buras_buraczany 19.04.09, 18:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malkontent_i_sceptyk Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii 19.04.09, 18:16 Dobrze pamiętam, że ongiś nie mogłem wycisnąć piątki z dyktanda. Po ukończeniu wszelkich szkół przyszła pora na książki i od tego właśnie momentu nie miałem już nigdy problemów z ortografią. Szkoda, że statystyczny obywatel naszego kraju czyta pół książki na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooki Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.plock.mm.pl 19.04.09, 18:26 malkontent_i_sceptyk napisał: > Dobrze pamiętam, że ongiś nie mogłem wycisnąć piątki z dyktanda. Pomyliłeś siłownię z językiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Nowakowski IP: *.195.c66.petrotel.pl 19.04.09, 18:35 "poseł Andrzej Nowakowski" jeszcze niedawno zgrywał wielkiego Kibica, a teraz bawi sie w pisanie dyktand w godzinie meczu. niech robi co chce, byle potem nie wyjezdzal z promowaniem swojej osoby jako zbawce Wisły. i swoja droga to glupota robic fajne imprezy w czasie innych takich jak mecz. ja bym chetnie poszedl i na to i na to ale ze w tym samym czasie to musialem wybierac. gratulacje dla specow z centrum handlowego Odpowiedz Link Zgłoś
bonds007 Re: Nowakowski 19.04.09, 18:39 wiesiek<br /> słuchaj ja byłem a dyktadzie, napisałem je, wysłuchalem wyniki pojechałem po dziewczyne do bialobrzeg i udałem sie na mecz. Na stadionie bylem 17:04. Nie wiem czy p. Nowakowski był na meczu ale jak by chciał to by na pewno zdazył<br /> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llew. Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:22 odpadł,za Płockiem głosował: nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:48 Nowakowski nie wygrał to normalne ale wojewoda Kozłowski z SLD nie wygrał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Nowakowski,znany szpaner IP: *.plock.mm.pl 19.04.09, 20:20 polonista nie wygrał?, to ile błędów zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nievipnaszczęście Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii IP: *.123.c93.petrotel.pl 20.04.09, 08:00 to bardzo smutne.....takie dyktando powinno być dostępne dla każdego...trochę chamstwa publicznego ....nazywa się u nas VIP-em..kto to jest vip? w Płocku...nauczyciel to vip? a jaki jeszcze zawód....prowincja jest w głowie...i galeria nie pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:16 Polonista A. Nowakowski zasłynął swego czasu jako polonista-błędziarz. No ale jako VIP poczuł się uprawniony do startu w dyktandzie. I jako VIP, polityk, powinien sam ogłosić swoje wyniki, tzn. dać taką zgodę Gazecie. Zresztą uważam, że każdy kto tam poszedł powinien liczyć się z możliwością jawności jego osiągów. To przecież nie było dyktando w domu. Położyłabym wszystkich na łopatki, ale nie jestem VIP-em. I to ograniczenie było bzdurne i Bóg wie, czym podyktowane. Jeśli to wymyśliła Gazeta, to wypadło jak w przygłupawym tabloidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galerii IP: *.gprs.plus.pl 20.04.09, 16:35 Vip-,,ekonomistka" Szczytniewska - za grosz wstydu i szacunku; ale co tam- byleby nazwiska w gazecie nie przekręcali;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chryzeida z Myśliborza czyli dyktando w galer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 23:38 Szczytniewska?- o jezu ale skucha, dziewczyna nie ma chyba poczucia obciachu Odpowiedz Link Zgłoś