktanda.

Pomyliłeś siłownię z językiem polskim.
    • Gość: wiesiek Nowakowski IP: *.195.c66.petrotel.pl 19.04.09, 18:35
      "poseł Andrzej Nowakowski" jeszcze niedawno zgrywał wielkiego Kibica, a teraz bawi sie w pisanie dyktand w godzinie meczu. niech robi co chce, byle potem nie wyjezdzal z promowaniem swojej osoby jako zbawce Wisły.
      i swoja droga to glupota robic fajne imprezy w czasie innych takich jak mecz. ja bym chetnie poszedl i na to i na to ale ze w tym samym czasie to musialem wybierac. gratulacje dla specow z centrum handlowego
      • bonds007 Re: Nowakowski 19.04.09, 18:39
        wiesiek<br />
        słuchaj ja byłem a dyktadzie, napisałem je, wysłuchalem wyniki pojechałem po
        dziewczyne do bialobrzeg i udałem sie na mecz. Na stadionie bylem 17:04. Nie
        wiem czy p. Nowakowski był na meczu ale jak by chciał to by na pewno zdazył<br />
        Pozdrawiam
        • Gość: llew. Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:22
          odpadł,za Płockiem głosował: nie
          • Gość: boom Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:48
            Nowakowski nie wygrał to normalne
            ale wojewoda Kozłowski z SLD nie wygrał ?
            • Gość: jaja Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.plock.mm.pl 19.04.09, 20:20
              polonista nie wygrał?, to ile błędów zrobił?
    • Gość: nievipnaszczęście Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii IP: *.123.c93.petrotel.pl 20.04.09, 08:00
      to bardzo smutne.....takie dyktando powinno być dostępne dla każdego...trochę
      chamstwa publicznego ....nazywa się u nas VIP-em..kto to jest vip? w
      Płocku...nauczyciel to vip? a jaki jeszcze zawód....prowincja jest w głowie...i
      galeria nie pomoże....
      • Gość: pepe Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:16
        Polonista A. Nowakowski zasłynął swego czasu jako polonista-błędziarz. No ale
        jako VIP poczuł się uprawniony do startu w dyktandzie. I jako VIP, polityk,
        powinien sam ogłosić swoje wyniki, tzn. dać taką zgodę Gazecie. Zresztą uważam,
        że każdy kto tam poszedł powinien liczyć się z możliwością jawności jego
        osiągów. To przecież nie było dyktando w domu. Położyłabym wszystkich na
        łopatki, ale nie jestem VIP-em. I to ograniczenie było bzdurne i Bóg wie, czym
        podyktowane. Jeśli to wymyśliła Gazeta, to wypadło jak w przygłupawym tabloidzie.
    • Gość: baba Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 16:35
      Vip-,,ekonomistka" Szczytniewska - za grosz wstydu i szacunku;
      ale co tam- byleby nazwiska w gazecie nie przekręcali;(

• Gość: ja Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 23:38
        Szczytniewska?- o jezu ale skucha, dziewczyna nie ma chyba poczucia
        obciachu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka